ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Vernon | David asistă Banca Transilvania pe durata procesului de integrare a Bancpost, pe aspecte legate de dreptul muncii

27 Martie 2019   |   BizLawyer

Avocații care au lucrat din partea VERNON | DAVID în acest proces au fost Diana David, Partener Fondator și Diana Neagu, Partener și Head of Employment & Labor Law.

 
 
Firma de avocatură VERNON | DAVID a asitat Banca Transilvania SA (”BT”) pe aspecte legate de dreptul muncii, în cadrul procesului de integrare al Bancpost SA (”Bancpost”), care a fost recent finalizat.

Avocații care au lucrat din partea VERNON | DAVID în acest proces au fost Daniela David, Partener Fondator și Diana Neagu, Partener și Head of Employment & Labor Law.

”Am fost încântați și onorați să fim selectați de Banca Transilvania în procesul de integrare al Bancpost. Cu peste 2.000 de angajați Bancpost, proiectul a fost unul complex, implicând numeroase sarcini, dar cu suportul managementului BT și expertiza legală a echipei noastre, am reușit să finalizăm cu succes proiectul”, a spus Daniela David, Partener Fondator VERNON | DAVID.


Această tranzacție a fost cea mai mare de acest tip de pe piața românească și a implicat asistarea BT în toate aspectele acestui proces complex, inclusiv planificarea și strategia, negocierea cu sindicatele și reprezentarea în fața autorităților pe probleme legate de dreptul muncii. Firma de avocatură VERNON | DAVID a mai asistat BT în alt proiect similar, integrarea personalului Volksbank România SA în 2015 (cu peste 1.000 de angajați).

Banca Transilvania a achiziționat Bancpost în T4 2017, în ceea ce a reprezentat cea mai mare tranzacție M&A a anului respectiv. La începutul anului 2018, BT a început implementarea procesului de integrare a personalului Bancpost, proces finalizat cu succes în decembrie 2018. Banca Transilvania este acum cea mai mare bancă de pe piața românească.

VERNON | DAVID are una din cele mai active echipe în aria de practică legată de dreptul muncii. Cu o echipă în creștere de avocați competenți, firma de avocatură se mândrește cu proiecte care îi ajută pe clienți să devină proactivi în aspectele care țin de dreptul muncii. De-a lungul timpului, firma de avocatură a asistat proiecte complexe în acestă arie de practică pentru unele dintre cele mai mari bănci și cei mai mari investitori străini din România. Compania VERNON | DAVID a fost listată în faimosul top ”The Legal 500” pentru această arie de practică: ”Echipa VERNON | DAVID s-a făcut observată pentru expertiza sa în domeniu. Litigiile pe aspecte legate de dreptul muncii și negocierile contractelor colective sunt punctele forte. Directorul acestei arii de practică, Diana Neagu, este persoana cheie.”

Firma de avocatură asistă clienții în toate aspectele care țin de dreptul muncii (litigii, contracte colective, structurări de management, disponibilizări colective și asistență pe durata procesului de fuziuni și achiziții – M&A) și le oferă consultanță cu scopul de a minimiza, sau chiar elimina, acțiunile juridice costisitoare.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 96 / 99
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
După un an plin, în care s-au implicat în peste 20 de tranzacții, avocații de M&A de la PNSA au acum în lucru peste zece mandate „cu greutate” | Silviu Stoica, partener: ”Există un interes crescut al fondurilor de private equity, dar și al investitorilor strategici și instituționali. Avem proiecte în cele mai variate domenii”
Echipa integrată a KPMG Legal & Tax obține în fața Curții de Apel Ploiești anularea măsurii nelegale de stabilire a sediului fix în România a unui important jucător în industria fashion, precum și obligațiile fiscale aferente în valoare de 1,5 mil. €
CMS asistă Iberdrola în vânzarea activelor sale eoliene din România. Cumpărătorul i-a avut alături pe avocații firmei Bohâlțeanu & Asociații
Studenții din București s-au impus și în acest an în cadrul Hexagonul Facultăților de Drept
RTPR a fost desemnată „Firma de avocatură a anului în România” la Chambers Europe Awards 2024. Costin Tărăcilă, Managing Partner: Premiul are o semnificație și mai mare în contextul în care sărbătorim 20 de ani de activitate și este o mărturie a muncii de echipă impecabile și a abilităților excepționale ale avocaților noștri
Clifford Chance Badea câștigă Premiul IFLR Casa de Avocatură a Anului în România | Clifford Chance este Firma internațională de avocatură a anului și câștigă 12 premii la IFLR Europe Awards 2024
Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale, sărbătorită și prin Concursul de Procese Simulate în Dreptul Proprietății Intelectuale, ediția a doua. Ana-Maria Baciu (Managing Partner Simion & Baciu): „Este o mare bucurie să putem contribui la ascensiunea viitoarelor talente în domeniul dreptului proprietății intelectuale. Ne-au bucurat energia și pasiunea pe care le-am simțit din partea concurenților, ceea ce a făcut ca această competiție să fie încă o experiență memorabilă pentru toți cei implicați”
Kinstellar consiliază divizia de ospitalitate a grupului House of Julius Meinl în achiziția istoricului Hotel Ambasador din centrul Bucureștiului. Victor Constantinescu, Managing Partner al biroului din București: ”Aceasta a fost de departe una dintre cele mai complicate tranzacții, cu numeroase părți, cu multe persoane implicate, necesitând abilități de negociere și o structurare inteligentă pentru a fi semnată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Dinuță, Legal and Administrative Manager - Amromco Energy: ” Cred că un grup profesional atât de important nu poate evolua cu adevărat doar în virtutea inerției, ci trebuie să existe o coeziune reală. Competiția și concurența în anumite limite sunt clar productive, dar în final noi toți trebuie să fim, în primul rând, colegi de breaslă și nu adversari, chiar dacă lucrăm pentru un concurent de pe piață”
Avocații ZRVP au în derulare, de la începutul anului, cinci proiecte de M&A în domeniul energiei regenerabile şi alte câteva tranzacţii în alte sectoare economice | Anca Danilescu, Partener Senior: Nu doar profitabilitatea sau perspectivele de business ale societăţii – ţintă decid soarta unei tranzacţii, ci şi „sănătatea” juridică a acesteia, ceea ce face ca profesionalismul avocaţilor implicaţi în tranzacţie să încline semnificativ balanţa spre un final sau altul al respectivului proiect
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...