ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Seful Radiocom: Suntem cu toţii sub impactul unei crize care ne-a forţat să ne reanalizăm priorităţile

13 Mai 2022   |   Agerpres

Acesta a precizat că Summitul de la Bucureşti este o oportunitate pentru toţi cei care activează în domeniul IT&C în vederea trasării unor linii directoare care să se concretizeze " într-un răspuns mai rapid, mai ferm şi mai puternic împotriva atacurilor cibernetice".

 
 
Societatea Naţională de Radiocomunicaţii S.A. - Radiocom participă, în perioada 16 - 27 mai 2022, în calitate de partener, la un summit organizat la Bucureşti în care se va dezbate problema protejării Europei în vremuri de criză.
 
"Astăzi, întreaga Europă se află într-un context politic complex. Suntem cu toţii sub impactul unei crize care ne-a forţat să ne reanalizăm priorităţile, să ne acomodăm şi cu alte provocări decât cele cu care eram obişnuiţi, iar acest eveniment de amploare internaţională este un prilej extraordinar de a iniţia un dialog deschis despre viitorul european, pe domenii de interes major cum ar fi Energie, Educaţie, Cercetare, Securitate Cibernetică etc. Progresul transformării digitale a condus inevitabil la noi ameninţări la adresa securităţii cibernetice. Criminalitatea informatică şi atacurile cibernetice au devenit din ce în ce mai frecvente odată cu pandemia de Covid-19 şi, mai ales acum, în contextul atacului militar neprovocat al Federaţiei Ruse împotriva Ucrainei, ţintind instituţii, organizaţii şi companii", a declarat Dragoş Preda, directorul general al Radiocom, într-un comunicat transmis spre publicare.
 
Acesta a precizat că Summitul de la Bucureşti este o oportunitate pentru toţi cei care activează în domeniul IT&C în vederea trasării unor linii directoare care să se concretizeze " într-un răspuns mai rapid, mai ferm şi mai puternic împotriva atacurilor cibernetice".
 
"Doar astfel vom putea construi un spaţiu cibernetic sigur, în care noile tehnologii, instrumentele şi serviciile digitale să fie accesate cu încredere de toţi cetăţenii. În condiţiile în care România îşi promovează şi consolidează profilul european de lider în domeniul securităţii cibernetice şi al telecomunicaţiilor de mare şi foarte mare viteză, mai ales în contextul găzduirii sediului Centrului European pentru Securitate Cibernetică, Radiocom este pregătită să valorifice oportunităţile acestui context favorabil, sprijinind obiectivele-cheie naţionale importante", a adăugat şeful Radicom.
 
Deschiderea Summit-ului va avea loc în data de 16 mai 2022, la Palatul Victoria, iar sesiunile paralele din perioada 17-27 mai 2022 vor fi dedicate următoarelor domenii: Administraţie publică, Agricultură, Diplomaţie, Demografie, Energie, Educaţie, Construcţii şi infrastructură, Transporturi, Sănătate/Spitale/Cardiologie/Stomatologie/Virusologie, Petrol şi gaze, Industrie farmaceutică, Dezvoltare durabilă, Securitate naţională/Forţe terestre/Forţe aeriene/Forţe navale, Finanţe & Bănci, Cercetare, Turism, Securitate cibernetică, Industrie, Retail, Investiţii străine în România, Mediu, Digitalizare, Aspecte sociale, Istorie, Filozofie, Organizaţii religioase.
 
Evenimentul intitulat "Protecting Europe in Turbulent Times - Bucharest Leaders Summit: Enduring Power of Solidarity" este organizat de Grupul de Presă MediaUno şi Institutul Naţional de Statistică. Evenimentele anterioare din seria "Împreună protejăm România" au consolidat poziţia Capitalei pe harta reuniunilor internaţionale de top, aprofundând dezbaterea privind temele globale de maximă importanţă.
 
La "2021 Bucharest Summit: Cooperation for Development" au participat peste 400 de invitaţi şi peste 250 de speakeri din România şi din străinatate, iar la "Building the Post-Pandemic World: The path to a more sustainable, resilient and safe society" au fost prezenţi 450 de speakeri.
 
Radiocom este lider în domeniul broadcasting-ului la nivel naţional, fiind principalul furnizor de servicii de broadcasting pentru posturile publice de radio şi televiziune, precum şi un jucător important în domeniul comunicaţiilor electronice.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 3281 / 8663
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Kinstellar a asistat BIG Mega Renewable Energy cu privire la finanțarea de 92 mil. € cu BERD și OTP Bank pentru construcția și operarea Parcului Eolian Urleasca
Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”
Wolf Theiss a asistat AIRSOL în legătură cu achiziția MedAir Oxygen Solution | Emanuele Lainati, Legal Affair Manager SOL Group: “Expertiza, dedicarea și abordarea proactivă a avocaţilor Wolf Theiss au fost esențiale pentru încheierea cu succes a tranzacției”
Filip & Company a asistat Centrokinetic, în parteneriat cu Agista, în achiziția pachetului majoritar de părți sociale ale clinicii Socrates din Timișoara
Arbitrajul ICSID cerut de Nova Group Investments a ajuns la final | Statul român așteaptă decizia, după ce tribunalul a declarat închisă procedura în litigiul în care pretențiile se ridică la 345 mil. E. Ce onorarii au fost plătite firmelor de avocați care au asigurat apărarea
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
După un an plin, în care s-au implicat în peste 20 de tranzacții, avocații de M&A de la PNSA au acum în lucru peste zece mandate „cu greutate” | Silviu Stoica, partener: ”Există un interes crescut al fondurilor de private equity, dar și al investitorilor strategici și instituționali. Avem proiecte în cele mai variate domenii”
D&B David şi Baias o cooptează în echipă pe Adina Guțiu, care va coordona departamentul de Energie și Resurse Naturale
Provocarile legislative actuale ale companiilor într-un mediu de afaceri dinamic și inovator | De vorbă cu cu Alexandra Pădurariu, Head of Legal, Compliance and Public Affairs – Samsung Electronics România & Bulgaria, despre cum reușește compania să implementeze practicile și politicile care sprijină guvernanța corporativă responsabilă și adaptarea la tendințele ESG
Echipa integrată a KPMG Legal & Tax obține în fața Curții de Apel Ploiești anularea măsurii nelegale de stabilire a sediului fix în România a unui important jucător în industria fashion, precum și obligațiile fiscale aferente în valoare de 1,5 mil. €
RTPR a fost desemnată „Firma de avocatură a anului în România” la Chambers Europe Awards 2024. Costin Tărăcilă, Managing Partner: Premiul are o semnificație și mai mare în contextul în care sărbătorim 20 de ani de activitate și este o mărturie a muncii de echipă impecabile și a abilităților excepționale ale avocaților noștri
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...