ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

KPMG Legal recrutează un nou avocat de litigii din Magic Circle

25 Martie 2019   |   BizLawyer

Călin Dragoman are sase ani de experiență în litigii și arbitraj, proceduri de insolvență, investigarea fraudelor și crisis management, într-o firmă de avocatură internațională.

 
 
KPMG Legal România continuă extinderea departamentului de litigii prin recrutarea unui avocat de top, Călin Dragoman, care a lucrat anterior pentru Clifford Chance, acesta alăturându-se echipei KPMG Legal, în calitate de Managing Associate.

Călin Dragoman are sase ani de experiență în litigii și arbitraj, proceduri de insolvență, investigarea fraudelor și crisis management, într-o firmă de avocatură internațională.

Expertiza sa include asistența și reprezentarea unor mari companii nationale si internationale în variate tipuri de litigii, inclusiv civile, fiscale, achizitii, dreptul concurentei si în domeniul muncii.

De asemenea, Călin a fost implicat în efectuarea de due diligence în materie de risk management, asistand și reprezentând clienți în investigații ale autorităților de reglementare și organelor penale, precum și în investigații interne ce priveau potentiale fraude, precum și în proiecte de white collar. Experiența sa acoperă și recuperarea de creanțe, proceduri de executare silită și proiecte de restructurare si insolventa.


Călin a lucrat la biroul din București al Clifford Chance în departamentul de Litigii si soluționarea disputelor și a participat în mod regulat la prestigioasa competiție de arbitraj comercial internațional WILLEM C. VIS, atât în calitate de arbitru, cât și în calitate de student la Universitatea din București. În 2013 a câștigat locul trei împreună cu echipa Universității din București, din aproximativ 300 de echipe, la aceasta competitie, la Viena, pentru redactarea memorandumurilor pentru reclamant și pârât.

“Prin colaborarea cu KPMG Legal îmi voi putea dezvolta în continuare expertiza în domeniul litigiilor fiscale, de insolvența, dar si white collar si investigatii de drept penal al afacerilor și, împreună cu echipa de profesioniști de la KPMG Legal, vom putea oferi clienților noștri cea mai buna asistență și reprezentare din piață. Obiectivul nostru este fim întotdeauna echipa cea mai potrivită pentru clienții noștri și să le depășim mereu așteptările prin serviciile prestate”, spune Călin.

“Suntem într-un proces de extindere a echipei și obiectivul nostru este să dezvoltăm o practică de litigii de top și o echipă de avocați de încredere pentru clienții noștri. Am lucrat cu Calin în trecut, chiar de la absolvirea Facultatii de Drept și sunt încântat că a decis să se alăture echipei noastre deoarece este un avocat foarte talentat, având o experiență considerabilă în aria sa de practică, dar si competente si cunostinte din alte practici. Profilul lui Calin se potrivește perfect echipei de avocați de litigii KPMG Legal", spune Vlad Peligrad, coordonator al practicii de litigii a KPMG Legal.

KPMG Legal (Toncescu si Asociatii SPRL) este o societate de avocati tanara, dinamica si inovativa, oferind clientilor toate tipurile de servicii juridice si avand o pozitie unica internationala ca si membru al retelei KPMG Global Legal Services (GLS) compusa din peste 1,650 avocati in 75 jurisdictii si afiliata retelei globale KPMG, care are peste 180,000 profesionisti. Aceasta apartenenta la reteaua internationala permite KPMG Legal accesul la resurse vaste de cunostinte juridice si de personal, precum si accesul la proiecte multi-jurisdictionale.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 75 / 5031
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Dentons primește opt distincții în cadrul galei Europe Women in Business Law Awards
Există viață și după orele de muncă în firmele de avocați din prima linie? Teea Eliade, avocat de Life Sciences, după ce a renunțat la viața din București și s-a apucat de programare: Manipularea și dorința de a trece peste și prin orice pentru a-ți atinge scopurile, volumul de muncă, munca peste program, neremunerată, și lipsa de respect pentru timpul personal au dus la decizia mea de a părăsi avocatura
LegiTeam: Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen is recruiting lawyer | Banking & Finance
LegiTeam: NNDKP is recruiting lawyers with experience in Real Estate
MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman a asistat Nederlandse MKB la achiziția companiei IT BusyMachines. Echipă de 9 avocați, coordonată de partenerii Alina Popescu și Dana Rădulescu, implicată în proiect
Alina Stăvaru devine Partener la RTPR Allen & Overy. Promovare din interior, o premieră pentru firma de avocați
Ţuca Zbârcea & Asociaţii scapă Federația de Fotbal de pretențiile de 300 mil. E ale clubului FC Craiova
Cum văd avocații Dentons evoluția practicii de Capital Markets, pe o piață în care companiile cu acționariat preponderent străin se finanțează din surse interne grupului din care fac parte, iar cele cu capital românesc nu au încă o cultură a pieței de capital. Rețeta succesului include abordările personalizate, cu elemente de creativitate și inovație
Bondoc si Asociații is expanding its team. Four open positions
Clifford Chance Badea și PNSA, în ‘bucla locală’ a unei finanțări de 134 mil. € acordate de IFC și o instituție financiară italiană grupului care deține în România fabrica de roți auto din Drăgășani. Ce avocați au coordonat proiectul
Hotărâre definitivă obținută de NICULEASA LAW FIRM în fața ICCJ cu privire la caracterul „oneros” al relației dintre fiscal și penal, respectiv al limitelor caracterului „devolutiv” al contestației administrative
Cu ce gânduri pornesc la drum fondatoarele firmei SIMION & BACIU | “Ne dorim clienți dornici de dezvoltare și proiecte interesante. ‘Cel mai bun’ ideal este exact ce ai acum; și idealul se va dezvolta în timp, odată cu noi”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...