ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Expo Real München 2022: AHK România aduce împreună companii și autorități la cel mai mare târg imobiliar european

28 Septembrie 2022   |   BizLawyer

În programul târgului de conferinţe de specialitate, România va fi prezentă cu dezbateri pe temele: „Investiții în orașele din România. Unde lucrăm și cum trăim”, în data de 4 octombrie și „România, hub logistic și industrial emergent al Regiunii, în data de 5 octombrie ", ambele moderate de Gerhard Rodler, redactor-șef la „Immobilien Magazin” & Editor „Building Times,” al editurii Immobilien Magazin GmbH și Ionuț Oprea, editor - "Romania's Real Estate Guides - Market Pulse Reports”.

 
 
Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) organizează și anul acesta în perioada 4-6 octombrie standul comun al României la Expo Real München, cel mai mare târg din Europa pentru proiecte imobiliare și investiții. Este o ocazie pentru cele opt companii din domeniul imobiliar și șase autorități locale participante să interacționeze direct și eficient cu ceilalți expozanți, să găsească viitori parteneri de afaceri, să afle și să se inspire din tendințele piețelor imobiliare, de investiții și financiare și nu în ultimul rând să-și sporească vizibilitatea. În ultimii cinci ani România a ocupat mereu un loc în topul celor zece expozanți, depășind țări ca Franța, Spania sau Italia.

Din standul României cu coordonatele A1.241 fac parte următorii reprezentanți ai autorităților locale în căutare de investitori: Primăria municipiului Galați, Maramureș Business Park, Primăria municipiului Reșița, Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru și Consiliul Județean Suceava.


Co-expozanţii din mediul economic privat, având ca activități de bază dezvoltarea de proiecte comerciale, rezidențiale sau de parcuri industriale, servicii logistice integrate, inclusiv de dezvoltare urbană prin aplicații software, construcții civile și industriale, consultanță, sunt: AFI Europe, Alma Consulting, Bucharest Real Estate Club, DeRom Total, REC Partners, Olympian Park SPEEDWELL și WDP România.

Alături, Primăria municipiului Brașov și Agenția Metropolitană Brașov împreună cu partenerii, investitori importanți din regiune, Urban Invest, Cartier Coresi, Maurer Imobiliare, AFI Brașov, Elmas, ARO Palace au propriul stand, Invest in Brașov, cu coordonatele A1.245.

„AHK Romania organizează standul comun al României din 2012. Am început modest, cu trei-patru expozanți, dar cu mult entuziasm și cu visul de a pune România pe harta imobiliară a lumii. A fost o cale lungă, cu mari eforturi și o mulțime de provocări, dar am reușit să le depășim în ultimul moment și să fim prezenți. De atunci, expozanții României au fost autorități - dar și reprezentanți de top ai sectorului privat, cum ar fi AFI Europe Management, Warehouses de Pauw Romania, Speedwell sau  REC IMMPULS”, spune Sebastian Metz, Director General al AHK România.

În programul târgului de conferinţe de specialitate, România va fi prezentă cu dezbateri pe temele: „Investiții în orașele din România. Unde lucrăm și cum trăim”, în data de 4 octombrie și „România, hub logistic și industrial emergent al Regiunii, în data de 5 octombrie ", ambele moderate de Gerhard Rodler, redactor-șef la „Immobilien Magazin” & Editor „Building Times,” al editurii Immobilien Magazin GmbH și Ionuț Oprea, editor - "Romania's Real Estate Guides - Market Pulse Reports”.

La ediția de anul trecut au fost peste 19.000 de participanți din 52 de țări, cu standuri expuse pe o suprafață de 54.000 metri pătrați. Cu o tradiție de 24 de ani, Târgul Expo Real München a devenit un eveniment consacrat de networking internațional, locul unde se creionează proiecte de anvergură, investiții și finanțări transfrontaliere. Aici se reunesc toate verigile lanţului de valori din domeniu - de la dezvoltatori de proiecte, investitori şi finanțatori, la regiuni economice şi oraşe - transformând expoziţia într-un eveniment unic pe piaţa internaţională.

Pe partea de conferințe, programul este de asemenea, de top: peste 250 de experți vor dezbate cu participanții interesați direcțiile spre care se îndreaptă piața proprietăților, cea de investiții și financiară, în contextul provocărilor actuale legate de protejarea climei, crearea de locuințe accesibile și politica actuală a ratei dobânzii.

Vizitatorii sunt așteptați la standurile A1.241 și A1.245.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 3791 / 14882
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: MUȘAT & ASOCIAȚII recrutează avocați definitivi | Restructurare & Insolvență | Litigii
NNDKP, desemnată Firma Anului în România în Dispute Fiscale de către International Tax Review. Distincția confirmă încă o dată rezultatele excepționale obținute de consultanții fiscali și de avocații NNDKP din cadrul CELF pe parcursul ultimului an
LegiTeam: BOHÂLȚEANU ȘI ASOCIAȚII recrutează avocați stagiari
Ce sume au primit firmele de avocați implicate în arbitrajul ICSID inițiat de Gabriel Resources după ce a pierdut proiectul aurifer Roșia Montană și cu cât au fost plătiți arbitrii. White & Case LLP și TZA s-au luptat timp de 8 ani cu LDDP și Lalive, iar acum se așteaptă decizia Tribunalului arbitral în litigiul cu pretenții de aprox. 4,4 miliarde usd
Cum se desfășoară programul de internship organizat de SIMION & BACIU pentru studenții de la Drept și cum își alege firma viitorii colaboratori. Ce trebuie să știe tinerii aflați la început de drum care vor să se alăture uneia dintre cele mai dinamice echipe de avocați | Echipa apreciază o viziune logică și coerentă asupra conceptelor teoretice studiate în facultate, dar curiozitatea, gândirea critică și orientarea către rezolvarea problemelor reprezintă atuuri esențiale
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Excepția de arbitraj (Powered by ZRVP)
LegiTeam | GNP Guia Naghi & Partners: Junior Associate to join our litigation team
„The Lawyer European Awards 2023” | Popescu & Asociații, singura firmă independentă locală aflată pe lista scurtă a premianților. Trei firme internaționale cu activitate în România concurează pentru titlu la secțiunea ”Law Firm of the Year: South Eastern Europe”
Promovări în prima linie la Wolf Theiss | Adelina Iftime-Blăgean, coordonatoarea practicii de Dreptul Muncii în cadrul biroului din Bucureşti, intră în rândul partenerilor. Promovarea nu reprezintă doar o recunoaștere la nivel personal, ci onorează și efortul colectiv al echipei locale
Dr. Cosmin Vasile (Managing Partner ZRVP) va susține un curs de arbitraj la INPPA : “Instanțele de judecată și procedura arbitrală. Reguli și principii, competența punctuală a instanțelor judecătorești în contextul existenței unei convenții arbitrale valide, probleme practice” | Curs online, în intervalul 16 octombrie – 30 noiembrie
Noi avocați colaboratori coordonatori în cadrul PNSA. Alexandru Stan și Răzvan Alexandru Popa fac un pas înainte în carieră
LegiTeam: MPR|Partners is looking for consultancy lawyers
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...