ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Zece start-up-uri din cinci ţări selectate să participe în competiţia #BeAI; România are 6 proiecte

07 Octombrie 2020   |   AGERPRES

În cadrul apelului pentru start-up-uri, deschis pe perioada lunii septembrie, au fost transmise peste 70 de aplicaţii din nouă ţări (Bulgaria, Cehia, Estonia, Franţa, Germania, Olanda, India, România şi Rusia).

 
 
Zece start-up-uri din Estonia, Franţa, Olanda, România şi Rusia au fost selectate să participe în programul complex de opt săptămâni al #BeAI, unul dintre primele pre-acceleratoare din Europa dedicate în totalitate Inteligenţei Artificiale (AI), au anunţat organizatorii, într-un comunicat transmis, miercuri, AGERPRES.

În cadrul apelului pentru start-up-uri, deschis pe perioada lunii septembrie, au fost transmise peste 70 de aplicaţii din nouă ţări (Bulgaria, Cehia, Estonia, Franţa, Germania, Olanda, India, România şi Rusia).

Proiectele selectate sunt: EVAAI (Estonia), Emoface (Franţa), Lienda (Rusia), WIYO (Olanda), Crowdlens (România), Zoom Report (România), Webcube (România), Meanyng.ai (România), RepsMate (România) şi Factide (România).


"În următoarele două luni, cele zece startupuri vor participa la sesiuni de mentorat facilitate de peste 30 de profesionişti mondiali de top, cu expertiză care acoperă zece segmente de AI, inclusiv strategie şi dezvoltare de AI, investiţii în AI, aspecte esenţiale juridice sau de marketing. Echipelor participante li se va oferi, de asemenea, posibilitatea de a participa la discuţii cu experţi internaţionali cu privire la cele mai presante probleme curente, cum ar fi etică în AI şi controverse tehnlogice. Programul se va desfăşura în întregime online, iar o parte din sesiunile cu invitaţi special vor fi transmise live pe pagina de Facebook Bucharest.AI. Cinci din cele zece startup-uri vor fi invitate să participe la sesiunea de pitch-uri din cadrul DevFest 2020 din data de 17 octombrie", notează sursa citată.

Sesiunea de prezentări finale va avea loc pe 8 decembrie 2020, iar cele mai bune idei vor concura pentru accesarea unei finanţări de tip pre-seed de până la 50.000 de euro, de la GapMinder, şi unul din cele trei locuri din programul de accelerare Techcelerator, ediţia de primăvară 2021.

Diverse alte beneficii, inclusiv API-uri (Application Programming Interface) şi aplicaţii de test sunt puse la dispoziţie de partenerul Orange România pe tot parcursul programului.

#BeAI este organizat de Bucharest.ai, prima şi cea mai mare comunitate de AI din România, în parteneriat cu Orange România, Gapminder, Techcelerator, Smart Everything Everywhere şi Şcoala Informală de IT.

Lansată în anul 2017, Bucureşti.AI este prima comunitate din România dedicată dezvoltării ecosistemului de inteligenţă artificială (AI) de pe piaţa locală.

Bucharest.AI este membră a comunităţilor globale de AI şi are, ]n prezent, peste 2.300 de membri.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 5451 / 8250
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
RTPR a asistat PragmaGO la intrarea pe piața din România prin achiziția Omnicredit. Echipa a fost coordonată de Alina Stăvaru (Partner) și Ianita Țui (Counsel)
Andreea Zvâc face un pas înainte în carieră și devine Partener în cadrul biroului Wolf Theiss din București | Bryan W. Jardine (Managing Partner): Promovarea sa reflectă nu numai contribuțiile profesionale remarcabile la dezvoltarea departamentului său, ci și rolul semnificativ în consolidarea poziției generale a firmei pe piața din România
Bondoc & Asociații a asistat TDI Renewables, unul dintre principalii actori în domeniul dezvoltării regenerabile, într-o restructurare internațională
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihaela Scărlătescu, Head of legal - Farmexim: „Când ești managerul unei echipe de legal, rolul nu se rezumă doar în a asigura îndeplinirea sarcinilor, ci este de fapt mai mult orientat spre partea umană. Cresc echipe, cresc oameni de niște ani buni și nu există satisfacție mai mare ca atunci când vezi transformarea acestora, acolo unde există ‘sămânța dorinței de a evolua ’ ”
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Avansul cheltuielilor arbitrale (Powered by ZRVP)
„The Lawyer European Awards 2024”| Patru firme cu activitate în România concurează pentru titlu la secțiunea ”Law Firm of the Year: South Eastern Europe” | Popescu & Asociații și TZA, pe lista scurtă a premianților. ZRVP, pentru a treia oară în ultimii cinci ani, printre finaliștii secțiunii ”European litigation team of the year”
Rising Stars | Tudor Bonifate, primul admis la Facultatea de Drept și mai apoi șef de promoție în 2022, cu media 10, a ales să profeseze ca avocat la Țuca Zbârcea & Asociații: ”Învăț permanent – de la avocații care mă coordonează, de la colegii mei avocați, de la profesorii cu care am șansa de a colabora la facultate, de la studenții mei. Cred că avocatura mă face un profesor mai bun, după cum profesoratul mă face un avocat mai bun”
Încă un spin-off în piața avocaturii | Luminița Popa și Miruna Suciu, fondatoarele Suciu Popa, o iau pe drumuri diferite. Popa Legal se va focusa pe practica de arbitraj, iar Suciu Partners anunță consolidarea echipei
Țuca Zbârcea & Asociații apără interesele statului român în litigiul inițiat de Damen Holding la Curtea de Arbitraj de la Viena | Legea 187 ̸ 2023 referitoare la guvernanța corporativă a întreprinderilor publice a pus pe butuci modelul de cooperare cu investitorul olandez la Damen Shipyards Mangalia SA, o companie în care statul deține 51%, prin Șantierul Naval 2 Mai SA. Pierderea litigiului antrenează plata unor ”despăgubiri semnificative”
Mușat & Asociații intră în arbitrajul ICSID inițiat de bulgarii de la Eurohold și va lupta, de partea statului român, cu Pinsent Masons și DGKV. Reclamanții și-au ales un arbitru din Anglia
LegiTeam | Mitel & Asociații recrutează avocați stagiari
LegiTeam | Mitel & Asociatii caută avocat cu experiență (Litigii și Soluționare a Disputelor)
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...