ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

UniCredit – „Banca anului” 2019 în România potrivit The Banker

29 Noiembrie 2019   |   BizLawyer

Juriul The Banker a apreciat eforturile de transformare digitală a băncilor din întreaga lume și modul în care acestea își eficientizează activitatea și se adaptează noii ere tehnologice.

 
 
UniCredit Bank a primit din partea revistei financiare britanice The Banker premiul “Banca anului” 2019 în România. Este pentru a doua oară când UniCredit Bank România primește acest premiu din partea The Banker, după ce i-a fost acordat acest titlu și în 2017.

Premiul vine ca o recunoaștere a eforturilor băncii din ultima perioadă în direcția transformării digitale. Juriul The Banker a apreciat eforturile de transformare digitală a băncilor din întreaga lume și modul în care acestea își eficientizează activitatea și se adaptează noii ere tehnologice.

UniCredit Bank a reușit să își consolideze poziția în topul băncilor din România punând digitalizarea în centrul dezvoltării și investind în această zonă, pentru a le oferi clienților soluții digitale mai bune, care să le simplifice experiența bancară, atât în segmentul retail, cât și corporate.


Banca își propune să devină un jucător de top în zona de banking digital pentru clienții retail din România și oferă cea mai modernă aplicație de Mobile Banking de pe piață, precum și o soluție de Mobile Banking pentru companii – cu obiectivul de a le face punctul central de interacțiune cu clienții și de a le permite acestora să interacționeze cu banca 100% pe canalul digital. De asemenea, UniCredit Bank a fost prima bancă ce a lansat pe piața din România diferite produse inovatoare - cum ar fi Card Meniu, mPOS, Genius Cont (contul curent cu numeroase beneficii digitale), Apple Pay etc. Mai mult, în luna mai 2018, a fost prima bancă ce a utilizat și promovat semnătura electronică calificată cu Autoritatea de Certificare din România pentru persoanele fizice (în prezent peste 60% din conturi și 35% din creditele de nevoi personale fiind contractate utilizând această soluție). La toate acestea, se adaugă faptul că, începând cu luna decembrie 2019, semnătura electronică în relație cu banca va fi disponibilă și companiilor. Nu în ultimul rând, pe segmentul corporate, acțiunile întreprinse în contextul strategiei de digitalizare au urmărit să ofere clienților acces la o gamă mai vastă și mai flexibilă de funcționalități digitale.

Răsvan Radu
, CEO of UniCredit Bank România, a declarat: “Suntem mândri că The Banker a recunoscut, pentru a doua oară, eforturile noastre de a răspunde prompt nevoilor clienților. Poziția puternică pe care UniCredit Bank o are atât în segmentul de corporate, cât și în cel de retail, este rezultatul ambiției noastre de a le oferi cea mai bună experiență bancară, produsele și serviciile care contează cu adevărat pentru ei. De asemenea, suntem mereu atenți în a anticipa și a răspunde schimbărilor care apar în preferințele consumatorilor și a asimila tendințele de pe piață – prin digitalizare, inovație și simplificarea permanentă a operațiunilor”.

Anul acesta au fost acordate premii în 138 de țări, șase premii regionale și premiul pentru cea mai bună bancă din lume, precum și distincții pentru incluziune socială și banking în comunitate.

UniCredit Bank este parte a UniCredit, bancă comercială paneuropeană puternică, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate şi de Investiţii, care oferă o rețea unică vest-, central- şi est-europeană bazei sale extinse de clienți. UniCredit pune la dispoziția clienților săi atât expertiză locală, cât și internațională, oferindu-le acces de neegalat la bănci de top în 14 piețe principale: Italia, Germania, Austria, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Ungaria, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia și Turcia. Băzându-se pe o rețea internațională de sucursale și filiale, UniCredit deservește clienți în alte 18 țări din întreaga lume.
Grupul UniCredit este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Services.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 42 / 32734
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
CMS România își extinde echipa cu 10 avocați și își consolidează practica de drept penal, finanțe și tranzacții. Alina Tihan și Mihai Jiganie Șerban, doi avocați cu un profil profesional bine conturat și o bogată experiență, se alătură biroului CMS București
Mergermarket: Clifford Chance este Consultantul Juridic al Anului în M&A pentru Europa Centrală și de Est
Crina Baltag și Cosmin Vasile, editorii noului ghid practic multi-jurisdicțional dedicat soluționării disputelor în domeniul construcțiilor și publicat de Wolters Kluwer
CEE Attorneys ̸ Boanță, Gîdei și Asociații i-a reprezentat pe fondatorii 7Card în legătură cu investiția în proiectul Holde Agri. Echipa, coordonată de partenerul Sergiu Gîdei
Schoenherr și Stratulat Albulescu, în tranzacția prin care Aareon, liderul european în furnizarea de sisteme și servicii de consultanță pentru industria imobiliară, preia controlul grupului CalCon. Ce avocați au fost implicați
Rundă de promovări la Țuca Zbârcea & Asociații | Dan Cristea și Ciprian Timofte intră în echipa partenerilor, alți cinci avocați fac un pas înainte în carieră
Confesiunile unui avocat din prima linie, partener al biroului Dentons din București și autor de cărți pentru copii vândute azi în SUA și UK. Bogdan Papandopol vorbește despre pasiunea secretă pentru scris și desenat, inspirată de ”muza” sa, care iubește ”cărțile colorate ale lui tati”
LegiTeam | Job Opportunity: DLA Piper Dinu SCA – Associate, Litigation
În spatele scenei, alături de avocații de Employment de la Wolf Theiss | Experiență vastă, acumulată într-un spectru larg de proiecte, implicare profundă, conexiuni internaționale și “outside the box thinking”
RTPR Allen & Overy, alături de AUTONOM în debutul pe piața reglementată a Bursei de Valori București
O gamă variată de mandate pentru avocații de Employment de la MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman. Alexandra Rîmbu, Partener: Suntem atenți și la alte ramuri de drept adiacente, care ar putea impacta situația analizată. Când este necesar, lucrăm în echipe mixte pentru a asigura acoperirea tuturor aspectelor relevante
Procedurile de recunoaștere și cererile de clemență sunt tot mai des folosite de companiile investigate de Consiliul Concurenței | Tendințele pieței, analizate de avocații Țuca Zbârcea & Asociații. Echipă și proiecte
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...