ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Broker Portal, noua interfață digitală Coface dedicată brokerilor

02 Decembrie 2019   |   BizLawyer

Broker Portal este o platformă care funcționează ca un punct unic, central de introducere a informațiilor din ecosistemul Coface și care pot fi accesate în permanență de pe majoritatea dispozitivelor (computer, tabletă etc.).

 
 
Coface lansează noul portal pentru brokeri, oferindu-le acestora o nouă experiență în dezvoltarea activității lor din jurul lumii.

Disponibilă în 42 de țări în care operează grupul Coface, Broker Portal este o platformă digitală dedicată brokerilor Coface. Modern și intuitiv, portalul permite acestora să optimizeze gestionarea activităților și a fost dezvoltat cu scopul de a furniza un nivel ridicat de servicii.

O mai bună gestionare a portofoliului de clienți

Broker Portal este o platformă care funcționează ca un punct unic, central de introducere a informațiilor din ecosistemul Coface și care pot fi accesate în permanență de pe majoritatea dispozitivelor (computer, tabletă etc.). Datorită portalului, brokerii pot beneficia de o perspectivă îmbunătățită și cunoștințe aprofundate despre clienții deserviți. Acest lucru facilitează gestionarea de activități și performanța zilnică în ceea ce privește gestionarea portofoliului de clienți, oferindu-le, de asemenea, asistență din partea echipelor Coface.


Calitatea datelor pentru clienți

Broker Portal facilitează accesul la date cu valoare adăugată ridicată, mulțumită lucrărilor extensive privind calitatea datelor Coface. Dezvoltarea noului portal a sporit considerabil volumul de informații deținute de Coface pentru mai mult de 50.000 de clienți din întreaga lume, în același timp crescând și fiabilitatea datelor. Altfel spus, un broker care și-a negociat un program global poate accesa toate informațiile din portofoliul său în aproximativ 100 de țări din jurul lumii. Asistăm astfel la o premieră în sectorul asigurărilor de credit! „Acest instrument va avea un efect pozitiv asupra nivelurilor de fidelizare; ne vom deservi clienții mai rapid și într-o manieră mai proactivă," a declarat Tolga Aktolga, Șeful TCI Sigorta Brokerligi, partener al Grupului AU din Turcia.
 
Dezvoltat cu brokeri, pentru brokeri

Dezvoltat în colaborare cu și pentru partenerii din întreaga lume a grupului, Broker Portal ilustrează perfect relația privilegiată pe care Coface o păstrează cu partenerii săi. Un grup de specialiști beta au testat instrumentul pe durata dezvoltării sale pentru a măsura utilizarea portalului, și pentru a identifica posibilele evoluții care să le întrunească nevoile. "Ușurința în utilizare și ergonomia de care dă dovadă Broker Portal ne-au permis să îl asimilăm rapid,” a explicat Louis Bollaert, Lider Credite Comerciale, Risc Politic, Cauțiuni și Fuziune & Achiziții în cadrul Aon Franța.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 15419 / 16851
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Kinstellar a asistat BIG Mega Renewable Energy cu privire la finanțarea de 92 mil. € cu BERD și OTP Bank pentru construcția și operarea Parcului Eolian Urleasca
Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”
Wolf Theiss a asistat AIRSOL în legătură cu achiziția MedAir Oxygen Solution | Emanuele Lainati, Legal Affair Manager SOL Group: “Expertiza, dedicarea și abordarea proactivă a avocaţilor Wolf Theiss au fost esențiale pentru încheierea cu succes a tranzacției”
Filip & Company a asistat Centrokinetic, în parteneriat cu Agista, în achiziția pachetului majoritar de părți sociale ale clinicii Socrates din Timișoara
Arbitrajul ICSID cerut de Nova Group Investments a ajuns la final | Statul român așteaptă decizia, după ce tribunalul a declarat închisă procedura în litigiul în care pretențiile se ridică la 345 mil. E. Ce onorarii au fost plătite firmelor de avocați care au asigurat apărarea
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
După un an plin, în care s-au implicat în peste 20 de tranzacții, avocații de M&A de la PNSA au acum în lucru peste zece mandate „cu greutate” | Silviu Stoica, partener: ”Există un interes crescut al fondurilor de private equity, dar și al investitorilor strategici și instituționali. Avem proiecte în cele mai variate domenii”
D&B David şi Baias o cooptează în echipă pe Adina Guțiu, care va coordona departamentul de Energie și Resurse Naturale
Provocarile legislative actuale ale companiilor într-un mediu de afaceri dinamic și inovator | De vorbă cu cu Alexandra Pădurariu, Head of Legal, Compliance and Public Affairs – Samsung Electronics România & Bulgaria, despre cum reușește compania să implementeze practicile și politicile care sprijină guvernanța corporativă responsabilă și adaptarea la tendințele ESG
Echipa integrată a KPMG Legal & Tax obține în fața Curții de Apel Ploiești anularea măsurii nelegale de stabilire a sediului fix în România a unui important jucător în industria fashion, precum și obligațiile fiscale aferente în valoare de 1,5 mil. €
RTPR a fost desemnată „Firma de avocatură a anului în România” la Chambers Europe Awards 2024. Costin Tărăcilă, Managing Partner: Premiul are o semnificație și mai mare în contextul în care sărbătorim 20 de ani de activitate și este o mărturie a muncii de echipă impecabile și a abilităților excepționale ale avocaților noștri
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...