ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

UniCredit Bank, bancă parteneră pentru derularea Programelor naţionale de stimulare a înfiinţării şi dezvoltării IMM-urilor

12 August 2022   |   Agerpres

Astfel, în cadrul pachetelor tranzacţionale Creativ şi GeniusIMM oferite de UniCredit clienţilor companii, dar şi entităţilor fără personalitate juridică, aceştia pot beneficia de până la trei certificate digitale calificate gratuite, pe care le pot utiliza imediat atât pentru semnarea documentelor în relaţie cu parteneri de afaceri sau instituţii publice, cât şi pentru a semna electronic documentele aferente accesării Programului în relaţie cu MAT.

 
 
UniCredit Bank a fost selectată de către Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului (MAT) drept instituţie de credit parteneră pentru derularea Programelor naţionale de stimulare a înfiinţării şi dezvoltării IMM-urilor în perioada 2022-2027, a anunţat vineri banca.
 
În contextul Programului naţional "Start-Up Nation- Romania 2022", UniCredit poate pune la dispoziţia beneficiarilor selectaţi conturi dedicate măsurilor instituite prin Ordinul MAT 1.111/28.06.2022, soluţii de prefinanţare pentru realizarea cheltuielilor aferente proiectului eligibil sau credite de investiţii pentru asigurarea co-finanţării proiectului. În plus, clienţii au acces şi la o ofertă de tranzacţionare ce include conturi curente şi soluţii digitale dintre cele mai moderne.
 
Astfel, în cadrul pachetelor tranzacţionale Creativ şi GeniusIMM oferite de UniCredit clienţilor companii, dar şi entităţilor fără personalitate juridică, aceştia pot beneficia de până la trei certificate digitale calificate gratuite, pe care le pot utiliza imediat atât pentru semnarea documentelor în relaţie cu parteneri de afaceri sau instituţii publice, cât şi pentru a semna electronic documentele aferente accesării Programului în relaţie cu MAT.
 
De asemenea, prin creditul punte, UniCredit Bank poate finanţa până la 100% din valoarea ajutorului de minimis, iar prin creditul de investiţii pentru cofinanţare, până la 100% din valoarea cofinanţării. Pentru toate structurile de finanţare, dobânda prevăzută este ROBOR 6M plus marja de 2,5%. Se percepe un comision la acordare de 0,5% din valoarea creditului şi un comision de administrare de 1% din valoarea creditului.
 
"Ne bucurăm să putem susţine şi facilita acest Program, care a generat un interes foarte mare în rândul IMM-urilor, pentru care accesul la astfel de ajutoare financiare nerambursabile este esenţial în această perioadă. La UniCredit Bank am fost şi vom continua sa fim parteneri în efortul pentru susţinerea economiei, dar şi al segmentului de întreprinderi mici şi mijlocii. Le rămânem în continuare alături antreprenorilor, susţinându-i în eforturile lor şi asigurând instrumente adecvate contextului economic general şi acces la soluţii digitale moderne", a declarat Antoaneta Curteanu, Vicepreşedinte Executiv al diviziei Retail UniCredit Bank.
 
Potrivit Procedurii de implementare a Programului, alocaţia financiară acordată start-up-urilor este de până la 100.000 lei/beneficiar pentru aplicanţii care îşi asumă crearea şi menţinerea unui loc de muncă sau 200.000 lei/beneficar pentru aplicanţii care îşi asumă crearea şi menţinerea a două locuri de muncă prin intermediul Programului.
 
UniCredit Bank este parte a Grupului UniCredit, o bancă comercială pan europeană cu o ofertă de servicii în Italia, Germania, Europa Centrală şi de Est. 
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 126 / 37756
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam | MUȘAT & ASOCIAȚII recrutează avocați stagiari
LegiTeam | ZRVP recrutează avocat definitiv (Departamentul Consultanță)
LegiTeam | Bondoc & Asociații is expanding its team
Perspectiva Fuziunilor & Achizițiilor în 2023, raport CMS & Mergermarket | Mediul de afaceri este optimist, în ciuda condițiilor dificile ale pieței. Horea Popescu, Coordonatorul practicii la nivel CEE: Activitatea în regiunea noastră a avut o creștere constantă de aproximativ 10%. CMS continuă să dețină o poziție privilegiată în regiune
LegiTeam | CMS CAMERON MCKENNA NABARRO OLSWANG LLP SCP is looking for junior lawyers
SIMION & BACIU câștigă premiul ‘Firma anului în domeniul mărcilor în România’ la gala Global IP Awards 2022. Ana-Maria Baciu, Managing Partner: Avocații și consilierii în proprietate intelectuală din cadrul firmei se remarcă printr-o combinație echilibrată de precizie profesională, un serviciu client personalizat și un mod de gândire care ia în considerare întreg contextul de business al clientului. Abilitățile și dedicarea echipei au făcut posibilă obținerea acestei distincții
Avocații din practica de Dispute Resolution & Litigation de la Mitel & Asociații lucrează cu motoarele turate | Magda Dima (Partener), coordonatoarea departamentului: „Tabloul litigiilor” arată promițător ca volum, complexitate și tonus al echipei. Firma a obținut rezultate remarcabile, anul acesta, în spețe sofisticate
Dr. Cosmin Vasile (Managing Partner ZRVP) va susține un curs de arbitraj la INPPA | “Probleme practice în legătură cu existența și efectele convenției arbitrale”
RTPR a asistat BERD în finanțarea de 25 mil. EUR acordată Băncii Transilvania
Țuca Zbârcea & Asociații acoperă toată paleta de servicii pe care le presupune soluționarea diferendelor, de la litigii civile sau comerciale, arbitraje, dosare de insolvență, până la dosare penale. De vorbă cu partenerul Robert Roșu despre munca avocaților, mandatele complexe și tendința de creștere pentru anul în curs. Câteva cifre cheie, care dau dimensinea activității: Departamentul are aproape 60 de avocați, gestionează peste 4.500 de dosare aflate în derulare și a contribuit cu cca 45% la cifra de afaceri a firmei în 2021
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Secretarul Arbitral (Powered by ZRVP)
LegiTeam: Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL is recruiting senior associates - Legal consultancy practice | M&A | Competition
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...