ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Kinstellar își extinde practica de Corporate M&A în București și o recrutează, în poziția de Special Counsel, pe Claudia Popescu, avocat cu experiență de peste 20 de ani și un know-how valoros. Victor Constantinescu, Managing Partner: ”O persoană cu experiența, dedicarea și abilitățile sale personale este rară pe piață. Ea se alătură unui grup deja fantastic”

01 Februarie 2024   |   M. T.

Înainte de a se alătura Kinstellar, Claudia și-a petrecut întreaga carieră în biroul local al unei firme internaționale de avocatură.

 
 
Kinstellar anunță recrutarea Claudiei Popescu, avocat care s-a alăturat biroului din București al firmei de avocați în calitate de Special Counsel în cadrul echipei de Corporate M&A. Claudia va consolida capacitățile biroului și va oferi echipei un sprijin suplimentar pentru a răspunde nevoii de a asigura servicii la cel mai înalt nivel, asociat unui număr în creștere de proiecte corporative și de fuziuni și achiziții în România.

Claudia Popescu este specializată în M&A, Corporate și Private Equity și are peste 20 de ani de experiență în consilierea strategică a unor companii de renume cu privire la achiziții și vânzări, fuziuni, restructurări intragrup, aspecte de reglementare și comerciale, oferte publice de valori mobiliare, private equity, privatizări și alte aspecte legate de investiții - inclusiv în sectoare reglementate.


De asemenea, ea aduce echipei Kinstellar know-how valoros în toate aspectele legate de ESG și sustenabilitate.

Claudia a fost certificată de către Asociația Internațională pentru Economie Durabilă ca Specialist Internațional în Afaceri Durabile - Nivelul II, iar în prezent urmează cursuri de certificare de către Global Reporting Initiative (GRI), în conformitate cu programul de certificare profesională GRI.

Înainte de a face pasul către Kinstellar, Claudia și-a petrecut întreaga carieră în biroul local al unei firme internaționale de avocatură. Ea s-a alăturat echipei locale de Corporate M&A coordonată de Zsuzsa Csiki (Partner).

„Suntem încântați să o avem alături de noi pe Claudia”, a spus Zsuzsa. „Experiența ei în a naviga prin dinamica a tot ceea ce înseamnă un mandat de fuziuni și achiziții adaugă profunzime practicii noastre și sunt încrezătoare că, împreună, ne vom promova și mai mult în calitate de advisor de încredere în ceea ce privește investițiile de pe piața locală. Este un avocat remarcabil, o persoană grozavă și suntem mai mult decât încântați să lucrăm împreună și să depășim orice limite – inclusiv propriile limite, pentru că ne străduim în fiecare zi să mai facem câte un pas înainte.”

Claudia Popescu: "De multe ori, găsirea unei noi provocări profesionale este dificilă pentru că nu se întâmplă mereu să întâlnești cu ușurință oamenii potriviți. Sunt onorată și entuziasmată să pornesc în această nouă călătorie alături de Kinstellar în România. Angajamentul lor față de excelență și inovație, precum și viziunea lor deschisă și orientată spre client se aliniază perfect cu valorile mele."

Comentând recenta adiție, Victor Constantinescu, Managing Partner al Kinstellar București, a declarat "Sunt foarte încântat să o avem pe Claudia alături de noi, deoarece o persoană cu experiența, dedicarea și abilitățile sale personale este rară pe piață. Ea se alătură unui grup deja fantastic și sunt extrem de încrezător că experiența și cunoștințele ei vor fi în beneficiul nostru, al tuturor. Bine ai venit, Claudia!"

Poziționată în Tier 2 de către Legal 500, practica de Commercial, Corporate și M&A a biroului Kinstellar din București este considerată de ghidul juridic internațional ”deosebit de puternică în ceea ce privește aspectele românești ale fuziunilor și achizițiilor multijurisdicționale, atât pentru investitorii strategici, cât și pentru fondurile de private equity”. Practica este condusă de partenerul Zsuzsa Csiki, descrisă drept ”foarte dedicată și implicată în succesul proiectelor clienților”.

Echipa este pragmatică și are o abordare flexibilă în ceea ce privește sprijinirea clienților”, a spus unul dintre clienții intervievați de echipa de cercetare pentru The Legal 500 EMEA, ediția 2023 – Europe. 'Zsuzsa Csiki și echipa sa au fost foarte proactivi și de ajutor în gestionarea proiectului', a adăugat un alt client. 'Kinstellar este o alegere excelentă pentru clienții care caută cea mai bună reprezentare juridică posibilă. Echipa este experimentată, bine informată și se angajează să obțină cele mai bune rezultate pentru clienții lor', au comentat alți clienți intervievați.

Printre clienții din portofoliul Kinstellar, ghidul juridic internațional menționează și firmele Mondly, Group Bruxelles Lambert, American Securities, CCC, Court Square Capital Partners, GTT Communications, NAGA Global, Adecco Group AG, United Petfood, Eleven Ventures, BriseGroup, Black Sea Fund I, Amundi Asset , Fujitsu Technologies, Verizon Media sau One Rock Capital Partners.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 20 / 1647
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Bondoc și Asociații, alături de cumpărător în tranzacția de 432 mil. lei prin care Fondul Proprietatea și-a vândut acțiunile deţinute la Engie România. Echipa, coordonată de Lucian Bondoc
Teodorescu Partners a asistat Autonom Protect în achiziția Nova Ria24
După un an bun, în care a fost solicitată să acorde consultanță în câteva dintre cele mai spectaculoase proiecte de pe piața locală, Bulboacă & Asociații vede un 2024 cu oportunități semnificative în mai multe domenii | ”Vom avea privilegiul să acționăm într-unul dintre cei mai interesanți ani din istoria recentă a țării, dar cu România în cea mai bună formă economică a sa. Provocări vor fi, important este să prindem vârful și acestui val”, spun avocații
Stănescu Vasile & Asociaţii și Strelia CVBA apără România în procesul intentat de Pfizer la Bruxelles, cu pretenții de peste o jumătate de miliard de euro plus dobânzi. Cine sunt apărătorii României și ce îi recomandă
Banking & Finance | Avocații NNDKP au asistat anul trecut finanțări locale de aproape un miliard de euro și s-au implicat în proiecte transfrontaliere de peste trei miliarde de euro. Echipa a continuat să lucreze pentru finanțatorii unor grupuri importante din industrie sau sectorul agricol, dar a stat alături și de clienții finanțați, companii fanion în domeniile în care operează. Valentin Voinescu (Partener): Mediul de business din România a demonstrat reziliență și numărul de proiecte nu s-a redus, ba chiar am asistat la o accelerare la sfârșitul anului trecut
Chambers Global 2024 | RTPR, singura firmă de avocați listată pe prima poziție în ambele arii de practică analizate: Corporate ̸ M&A și Banking & Finance. Filip & Company și Schoenherr sunt în prima bandă în Corporate ̸ M&A. Firmele care au cei mai mulți avocați evidențiați sunt RTPR (8), Filip & Company (6), CMS (5) și Clifford Chance Badea (5)
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Monica Alexandra Popa, una dintre premiantele anului 2021: “Mi-am dorit să lucrez într-o echipă în care să simt că mi se oferă oportunități de creștere și sunt încurajată să cresc și să absorb cât mai multă informație, atât în primii ani de avocatură, cât și ulterior. Firma de avocatură cu care am simțit și simt că sunt compatibilă este Filip & Company”
Bohâlțeanu & Asociații, implicată într-o nouă tranzacție importantă din domeniul industriei aviatice | Firma de avocați a asistat grupul Christian Tour în procedura de preluare de la Aegean Airlines SA a 51% în cadrul companiei aeriene românești Anima Wings Aviation SA. Ionuț Bohâlțeanu (Managing Partner) și Daniela Milculescu (Partner), în prim plan
LegiTeam: Experienced Lawyer Employment | Reff & Associates
Lista scurtă a finaliștilor “Chambers Europe Awards - 2024” | Cinci firme din România luptă pentru trofeu: CMS, NNDKP și Schoenherr, prezențe constante la gala premiilor, RTPR intră în competiție propulsată de activitatea intensă din ultimul an, iar Filip & Company este nominalizată pentru a treia oară consecutiv
DLA Piper | The Opportunity: Lawyer, Employment
Ioana Gelepu The Office Litigation & Enforcement obține la ICCJ o soluție definitivă în favoarea unui cunoscut operator de restaurante, într-o dispută judiciară cu un probatoriu voluminos, care a durat peste 4 ani. Proiect coordonat de Ioana Gelepu (Managing Partner)
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...