
Bondoc & Asociații, alături de BVB la Gala celei de a 4a ediții a programului ‘Made in Romania’. Partenerul Diana Ispas a premiat o companie finalistă
20 Septembrie 2021
A. D.Programul Made in Romania si-a desemnat cele 15 companii finaliste ale editiei din acest an, viitoarele motoare de crestere ale economiei locale si din regiune.
![]() |
Diana Ispas, Partener Bondoc & Asociatii |
Bondoc & Asociații a fost alături de Bursa de Valori București în cadrul Galei celei de-a patra ediții a programului Made in Romania. Diana Ispas, Partener Bondoc & Asociații, a acordat premiul uneia dintre cele 15 companii finaliste.
Programul Made in Romania si-a desemnat cele 15 companii finaliste ale editiei din acest an, viitoarele motoare de crestere ale economiei locale si din regiune. Dintre cele 15 companii, cele mai multe sunt din sectorul IT&C, iar restul activeaza in comert, constructii, sanatate, servicii financiare, agricultura si industria prelucratoare. Pentru prima oara de la lansarea programului Made in Romania a fost acordat si un premiu special pentru sustinerea antreprenoriatului romanesc. Companiile finaliste au fost premiate in cadrul unei Gale care a avut loc in 16 septembrie.
Programul Made in Romania si-a desemnat cele 15 companii finaliste ale editiei din acest an, viitoarele motoare de crestere ale economiei locale si din regiune. Dintre cele 15 companii, cele mai multe sunt din sectorul IT&C, iar restul activeaza in comert, constructii, sanatate, servicii financiare, agricultura si industria prelucratoare. Pentru prima oara de la lansarea programului Made in Romania a fost acordat si un premiu special pentru sustinerea antreprenoriatului romanesc. Companiile finaliste au fost premiate in cadrul unei Gale care a avut loc in 16 septembrie.
„Pentru a patra oara deja, celebram antreprenoriatul romanesc, inovatia si dedicarea. Pentru ca aceasta este esenta programului Made in Romania, dezvoltat de Bursa de Valori Bucuresti. Cea de-a patra editie a programului aduce in prim plan atat afaceri mature, cat si companii inovatoare, cu potential remarcabil de crestere. Va invit sa le cunoastem povestile de succes si sa le urmarim evolutia. Sunt mai mult ca sigur ca ne vor suprinde si, cu ajutorul intregii comunitati ai pietei de capital, aceste echipe antreprenoriale vor continua sa dezvolte afaceri extraordinare in Romania”, a declarat Radu Hanga, Presedintele Bursei de Valori Bucuresti.
Cele 15 companii finaliste din acest an au fost stabilite atat prin votul publicului, cat si de un juriu format din 12 experti in diverse domenii ale economiei. Compania care a intrat direct in finala prin votul publicului este Dacia Plant, care a primit 1.111 voturi prin platforma www.investingromania.com dintr-un total de 9.012 voturi valide. Sesiunea de vot public s-a derulat in perioada 4-31 august. In urma intalnirii juriului din 1 septembrie au fost selectate celelalte 14 companii finaliste, dintr-un total de 50 de companii semifinaliste. Premiul special al editiei din acest an a Made in Romania a fost acordat Radio Guerrilla, „Postul de radio al antreprenorilor”, pentru implicarea si sustinerea antreprenorilor romani.
Din 2017 pana acum, aproape 1.000 de companii au intrat in contact cu piata de capital prin intermediul programului Made in Romania. Ca urmare a participarii in program, sase companii s-au listat la bursa: Norofert (NRF), 2Performant Network (2P), Safetech Innovations (SAFE), IHUNT Technology Import-Export (HUNT), Agroserv Mariuta (MILK), Visual Fan (ALW), iar sapte au emis si listat la bursa obligatiuni pentru finantarea planurilor de dezvoltare, in valoare totala de 77,7 milioane euro.
Proiectul Made in Romania a fost lansat de Bursa de Valori Bucuresti in 2017, pentru a identifica si promova companiile de top din Romania. In cursul anului 2021, partenerii principali care sprijina derularea proiectului sunt: Microsoft, UiPath, ROCA Investments, Banca Transilvania, BT Capital Partners, BRD Groupe Societe Generale, BRD Asset Management, BRK Financial Group, Bondoc si Asociatii, Dendrio, Mazars, SeedBlink, Horvath & Partners Management Consulting, TradeVille, alaturi de sustinatorii ANIS, DoingBusiness, Romanian Business Leaders, Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania (ARIR), Termene.ro si partenerul media Digi24.
Publicitate pe BizLawyer? |
![]() ![]() |
Articol 178 / 283 | Următorul articol |
Publicitate pe BizLawyer? |
![]() |

BREAKING NEWS
ESENTIAL
EximAsig, parte a Grupului Exim Banca Românească, preia Asito Kapital. KPMG Legal a asistat cumpărătorul
Sebastian Guțiu, Managing Partner Schoenherr România, interviu în Italia Oggi: ” Mediul economic românesc prezintă lumini și umbre. 2025 va fi un an delicat; unele decizii politice și reforme structurale ar putea fi încetinite”
Women Lawyers | De vorbă cu Gabriela Neagu, Managing Associate la Băncilă, Diaconu și Asociații, avocatul care a construit de la zero practica de Banking & Finance a firmei: „Să ai șansa nu doar să faci parte dintr-o echipă, ci să o modelezi și să o dezvolți, este un proces care îți aduce atât satisfacție, cât și o responsabilitate reală”
Cum văd anul 2025 avocații considerați Leading Lawyers în M&A de către ghidurile juridice internaționale | Azi, de vorbă cu Bogdan C. Stoica, Partener PNSA, evidențiat de Legal 500 în categoria Leading Partners în practica de fuziuni și achiziții: ”Apariția unui nou val de antreprenori care se maturizează de la an al an, apariția unui numar record de fonduri de investiții ̸ private-equity și faptul că acestea cred în existența unor ținte de achiziție, sunt de natură să dea încredere”
Schoenherr a asistat Dentas Kağıt Sanayi cu privire la vânzarea fabricii sale din România către Hartmann Packaging | Mădălina Neagu (partener), coordonatoarea echipei: ”Sectorul producției din România continuă să atragă atenția investitorilor strategici”
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Ordonanța de plată și arbitrajul (Powered by ZRVP)
Rundă de promovări în mai multe arii de practică în biroul Kinstellar din București. Magdalena Răducanu preia rolul de Partener, alți șase avocați fac un pas înainte în carieră | Victor Constantinescu (Managing Partner): ”Aceste promovări recente nu sunt doar etape importante în cariera colegilor noștri, ci și confirmare a abilității lor de leadership și a rolurilor esențiale în cadrul biroului nostru”
Răsturnare de situație: doar trei case locale de avocați rămân în topul global al celor mai bune 100 de firme implicate în arbitraje internaționale | Filip & Company intră în top, iar două firme cu un trecut bogat în domeniul arbitrajelor și prezență constantă în ghidurile de profil au părăsit clasamentul. ZRVP și LDDP rămân pilonii prezenței românești în GAR 100, ediția 2025
Women Lawyers | De vorbă cu Andreea Soare (Senior Associate - BSMP), avocat care spune că pentru a avea o carieră durabilă, este fundamental să fii cu adevărat pasionat de munca pe care o depui și dedicat îndeplinirii cu succes a mandatelor încredințate. ”Principalele avantaje ale apartenenței la această firmă sunt diversitatea proiectelor la care avem acces și oportunitățile de dezvoltare professională. Cultura deschisă și orientată spre colaborare permite un schimb constant de idei și soluții creative”
LegiTeam: Atorney at Law | Dispute Resolution for commercial ̸ administrative litigation and arbitration | Reff & Associates
Promovări în echipa Filip & Company: Andreea Bănică și Alin Grapă ajung pe poziția de Counsel, alți patru avocați urcă în ierarhie | Cristina Filip, co-managing partner: ”Prin aceste promovari consolidăm fundamentele organizației printr-o noua generație de avocați excepționali”
BACIU PARTNERS câștigă premiul ‘Firma de Copyright & Design a Anului în România’ la gala Managing IP EMEA Awards 2025, desfășurată la Londra. Andreea Bende (Partener), premiată ca ‘Practicianul Anului în România’ | Ana-Maria Baciu, Managing Partner: ”Este o reconfirmare a faptului că principiile pe care le integrăm în fiecare proiect creează în mod constant valoare tangibilă, vizibilă și demnă de recunoaștere”
Citeste pe SeeNews Digital Network
-
BizBanker
-
BizLeader
- in curand...
-
SeeNews
in curand...