ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Rompetrol extinde contractul de închiriere pentru birourile din City Gate

21 Aprilie 2021   |   BizLawyer

• KMG Rompetrol extinde contractul de închiriere cu GTC pentru birourile din City Gate, până la finalul lui 2026 • Compania va ocupa 9.356 metri pătrați din spațiul de birouri moderne • City Gate este un complex de birouri de clasă A, cu o suprafață totală închiriabilă de 48.000 metri pătrați • Aceasta este prima tranzacție realizată sub conducerea noului director general și a companiei de administrare a activelor CEE Estate

 
 
GTC a reînnoit pentru încă cinci ani contractul de închiriere cu KMG Rompetrol, divizia de management și suport a KMG International Group, unul dintre jucătorii cheie ai sectorului combustibililor din sud-estul Europei. Sediul central al KMG Rompetrol va ocupa în continuare o suprafață de 9.356 metri pătrați din City Gate, o clădire modernă de birouri de clasă A, situată în București. Aceasta este prima tranzacție finalizată sub îndrumarea lui Ziv Gigi, numit recent director general al operațiunilor GTC din România și a CEE Estate, companie de administrare a activelor.
 
KMG Rompetrol, parte a unei companii petroliere internaționale cu operațiuni în România, Moldova, Bulgaria și Georgia, a decis să prelungească contractul de închiriere pentru suprafața de 9.356 metri pătrați de spații de birouri moderne din turnul de nord al complexului City Gate, până în decembrie 2026. Proprietatea este situată într-o zonă prestigioasă a centrului de afaceri din București și este compusă din două clădiri, care oferă în total aproximativ 48.000 metri pătrați de spații de birouri la cele mai înalte standarde de calitate.

 
„Apreciem încrederea pe care partenerii noștri de afaceri o au în excelența serviciilor oferite în cadrul proprietăților noastre. KMG Rompetrol este o companie care se dezvoltă dinamic în România și nu numai, și acordă o atenție deosebită angajaților săi, prin asigurarea celor mai bune condiții de muncă. Ne bucurăm că această companie de renume rămâne loială calității serviciilor noastre, mai ales acum, în vremurile tulburi generate de pandemie. Acest acord dovedește, încă o dată, că strategia noastră de a menține parteneriate de calitate și o cooperare pe termen lung cu chiriașii noștri este reciproc benefică. Vreau, de asemenea, să mulțumesc echipei de administrare a activelor, CEE Estate, ale cărei eforturi și implicare, demonstrate pe tot parcursul procesului de negociere, au dus la primul nostru succes”, a declarat Ziv Gigi, directorul general al operațiunilor GTC din România.  
 
City Gate este o clădire de birouri de ultimă generație situată în nordul Bucureștiului, care oferă acces facil la spațiile de business și recreaționale situate în jurul Parcului Herăstrău și a centrelor de birouri, precum Piața Victoriei. Complexul oferă 48.000 metri pătrați de spații de birouri moderne, adaptate nevoilor chiriașilor. Având acces direct la transportul public deservit de autobuze și tramvaie, proprietatea oferă aproximativ 1.000 de locuri în parcarea subterană. Chiriașii sunt invitați să se recreeze în incinta Plaza, situată între clădirile de birouri City Gate Towers. Plaza oferă un moment de liniște chiriașilor și vizitatorilor, care se pot relaxa în unul dintre lobby-urile amenajate într-un design urban potrivit. La etajele superioare din City Gate se poate lua prânzul sau se poate face o pauză de cafea la sky-bar și restaurant, care oferă o vedere excepțională către parcul Herăstrău.
 
Grupul GTC este unul dintre cei mai importanți investitori și dezvoltatori imobiliari, activ în Polonia și în capitalele țărilor din Europa Centrală și de Est. Din 1994, GTC a dezvoltat 76 spații de birouri moderne și proprietăți de retail, la standarde ridicate, cu o suprafață totală de peste 1,3 milioane de metri pătrați, în Europa Centrală și de Est.
GTC gestionează acum un portofoliu imobiliar comercial din care fac parte 48 de clădiri, care oferă peste 750 de mii de metri pătrați de birouri închiriabile și spații comerciale în Polonia, Budapesta, București, Belgrad, Zagreb și Sofia. În plus, GTC are în plan dezvoltarea a 325 de mii de metri pătrați de proprietăți de retail și birouri în capitalele Europei Centrale și de Est, iar 37 de mii de metri pătrați se află deja în construcție.

Deținut în totalitate de KazMunayGas Kazahstan, KMG International are operațiuni în Europa și Asia Centrală, iar principalele activități constau în operațiuni comerciale majore cu petrol și produse petroliere (trading), rafinare și petrochimie, distribuție (retail) și marketing și alte servicii din industria petrolieră, precum foraj și servicii industriale integrate (inginerie, aprovizionare, construcții, project management).
 În România, Grupul operează rafinăria Petromidia Năvodari - cea mai mare rafinărie din sector şi una dintre cele mai moderne rafinării din regiunea Mării Negre, cu o capacitate de prelucrare de peste 5 milioane de tone anual; rafinăria Vega Ploiești - cea mai longevivă unitate de acest gen care operează din 1905; o rețea de distribuție a combustibililor cu peste 1.070 puncte de distribuție; 200 stații de alimentare cu GPL; 9.000 puncte de distribuție pentru rezervoare de gaz și 3 stații de îmbuteliere GPL, 6 depozite.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 3931 / 7966
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
După un an plin, în care s-au implicat în peste 20 de tranzacții, avocații de M&A de la PNSA au acum în lucru peste zece mandate „cu greutate” | Silviu Stoica, partener: ”Există un interes crescut al fondurilor de private equity, dar și al investitorilor strategici și instituționali. Avem proiecte în cele mai variate domenii”
Echipa integrată a KPMG Legal & Tax obține în fața Curții de Apel Ploiești anularea măsurii nelegale de stabilire a sediului fix în România a unui important jucător în industria fashion, precum și obligațiile fiscale aferente în valoare de 1,5 mil. €
CMS asistă Iberdrola în vânzarea activelor sale eoliene din România. Cumpărătorul i-a avut alături pe avocații firmei Bohâlțeanu & Asociații
Studenții din București s-au impus și în acest an în cadrul Hexagonul Facultăților de Drept
RTPR a fost desemnată „Firma de avocatură a anului în România” la Chambers Europe Awards 2024. Costin Tărăcilă, Managing Partner: Premiul are o semnificație și mai mare în contextul în care sărbătorim 20 de ani de activitate și este o mărturie a muncii de echipă impecabile și a abilităților excepționale ale avocaților noștri
Clifford Chance Badea câștigă Premiul IFLR Casa de Avocatură a Anului în România | Clifford Chance este Firma internațională de avocatură a anului și câștigă 12 premii la IFLR Europe Awards 2024
Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale, sărbătorită și prin Concursul de Procese Simulate în Dreptul Proprietății Intelectuale, ediția a doua. Ana-Maria Baciu (Managing Partner Simion & Baciu): „Este o mare bucurie să putem contribui la ascensiunea viitoarelor talente în domeniul dreptului proprietății intelectuale. Ne-au bucurat energia și pasiunea pe care le-am simțit din partea concurenților, ceea ce a făcut ca această competiție să fie încă o experiență memorabilă pentru toți cei implicați”
Kinstellar consiliază divizia de ospitalitate a grupului House of Julius Meinl în achiziția istoricului Hotel Ambasador din centrul Bucureștiului. Victor Constantinescu, Managing Partner al biroului din București: ”Aceasta a fost de departe una dintre cele mai complicate tranzacții, cu numeroase părți, cu multe persoane implicate, necesitând abilități de negociere și o structurare inteligentă pentru a fi semnată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Dinuță, Legal and Administrative Manager - Amromco Energy: ” Cred că un grup profesional atât de important nu poate evolua cu adevărat doar în virtutea inerției, ci trebuie să existe o coeziune reală. Competiția și concurența în anumite limite sunt clar productive, dar în final noi toți trebuie să fim, în primul rând, colegi de breaslă și nu adversari, chiar dacă lucrăm pentru un concurent de pe piață”
Avocații ZRVP au în derulare, de la începutul anului, cinci proiecte de M&A în domeniul energiei regenerabile şi alte câteva tranzacţii în alte sectoare economice | Anca Danilescu, Partener Senior: Nu doar profitabilitatea sau perspectivele de business ale societăţii – ţintă decid soarta unei tranzacţii, ci şi „sănătatea” juridică a acesteia, ceea ce face ca profesionalismul avocaţilor implicaţi în tranzacţie să încline semnificativ balanţa spre un final sau altul al respectivului proiect
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...