ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Broker Portal, noua interfață digitală Coface dedicată brokerilor

02 Decembrie 2019   |   BizLawyer

Broker Portal este o platformă care funcționează ca un punct unic, central de introducere a informațiilor din ecosistemul Coface și care pot fi accesate în permanență de pe majoritatea dispozitivelor (computer, tabletă etc.).

 
 
Coface lansează noul portal pentru brokeri, oferindu-le acestora o nouă experiență în dezvoltarea activității lor din jurul lumii.

Disponibilă în 42 de țări în care operează grupul Coface, Broker Portal este o platformă digitală dedicată brokerilor Coface. Modern și intuitiv, portalul permite acestora să optimizeze gestionarea activităților și a fost dezvoltat cu scopul de a furniza un nivel ridicat de servicii.

O mai bună gestionare a portofoliului de clienți

Broker Portal este o platformă care funcționează ca un punct unic, central de introducere a informațiilor din ecosistemul Coface și care pot fi accesate în permanență de pe majoritatea dispozitivelor (computer, tabletă etc.). Datorită portalului, brokerii pot beneficia de o perspectivă îmbunătățită și cunoștințe aprofundate despre clienții deserviți. Acest lucru facilitează gestionarea de activități și performanța zilnică în ceea ce privește gestionarea portofoliului de clienți, oferindu-le, de asemenea, asistență din partea echipelor Coface.


Calitatea datelor pentru clienți

Broker Portal facilitează accesul la date cu valoare adăugată ridicată, mulțumită lucrărilor extensive privind calitatea datelor Coface. Dezvoltarea noului portal a sporit considerabil volumul de informații deținute de Coface pentru mai mult de 50.000 de clienți din întreaga lume, în același timp crescând și fiabilitatea datelor. Altfel spus, un broker care și-a negociat un program global poate accesa toate informațiile din portofoliul său în aproximativ 100 de țări din jurul lumii. Asistăm astfel la o premieră în sectorul asigurărilor de credit! „Acest instrument va avea un efect pozitiv asupra nivelurilor de fidelizare; ne vom deservi clienții mai rapid și într-o manieră mai proactivă," a declarat Tolga Aktolga, Șeful TCI Sigorta Brokerligi, partener al Grupului AU din Turcia.
 
Dezvoltat cu brokeri, pentru brokeri

Dezvoltat în colaborare cu și pentru partenerii din întreaga lume a grupului, Broker Portal ilustrează perfect relația privilegiată pe care Coface o păstrează cu partenerii săi. Un grup de specialiști beta au testat instrumentul pe durata dezvoltării sale pentru a măsura utilizarea portalului, și pentru a identifica posibilele evoluții care să le întrunească nevoile. "Ușurința în utilizare și ergonomia de care dă dovadă Broker Portal ne-au permis să îl asimilăm rapid,” a explicat Louis Bollaert, Lider Credite Comerciale, Risc Politic, Cauțiuni și Fuziune & Achiziții în cadrul Aon Franța.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 64 / 10901
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Modificări importante în materie de fiscalitate, la orizont | Theodor Artenie, Tax Director - Schoenherr Tax Bucharest: Așteptăm forma finală în care vor fi adoptate proiectele de modificare a Codurilor Fiscal și de procedură fiscală. Cele două Directive europene care nu au fost încă transpuse în legislația națională ar putea genera anumite complicații pentru contribuabilii români
Țuca Zbârcea & Asociații se aliază cu Trident Capital Investments, companie fondată și condusă de Liviu Giugiumica
Allen & Overy, alături de PKO Bank Polski la finanțarea unei bănci de celule stem. Avocați din București, în echipă
CMS România își extinde echipa cu 10 avocați și își consolidează practica de drept penal, finanțe și tranzacții. Alina Tihan și Mihai Jiganie Șerban, doi avocați cu un profil profesional bine conturat și o bogată experiență, se alătură biroului CMS București
Mergermarket: Clifford Chance este Consultantul Juridic al Anului în M&A pentru Europa Centrală și de Est
Crina Baltag și Cosmin Vasile, editorii noului ghid practic multi-jurisdicțional dedicat soluționării disputelor în domeniul construcțiilor și publicat de Wolters Kluwer
CEE Attorneys ̸ Boanță, Gîdei și Asociații i-a reprezentat pe fondatorii 7Card în legătură cu investiția în proiectul Holde Agri. Echipa, coordonată de partenerul Sergiu Gîdei
Rundă de promovări la Țuca Zbârcea & Asociații | Dan Cristea și Ciprian Timofte intră în echipa partenerilor, alți cinci avocați fac un pas înainte în carieră
Confesiunile unui avocat din prima linie, partener al biroului Dentons din București și autor de cărți pentru copii vândute azi în SUA și UK. Bogdan Papandopol vorbește despre pasiunea secretă pentru scris și desenat, inspirată de ”muza” sa, care iubește ”cărțile colorate ale lui tati”
LegiTeam | Job Opportunity: DLA Piper Dinu SCA – Associate, Litigation
În spatele scenei, alături de avocații de Employment de la Wolf Theiss | Experiență vastă, acumulată într-un spectru larg de proiecte, implicare profundă, conexiuni internaționale și “outside the box thinking”
RTPR Allen & Overy, alături de AUTONOM în debutul pe piața reglementată a Bursei de Valori București
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...