ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Kinstellar își extinde practica de Corporate M&A în București și o recrutează, în poziția de Special Counsel, pe Claudia Popescu, avocat cu experiență de peste 20 de ani și un know-how valoros. Victor Constantinescu, Managing Partner: ”O persoană cu experiența, dedicarea și abilitățile sale personale este rară pe piață. Ea se alătură unui grup deja fantastic”

01 Februarie 2024   |   M. T.

Înainte de a se alătura Kinstellar, Claudia și-a petrecut întreaga carieră în biroul local al unei firme internaționale de avocatură.

 
 
Kinstellar anunță recrutarea Claudiei Popescu, avocat care s-a alăturat biroului din București al firmei de avocați în calitate de Special Counsel în cadrul echipei de Corporate M&A. Claudia va consolida capacitățile biroului și va oferi echipei un sprijin suplimentar pentru a răspunde nevoii de a asigura servicii la cel mai înalt nivel, asociat unui număr în creștere de proiecte corporative și de fuziuni și achiziții în România.

Claudia Popescu este specializată în M&A, Corporate și Private Equity și are peste 20 de ani de experiență în consilierea strategică a unor companii de renume cu privire la achiziții și vânzări, fuziuni, restructurări intragrup, aspecte de reglementare și comerciale, oferte publice de valori mobiliare, private equity, privatizări și alte aspecte legate de investiții - inclusiv în sectoare reglementate.


De asemenea, ea aduce echipei Kinstellar know-how valoros în toate aspectele legate de ESG și sustenabilitate.

Claudia a fost certificată de către Asociația Internațională pentru Economie Durabilă ca Specialist Internațional în Afaceri Durabile - Nivelul II, iar în prezent urmează cursuri de certificare de către Global Reporting Initiative (GRI), în conformitate cu programul de certificare profesională GRI.

Înainte de a face pasul către Kinstellar, Claudia și-a petrecut întreaga carieră în biroul local al unei firme internaționale de avocatură. Ea s-a alăturat echipei locale de Corporate M&A coordonată de Zsuzsa Csiki (Partner).

„Suntem încântați să o avem alături de noi pe Claudia”, a spus Zsuzsa. „Experiența ei în a naviga prin dinamica a tot ceea ce înseamnă un mandat de fuziuni și achiziții adaugă profunzime practicii noastre și sunt încrezătoare că, împreună, ne vom promova și mai mult în calitate de advisor de încredere în ceea ce privește investițiile de pe piața locală. Este un avocat remarcabil, o persoană grozavă și suntem mai mult decât încântați să lucrăm împreună și să depășim orice limite – inclusiv propriile limite, pentru că ne străduim în fiecare zi să mai facem câte un pas înainte.”

Claudia Popescu: "De multe ori, găsirea unei noi provocări profesionale este dificilă pentru că nu se întâmplă mereu să întâlnești cu ușurință oamenii potriviți. Sunt onorată și entuziasmată să pornesc în această nouă călătorie alături de Kinstellar în România. Angajamentul lor față de excelență și inovație, precum și viziunea lor deschisă și orientată spre client se aliniază perfect cu valorile mele."

Comentând recenta adiție, Victor Constantinescu, Managing Partner al Kinstellar București, a declarat "Sunt foarte încântat să o avem pe Claudia alături de noi, deoarece o persoană cu experiența, dedicarea și abilitățile sale personale este rară pe piață. Ea se alătură unui grup deja fantastic și sunt extrem de încrezător că experiența și cunoștințele ei vor fi în beneficiul nostru, al tuturor. Bine ai venit, Claudia!"

Poziționată în Tier 2 de către Legal 500, practica de Commercial, Corporate și M&A a biroului Kinstellar din București este considerată de ghidul juridic internațional ”deosebit de puternică în ceea ce privește aspectele românești ale fuziunilor și achizițiilor multijurisdicționale, atât pentru investitorii strategici, cât și pentru fondurile de private equity”. Practica este condusă de partenerul Zsuzsa Csiki, descrisă drept ”foarte dedicată și implicată în succesul proiectelor clienților”.

Echipa este pragmatică și are o abordare flexibilă în ceea ce privește sprijinirea clienților”, a spus unul dintre clienții intervievați de echipa de cercetare pentru The Legal 500 EMEA, ediția 2023 – Europe. 'Zsuzsa Csiki și echipa sa au fost foarte proactivi și de ajutor în gestionarea proiectului', a adăugat un alt client. 'Kinstellar este o alegere excelentă pentru clienții care caută cea mai bună reprezentare juridică posibilă. Echipa este experimentată, bine informată și se angajează să obțină cele mai bune rezultate pentru clienții lor', au comentat alți clienți intervievați.

Printre clienții din portofoliul Kinstellar, ghidul juridic internațional menționează și firmele Mondly, Group Bruxelles Lambert, American Securities, CCC, Court Square Capital Partners, GTT Communications, NAGA Global, Adecco Group AG, United Petfood, Eleven Ventures, BriseGroup, Black Sea Fund I, Amundi Asset , Fujitsu Technologies, Verizon Media sau One Rock Capital Partners.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 124 / 1746
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Banking & Finance
NNDKP parte din echipa internațională de avocați care a asistat Mengtai Group în achiziția grupului Alu Menziken. Ruxandra Bologa (Partener) a coordonat echipa
ZRVP facilitează relocarea Tech-Con Industry, un jucător important pe piața de automatizări din România, în VLPark Bucharest West. Marina - Crenguța Florea (partener) și Lavinia Ludovic (senior associate), în prim plan
CMS și ACCESS alături de Agir Global în achiziția subsidiarei din România a Sidma Group. Echipa de avocați a fost coordonată de Elena Andrei și Horea Popescu (M&A)
Clifford Chance Badea asistă BERD și OTP Bank în finanțarea de 93 mil. EUR a unui parc eolian de 102 MW din România. Echipa, coordonată de Daniel Badea (Clifford Chance Bucharest Managing Partner) și Jared Grubb (Partener Finance)
Dispute Resolution | Volumul mandatelor care ridică probleme de drept complicate, acordate firmei Mitel & Asociații, a crescut și anul acesta. Magda Dima, partenerul coordonator al practicii: ”În prezent, gestionăm un număr impresionant de litigii complexe, care au un grad ridicat de sofisticare dat și de nevoia de înțelegere a componentelor tehnice specifice industriei din care provin clienții noștri”
bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ recrutează un partener de la Dentons. Cristina Dăianu intră în echipa de Drept Societar și Fuziuni și Achiziții tot pe poziția de partener. ”Firma oferă o platformă excelentă pentru practica mea”, spune avocata
Kinstellar a acordat consultanță companiei Canadian Nuclear Partners cu privire la acordul cadru cu Nuclearelectrica pentru retehnologizarea Unității 1 de la centrala nucleară de la Cernavodă. Partenerul Iustinian Captariu a coordonat echipa de avocați din mai multe arii de practică
Țuca Zbârcea & Asociații obține sesizarea CJUE într-un litigiu de achiziții publice în domeniul tehnologiilor medicale inovatoare
Clifford Chance Badea a asistat MORE în achiziția unui proiect cu o capacitate de 86 MW, prin care intră pe piața de energie regenerabilă din România. Nadia Badea, Partener Clifford Chance, coordonatoarea echipei de proiect: ”România se află pe radarul investitorilor de calibru în energie regenerabilă”
Grupul Acibadem (Turcia) poartă discuții one-to-one cu fondul de investiții MidEuropa pentru preluarea rețelei de sănătate Regina Maria | Mergermarket: Vânzătorul caută să obțină un multiplu de 13x EBITDA pentru platforma de asistență medicală, ceea ce implică o evaluare de aproximativ 1,3 miliarde de euro
România primește câștig de cauzã în arbitrajul ICSID cerut de Nova Group Investments, legat de dosarul falimentului Astra Asigurãri. Ce onorarii au fost plătite firmelor de avocați care au asigurat apărarea
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...