ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Segmentul birourilor operate ȋn regim flexibil continuă să se extindă pe piata locală. 3house va deschide cel de-al doilea spațiu de coworking

16 Aprilie 2019   |   T. S.

Birouri pentru echipe move-in-ready, zone open space, servicii all-inclusive

 
 
3house, noul concept de spații de lucru all-inclusive, anunță deschiderea celei de-a doua locații în București, în clădirea Equilibrium, dezvoltată de Skanska.

Având o suprafață totală de 3,370 mp, 3house Aurel Vlaicu- Equilibrium va fi inaugurat oficial în toamna anului 2019, investițiile totale fiind estimate la suma de 1,8 milioane Euro. Aici se vor regăsi birouri pentru echipe de diferite mărimi, complet echipate și mobilate, zone de co-working și de relaxare, săli de ședințe, un spațiu de evenimente și un bistro marcă proprie. Lor li se adaugă servicii integrate pentru companii și echipele lor precum și o serie de beneficii axate pe creșterea calității vieții.

„3house oferă o nouă abordare a mediului de lucru ideal pornind de la nevoile identificate la companii și echipele lor. De la design și până la calitatea și diversitatea serviciilor, 3house își propune să creeze o experiență valoroasă pentru membrii săi pe parcursul unei zile de lucru, ajutându-i să devină mai buni în tot ceea ce își propun. În acest context, colaborarea cu Skanska este una cât se poate de firească și le mulțumim celor de la Cushman & Wakefield pentru facilitarea acestui parteneriat. Ne bucurăm că vom fi prezenți într-o locație top din capitală și că am găsit în conceptul Equilibrium aceeași filosofie ca a noastră.”, a declarat Vlad Craioveanu, co-fondator și CEO 3house.


“Segmentul birourilor operate ȋn regim flexibil continuă să se extindă pe piata locală, ȋn linie cu tendinţa din pieţele vestice. Dezvoltatorii sunt conştienți de necesitatea de a răspunde unei cereri de birouri moderne venite din rândul start-upurilor şi companiilor mici şi medii care se pot transforma, ȋn timp, ȋn chiriaşi „tradiţionali”. Conceptul inovativ al 3house, adaptat pieţei locale şi completat cu o gamă de servicii comparabilă cu cea din industria hotelieră, şi-a găsit corespondentul ȋn proiectul Equilibrium, dezvoltat de Skanska ȋn cea mai compactă zonă de birouri a oraşului. Imobilul va beneficia de un acces substanţial ȋmbunătăţit prin lărgirea străzii Fabrica de Glucoză şi prin recent inaugurată autostradă dintre Şoseaua Petricani şi Centura Capitalei.”, a declarat Eduard Turcoman, Director Office Agency, Cushman & Wakefield Echinox.

Proiectul Equilibrium, situat in partea de nord a Bucurestiului, în zona Barbu Văcărescu – Floreasca, include două clădiri de birouri ce totalizează o suprafață totală închiriabilă de 40.700 mp GLA și mizează pe redefinirea noțiunii de „spațiu de lucru”, pe care îl transformă într-un concept mai flexibil și mai dinamic.

„Ne place foarte mult conceptul oferit de 3house și ne regăsim în dorința de a crea o experiență completă pentru utilizatorii clădirilor noastre. Ce aduce Equilibrium valoros în această ecuație este factorul uman, fiind proiectat astfel încât să încurajeze comunicarea și colaborarea. Suprafața oferită de 3house împreună cu cei 3.500 de mp de placemaking din fața complexului, cu mobilier urban dotat cu prize electrice, le permit utilizatorilor să lucreze atât în clădire cât și în aer liber fără să renunțe la internet și sursele de electricitate. Prin soluțiile și tehnologiile implementate, creăm alături de cei de la 3house un hub modern și user-friendly”, a declarat Aurelia Luca, Managing Director Skanska Property România.

3house este o companie dezvoltată de doi antreprenori români: Vlad Craioveanu, cel care a introdus cu succes conceptul de co-working în România în 2012 prin lansarea Impact Hub Bucharest și Ilinca Păun, CEO al unei prestigioase școli de business din România, The Entrepreneurship Academy.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 16378 / 16823
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
După un an plin, în care s-au implicat în peste 20 de tranzacții, avocații de M&A de la PNSA au acum în lucru peste zece mandate „cu greutate” | Silviu Stoica, partener: ”Există un interes crescut al fondurilor de private equity, dar și al investitorilor strategici și instituționali. Avem proiecte în cele mai variate domenii”
Echipa integrată a KPMG Legal & Tax obține în fața Curții de Apel Ploiești anularea măsurii nelegale de stabilire a sediului fix în România a unui important jucător în industria fashion, precum și obligațiile fiscale aferente în valoare de 1,5 mil. €
CMS asistă Iberdrola în vânzarea activelor sale eoliene din România. Cumpărătorul i-a avut alături pe avocații firmei Bohâlțeanu & Asociații
Studenții din București s-au impus și în acest an în cadrul Hexagonul Facultăților de Drept
RTPR a fost desemnată „Firma de avocatură a anului în România” la Chambers Europe Awards 2024. Costin Tărăcilă, Managing Partner: Premiul are o semnificație și mai mare în contextul în care sărbătorim 20 de ani de activitate și este o mărturie a muncii de echipă impecabile și a abilităților excepționale ale avocaților noștri
Clifford Chance Badea câștigă Premiul IFLR Casa de Avocatură a Anului în România | Clifford Chance este Firma internațională de avocatură a anului și câștigă 12 premii la IFLR Europe Awards 2024
Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale, sărbătorită și prin Concursul de Procese Simulate în Dreptul Proprietății Intelectuale, ediția a doua. Ana-Maria Baciu (Managing Partner Simion & Baciu): „Este o mare bucurie să putem contribui la ascensiunea viitoarelor talente în domeniul dreptului proprietății intelectuale. Ne-au bucurat energia și pasiunea pe care le-am simțit din partea concurenților, ceea ce a făcut ca această competiție să fie încă o experiență memorabilă pentru toți cei implicați”
Kinstellar consiliază divizia de ospitalitate a grupului House of Julius Meinl în achiziția istoricului Hotel Ambasador din centrul Bucureștiului. Victor Constantinescu, Managing Partner al biroului din București: ”Aceasta a fost de departe una dintre cele mai complicate tranzacții, cu numeroase părți, cu multe persoane implicate, necesitând abilități de negociere și o structurare inteligentă pentru a fi semnată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Dinuță, Legal and Administrative Manager - Amromco Energy: ” Cred că un grup profesional atât de important nu poate evolua cu adevărat doar în virtutea inerției, ci trebuie să existe o coeziune reală. Competiția și concurența în anumite limite sunt clar productive, dar în final noi toți trebuie să fim, în primul rând, colegi de breaslă și nu adversari, chiar dacă lucrăm pentru un concurent de pe piață”
Avocații ZRVP au în derulare, de la începutul anului, cinci proiecte de M&A în domeniul energiei regenerabile şi alte câteva tranzacţii în alte sectoare economice | Anca Danilescu, Partener Senior: Nu doar profitabilitatea sau perspectivele de business ale societăţii – ţintă decid soarta unei tranzacţii, ci şi „sănătatea” juridică a acesteia, ceea ce face ca profesionalismul avocaţilor implicaţi în tranzacţie să încline semnificativ balanţa spre un final sau altul al respectivului proiect
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...