ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Raiffeisen Bank acordă finanţări nerambursabile totale de 500.000 de lei pentru proiecte de educaţie

30 Iunie 2022   |   Agerpres

Potrivit unui comunicat al băncii, termenul limită pentru înscrierea proiectelor este 25 iulie, ora 17:00, pe platforma granturi.raiffeisencomunitati.ro.

 
 
Raiffeisen Bank lansează joi competiţia de granturi Raiffeisen Comunităţi, prin care acordă finanţări nerambursabile de până la 500.000 lei pentru 10 proiecte de educaţie non-formală dezvoltate de organizaţii neguvernamentale şi instituţii publice de învăţământ.
 
Potrivit unui comunicat al băncii, termenul limită pentru înscrierea proiectelor este 25 iulie, ora 17:00, pe platforma granturi.raiffeisencomunitati.ro.
 
Raiffeisen Comunităţi, primul program de acest tip lansat de o bancă în România, sprijină proiectele care propun modalităţi de învăţare flexibilă, care completează educaţia tradiţională şi îi ajută pe beneficiari să deprindă noi abilităţi şi aptitudini, astfel încât să fie mai bine pregătiţi pentru piaţa muncii şi mai implicaţi în comunitatea din care fac parte.
 
"Educaţia rămâne un domeniu prioritar pentru noi, o investiţie pe care o facem astăzi pentru ziua de mâine. Concursul de granturi Raiffeisen Comunitaţi, aflat la a 12-a ediţie, reprezintă angajamentul pe care ni l-am luat pe termen lung pentru susţinerea demersurilor de educaţie non-formală, cu impact în comunitate", a declarat Corina Vasile, director de comunicare şi sustenabilitate Raiffeisen Bank.
 
Pe lângă finanţare, fiecare organizaţie câştigătoare va beneficia de un program de mentorat şi de dezvoltare organizaţională, în domenii cum sunt: management financiar, fundraising, comunicare şi dezvoltarea unei reţele de sprijin în comunitate, astfel încât să poată continua proiectele şi după finalizarea finanţării. Acest program este construit alături de Asociaţia pentru Relaţii Comunitare, partenerii concursului de granturi Raiffeisen Comunităţi, dar şi de specialişti din bancă.
 
Proiectele câştigătoare sunt alese în două etape de jurizare: în prima etapă proiectele sunt evaluate de o echipă de specialişti în proiecte comunitare şi de angajaţi Raiffeisen Bank, iar în a doua etapă 20 de finalişti îşi susţin ideile în faţa unei comisii independente de jurizare, formată din experţi în programe educaţionale, care va alege, în final, cele 10 proiecte care vor fi finanţate cu până la 50.000 lei fiecare.
 
Dedicat organizaţiilor neguvernamentale şi instituţiilor de învăţământ publice cu activitate în comunităţile în care banca este prezentă, Raffeisen Comunităţi este cel mai longeviv program de finanţare pentru programele de educaţie non-formală din România. În cei 11 ani de desfăşurare, Raiffeisen Bank a finanţat peste 151 de proiecte comunitare, iar valoarea investiţiei în această perioadă a ajuns la 1,1 milioane de euro.
 
Raiffeisen Bank se află în top 5 bănci mari din România cu peste 2,25 milioane de clienţi, persoane fizice şi juridice. Banca are peste 4.600 de angajaţi, 300 de agenţii în toată ţara, 1.100 de ATM-uri, din care 455 de maşini multifuncţionale (MFM-uri) şi o reţea de peste 25.800 de POS-uri.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 1685 / 7960
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
RTPR a fost desemnată „Firma de avocatură a anului în România” la Chambers Europe Awards 2024. Costin Tărăcilă, Managing Partner: Premiul are o semnificație și mai mare în contextul în care sărbătorim 20 de ani de activitate și este o mărturie a muncii de echipă impecabile și a abilităților excepționale ale avocaților noștri
Clifford Chance Badea câștigă Premiul IFLR Casa de Avocatură a Anului în România | Clifford Chance este Firma internațională de avocatură a anului și câștigă 12 premii la IFLR Europe Awards 2024
Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale, sărbătorită și prin Concursul de Procese Simulate în Dreptul Proprietății Intelectuale, ediția a doua. Ana-Maria Baciu (Managing Partner Simion & Baciu): „Este o mare bucurie să putem contribui la ascensiunea viitoarelor talente în domeniul dreptului proprietății intelectuale. Ne-au bucurat energia și pasiunea pe care le-am simțit din partea concurenților, ceea ce a făcut ca această competiție să fie încă o experiență memorabilă pentru toți cei implicați”
Kinstellar consiliază divizia de ospitalitate a grupului House of Julius Meinl în achiziția istoricului Hotel Ambasador din centrul Bucureștiului. Victor Constantinescu, Managing Partner al biroului din București: ”Aceasta a fost de departe una dintre cele mai complicate tranzacții, cu numeroase părți, cu multe persoane implicate, necesitând abilități de negociere și o structurare inteligentă pentru a fi semnată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Dinuță, Legal and Administrative Manager - Amromco Energy: ” Cred că un grup profesional atât de important nu poate evolua cu adevărat doar în virtutea inerției, ci trebuie să existe o coeziune reală. Competiția și concurența în anumite limite sunt clar productive, dar în final noi toți trebuie să fim, în primul rând, colegi de breaslă și nu adversari, chiar dacă lucrăm pentru un concurent de pe piață”
Avocații ZRVP au în derulare, de la începutul anului, cinci proiecte de M&A în domeniul energiei regenerabile şi alte câteva tranzacţii în alte sectoare economice | Anca Danilescu, Partener Senior: Nu doar profitabilitatea sau perspectivele de business ale societăţii – ţintă decid soarta unei tranzacţii, ci şi „sănătatea” juridică a acesteia, ceea ce face ca profesionalismul avocaţilor implicaţi în tranzacţie să încline semnificativ balanţa spre un final sau altul al respectivului proiect
BONDOC ȘI ASOCIAȚII anunță 5 noi promovări în cadrul echipei sale de avocați, inclusiv un nou partener | Lucian Bondoc, Managing Partner: Continuă recunoașterea meritocratică și echitabilă a atingerii unor praguri de experiență și a unor contribuții speciale la succesul nostru comun
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Alexia Rizoiu, 85 de puncte la examenul organizat de Facultatea de Drept în anul 2022: ”Cuvântul-cheie în jurul căruia îmi concentrez activitatea de student este echilibrul. Satisfacția pe care o obții după ce ai reușit să înțelegi încă un concept sau o instituție a dreptului nu se compară cu nimic altceva; simți că ai mai făcut un pas spre a deveni profesionistul care îți dorești să fii”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...