ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Două tranzacții într-o sapămână | PNSA a asistat Dedeman în două proiecte mari, coordonate de partenerul Ioana Sampek. Echipele de avocați implicate în achiziția The Bridge (2) și asocierea cu Element Invest Partners pentru Eli Park 1

11 Iunie 2019   |   Andrei DelCet

Săptămâna aceasta au ajuns la final două proiecte importante, care au ținut în priză echipe mari de avocați specializați în fuziuni și achiziții, taxe și concurență. .

Ioana Sampek, partener PNSA (in medalion)

 
 
Avocații de tranzacții de la Popovici Nițu Stoica & Asociații (PNSA) au turat motoarele în ultima perioadă pentru a fi în pas cu apetitul pentru tranzacții și diversificare a investițiilor manifestat de Dedeman, companie evaluată la circa 2 miliarde de euro pe care o asistă în mod tradițional. Săptămâna aceasta au ajuns la final două proiecte importante, care au ținut în priză echipe mari de avocați specializați în fuziuni și achiziții, taxe și concurență. . .

A doua fază a proiectului The Bridge trece la Dedeman

Zilele trecute a fost  semnată achiziția celei de-a doua faze a proiectului The Bridge, dezvoltat de Forte Partners , unul dintre cei mai activi dezvoltatori locali de pe piața de birouri. The Bridge 2 constă intr-o cladire de 10 etaje cu o suprafață totală închiriabilă de aprox. 23 mii mp, având ca principali chiriași companii precum Medicover, UPC, Molson Coors și Schlumberger.


Proiectul The Bridge 2 a fost coordonat de partenerul Ioana Sampek. Din echipa PNSA au mai făcut parte: Codrin Luță (Managing Associate), Andreea Grosu (Managing Associate), Ioana Dumitru (Managing Associate), Lavinia Dinoci (Senior Associate), Lavinia Ludovic (Senior Associate), Cristiana Blei (Associate), Luiza Zamura (Associate), Geanina Popescu (Associate) și Veronica Culcea (Associate).

Consultanța fiscală a fost asigurată de PNSA Tax, printr-o echipă coordonată de  partenerul Mihaela Pohaci și Raluca Rusu (Senior Manager), iar aspectele de concurență au fost acoperite de Mihaela Ion (Partener), Laura Ambrozie (Managing Associate) și Vanessa Nistor (Senior Associate).

Reamintim că grupul Dedeman a achiziționat anul trecut proiectul de birouri The Bridge, în cea mai importantă tranzacţie de real estate din 2018, evaluată la 200 de milioane de euro. Popovici Nițu Stoica & Asociații a asistat și atunci cumpărătorul cu o echipă extinsă, coordonată de partenerii Valentin Creața și Ioana Sampek.


Proiectul The Bridge ce va fi preluat de Dedeman cuprinde trei faze şi va avea o suprafaţă de aproximativ 80.000 mp.

Parteneriat pentru dezvoltarea proiectului logistic ELI PARK 1

Retailerul de bricolaj deținut de frații Pavăl a decis să intre și într-un proiect de logistică dezvoltat în apropiere de București. Zilele trecute, Dedeman și Element Industrial au anunțat că au semnat un parteneriat prin care vor dezvolta împreună proiectul ELI PARK 1, situat în zona Chitila-Buftea ce se prefigurează drept noul pol logistic de proximitate al Capitalei.

PNSA a asistat Dedeman în asocierea cu Element Invest Partners pentru dezvoltarea primei faze de aprox. 20 mii mp din proiectul de logistica ELI PARK 1.

Potrivit informațiilor BizLawyer, și acest proiect a fost coordonat de Ioana Sampek. Din echipă au mai făcut parte Codrin Luță și Veronica Culcea. Pe aspectele de competition au intervenit Mihaela Ion și Laura Ambrozie.

ELI PARK 1 este un parc logistic cu o suprafață închiriabilă de 50.000 mp. Lucrările de construcție la prima fază ce însumează 20.000 mp sunt în grafic, urmând să fie livrate în vara acestui an, când vor începe lucrările și la faza a doua. Primul chiriaș al proiectului este Paste Baneasa, care a închiriat o suprafață de 5.000 mp.

Reamintim că avocații PNSA au fost consultanți și în proiectul EquiLiant Capital, fondul de private equity al familiei Pavăl, lansat luna trecută. Fondul va fi finanţat integral de Pavăl Holding, companie cu un capital social de un miliard de euro, cea mai mare deţinere directă a unor antreprenori români.

Popovici Nițu Stoica & Asociații a oferit consultanță în proiectul înființării acestui fond, echipa de avocați fiind coordonată de name partner-ul Florian Nițu și partenerul Alexandru Ambrozie.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 46 / 31894
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Dentons primește opt distincții în cadrul galei Europe Women in Business Law Awards
Există viață și după orele de muncă în firmele de avocați din prima linie? Teea Eliade, avocat de Life Sciences, după ce a renunțat la viața din București și s-a apucat de programare: Manipularea și dorința de a trece peste și prin orice pentru a-ți atinge scopurile, volumul de muncă, munca peste program, neremunerată, și lipsa de respect pentru timpul personal au dus la decizia mea de a părăsi avocatura
LegiTeam: Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen is recruiting lawyer | Banking & Finance
LegiTeam: NNDKP is recruiting lawyers with experience in Real Estate
MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman a asistat Nederlandse MKB la achiziția companiei IT BusyMachines. Echipă de 9 avocați, coordonată de partenerii Alina Popescu și Dana Rădulescu, implicată în proiect
Alina Stăvaru devine Partener la RTPR Allen & Overy. Promovare din interior, o premieră pentru firma de avocați
Ţuca Zbârcea & Asociaţii scapă Federația de Fotbal de pretențiile de 300 mil. E ale clubului FC Craiova
Cum văd avocații Dentons evoluția practicii de Capital Markets, pe o piață în care companiile cu acționariat preponderent străin se finanțează din surse interne grupului din care fac parte, iar cele cu capital românesc nu au încă o cultură a pieței de capital. Rețeta succesului include abordările personalizate, cu elemente de creativitate și inovație
Bondoc si Asociații is expanding its team. Four open positions
Clifford Chance Badea și PNSA, în ‘bucla locală’ a unei finanțări de 134 mil. € acordate de IFC și o instituție financiară italiană grupului care deține în România fabrica de roți auto din Drăgășani. Ce avocați au coordonat proiectul
Hotărâre definitivă obținută de NICULEASA LAW FIRM în fața ICCJ cu privire la caracterul „oneros” al relației dintre fiscal și penal, respectiv al limitelor caracterului „devolutiv” al contestației administrative
Cu ce gânduri pornesc la drum fondatoarele firmei SIMION & BACIU | “Ne dorim clienți dornici de dezvoltare și proiecte interesante. ‘Cel mai bun’ ideal este exact ce ai acum; și idealul se va dezvolta în timp, odată cu noi”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...