ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

SanoPass atrage investiţii de peste 845.000 de euro prin platforma de crowdfunding SeedBlink

30 Aprilie 2021   |   Agerpres

Potrivit unui comunicat al companiei, remis vineri AGERPRES, după prima zi de la listare, compania atrăsese deja de la investitori 300.000 de euro. În această rundă au participat peste 120 de investitori, Lead Investor fiind fondul Cleverage Venture Capital, care a contribuit cu 200.000 de euro.

 
 
SanoPass, cea mai mare platformă care conectează, digitalizează şi integrează servicii de prevenţie medicală, a atras în luna aprilie investiţii totale de peste 845.000 de euro, prin relistarea pe platforma de crowdfunding SeedBlink.
 
Potrivit unui comunicat al companiei, remis vineri AGERPRES, după prima zi de la listare, compania atrăsese deja de la investitori 300.000 de euro. În această rundă au participat peste 120 de investitori, Lead Investor fiind fondul Cleverage Venture Capital, care a contribuit cu 200.000 de euro.
 
"Suntem încântaţi de încrederea arătată încă o dată din partea comunităţii de investitori. Acest succes dovedeşte că am dezvoltat un model de business validat de industrie, al cărui potenţial va fi atins în viitor. Dorim să contribuim semnificativ la digitalizarea tuturor serviciilor de prevenţie medicală, fiind convinşi că astfel vom facilita dezvoltarea stării generale de sănătate în România", a declarat Andrei Vasile, Managing Partner SanoPass.
 
Planurile SanoPass pentru acest an includ extinderea reţelei de clinici partenere, integrarea unor soluţii de inteligenţă artificială, crearea unor soluţii personalizate de nutriţie şi dezvoltarea unei reţele de săli de sport.
 
"Am început anul cu planuri ambiţioase, pe care acum suntem pregătiţi să le punem în aplicare. Doar în ultima lună ne-am extins echipa, am adăugat în reţea 35 de noi locaţii şi avem peste 1.000 de abonamente noi. Extinderea internaţională se numără printre priorităţile noastre. Am făcut deja primii paşi pentru a intra pe piaţa din Moldova şi am dezvoltat SanoPass Diaspora pentru a oferi servicii de telemedicină românilor din afara ţării", a declarat Delia Iliasa, Managing Partner SanoPass.
 
Aplicaţia SanoPass are în prezent peste 16.000 utilizatori, decontând în ultimul an servicii medicale în valoare de peste 500.000 lei în cadrul unei reţele naţionale care acoperă peste 880 de clinici partenere.
 
Abonamentele SanoPass conţin servicii de medicina muncii, consultaţii, investigaţii, analize medicale, stomatologie, nutriţie, psihologie, fizioterapie, imagistică avansată şi consiliere medicală telefonică. Pe lângă acestea, platforma oferă acces la asigurători, farmacie online, telemedicină non-stop, iar de curând a lansat, printr-un parteneriat exclusiv, abonamente medicale la Clinicile Dentare Dr. Leahu.
 
În 2020 SanoPass a mai atras o investiţie de tip equity de 400.000 de euro, oferind în schimb 20% din capital. Lead Investor a fost tot fondul Cleverage Venture Capital care s-a implicat cu 150.0000 de euro. De asemenea, fondul Founders Bridge a participat cu 150.000 de euro, un alt pachet de 100.000 de euro fiind atras prin SeedBlink.
 
Seedblink permite implicarea activă a celor interesaţi să devină angel investors în startup-uri locale dinamice.
 
Cleverage Venture Capital este un fond de investiţii rezultat din asocierea antreprenorilor Wargha Enayati, fondator Regina Maria şi preşedinte Enayati Group, Georgios Sofianos, antreprenor în industria de sănătate şi director general al Sofmedica, Sergiu Neguţ, business angel şi cofondator Fintech OS, şi Voicu Oprean, fondator AROBS Transilvania Software. 
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 3891 / 7987
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Senior Lawyer Employment | Reff & Associates
Finanțele au demarat procedura de selecție a firmelor de avocați pentru un proiect ce presupune asistență consistentă în baza dreptului englez. Contract pe 3 ani, tarife orare de cca. 1.900 lei
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Berea, General counsel la BCR: ”Prin colaborare putem genera schimbări semnificative nu doar în interiorul profesiei noastre, ci și în societate in general. Prin natura muncii noastre, nu numai că răspundem la nevoile imediate ale societății, dar suntem și arhitecți ai viitorului acesteia, contribuind la definirea și modelarea unui cadru normativ care să orienteze comportamentul și deciziile individuale și colective pe termen lung”
Rebecca Marina, counsel în cadrul firmei Filip & Company după ultima rundă de promovări: “Am găsit aici oameni care îmi împărtășesc principiile și valorile de viață și care mi-au devenit prieteni și mentori sau pentru care eu am devenit mentor mai târziu. Orice promovare vine cu responsabilități și noi roluri în echipă”
Patru case locale de avocați rămân în topul global al celor mai bune 100 de firme implicate în arbitraje internaționale | Cum sunt prezentate în GAR 100 (2024), ce mandate au avut și ce spun clienții despre avocați și prestațiile acestora. TZA, ZRVP, LDDP și SP asistă clienți în arbitraje cu pretenții de 15,7 miliarde de dolari
Kinstellar a asistat BIG Mega Renewable Energy cu privire la finanțarea de 92 mil. € cu BERD și OTP Bank pentru construcția și operarea Parcului Eolian Urleasca
Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”
Wolf Theiss a asistat AIRSOL în legătură cu achiziția MedAir Oxygen Solution | Emanuele Lainati, Legal Affair Manager SOL Group: “Expertiza, dedicarea și abordarea proactivă a avocaţilor Wolf Theiss au fost esențiale pentru încheierea cu succes a tranzacției”
Filip & Company a asistat Centrokinetic, în parteneriat cu Agista, în achiziția pachetului majoritar de părți sociale ale clinicii Socrates din Timișoara
Arbitrajul ICSID cerut de Nova Group Investments a ajuns la final | Statul român așteaptă decizia, după ce tribunalul a declarat închisă procedura în litigiul în care pretențiile se ridică la 345 mil. E. Ce onorarii au fost plătite firmelor de avocați care au asigurat apărarea
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...