ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Stratulat Albulescu anunță o nouă rundă de promovări în cadrul echipei. Cinci avocați au făcut un pas înainte în carieră

18 Aprilie 2024   |   BizLawyer

Adriana Dobre a fost promovată in rolul de Coordonator al departamentului de Litigii, Manuela Iurascu si Raluca Gabor au urcat pe poziția de Counsel si Irina Caragea si Amanda Csaki au fost promovate in rolul de Senior Associate.

 
 
Casa de avocatura Stratulat Albulescu anunță promovarea a cinci avocati, incepand cu data de 1 aprilie 2024.

Adriana Dobre a fost promovată in rolul de Coordonator al departamentului de Litigii, Manuela Iurascu si Raluca Gabor au urcat pe poziția de Counsel si Irina Caragea si Amanda Csaki au fost promovate in rolul de Senior Associate.

Noile roluri  reprezinta rezultatul eforturilor lor continue, a implicarii lor semnificative si a contributiei valoroase in cadrul mai multor proiecte complexe derulate pe parcursul anului trecut. Acestea au demonstrat in mod constant abilitati exceptionale de comunicare si pragmatism in interactiunea cu clientii, intelegand pe deplin nevoile acestora.


Referindu-se la aceasta runda de promovari, Silviu Stratulat (Managing Partner) a declarat: "Fiecare dintre avocatii nou promovati a dat dovada atat de devotament si implicare remarcabila in vederea livrarii serviciilor de asistenta juridica catre clientiir nostri, cat si de sustinere a cresterii echipelor din care fac parte. Sunt sigur ca ele vor continua sa joace un rol important in evolutia casei noastre de avocatura."

Adriana Dobre (Litigii) s-a alaturat echipei incepand cu anul 2020, coordonand initial unul dintre cele 3 grupuri de lucru din cadrul SAA. Dupa o performanta remarcabila si dupa ce a demonstrat ca are veleilati de coordonare, Adriana a fost promovata in functia de Partner in luna ianuarie a anului 2022, iar incepand cu 2024, aceasta a preluat si rolul de coordonator al intregului departament de Litigii.

Cu peste 12 ani de practica in avocatura de business, Manuela Iurascu (Drept Imobiliar) s-a alaturat echipei SAA in noiembrie 2021 in cadrul departamentului de Drept Imobiliar si Constructii, unde a acumulat experienta intr-o gama variata de proiecte (incepand cu achizitia/ vanzarea de active imobiliare si continuand cu dezvoltarea proiectelor imobiliare - in special in domeniul logistic - pana la energie verde - parcuri fotovoltaice si eoliene).

Raluca Gabor (Energie) s-a alaturat echipei in august 2022 si are aproximativ 11 ani de experienta in domeniul juridic. Raluca s-a specializat in proiecte de infrastructura de amploare, in toate etapele acestora (pornind de la autorizare, si pana la maturitatea operationala), cu un accent in special pe energie, inclusiv regenerabile, energie conventionala, petrol si gaze, atat pe uscat, cat si offshore, industrie miniera, resurse naturale si industrie petrochimica.

Irina Caragea (Drept Imobiliar) s-a alaturat echipei SAA in octombrie 2021. Cu peste 10 ani de experienta in sectorul imobiliar, Irina a dobandit o o cunoastere extinsa a industriei, fiind implicata intr-o gama variata de proiecte, cu accent pe inchirierea spatiilor comerciale, de birouri si logistice, due diligence, achizitii si dezvoltare imobiliara.

Amanda Csaki (Drept Societar/ Fuziuni si Achizitii) s-a alaturat echipei de M&A in septembrie 2020 in calitate de avocat stagiar. Fiind un membru valoros al echipei SAA, care -a dovedit intotdeauna implicare si devotament fata de strategia si principiile SAA, Amanda a avut rezultate remarcabile si a evoluat profesional exceptional, fiind intotdeauna orientata catre nevoile clientului.

In plus, Amanda a dat dovada de o adaptabilitate exceptionala in gestionarea oricarui proiect de fuziuni si achizitii in care a fost implicata.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 6 / 247
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Senior Lawyer Employment | Reff & Associates
Cine sunt campionii pieței locale evidențiați în ultimul clasament IP Stars 2024 | Baciu Partners are cele mai multe recomandări în prima bandă din domeniul mărcilor. ZRVP și Răzvan Dincă & Asociaţii sunt pe primul palier al performanței, urmate de Mușat & Asociații și NNDKP
LegiTeam: Alătură-te echipei de avocați Mitel & Asociații!
Eurohold şi EIG au deschis oficial o procedură de arbitraj împotriva Guvernului României, cu miza de 500 mil. €. Avocații României se vor înfrunta cu Pinsent Masons şi Djingov, Gouginski, Kyutchukov & Velichkov
WH Partners, o firmă de avocatură din Malta, deschide primul birou din România în parteneriat cu Simion & Partners | James Scicluna, Co-fondator și Managing Partner WH Partners: „Lansarea WH Simion & Partners în București ne întărește angajamentul de a ne dezvolta firma mai departe de Malta într-un mod de care să beneficieze strategic clienții noștri. Abilitățile tranzacționale ale Cosminei Simion și experiența pe care aceasta și echipa ei o aduc în tehnologie, digital, media și divertisment completează perfect serviciile noastre”
Alpiq a obținut anularea integrală a unei decizii fiscale cu obligații de plată de cca. 158 mil. €. Sebastian Guțiu, Manging Partner Schoenherr: ”Această victorie majoră confirmă faptul că utilizăm abordarea corectă”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Daniela Bulacu, Head of Legal - Ringier România: “Viitorul este cel al dialogului la nivel de comunicate, fără implicarea orgoliilor personale. Cred că sunt necesare mai multe întâlniri profesionale unde putem să schimbăm opinii, să învățăm unii de la alții”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Berea, General counsel la BCR: ”Prin colaborare putem genera schimbări semnificative nu doar în interiorul profesiei noastre, ci și în societate in general. Prin natura muncii noastre, nu numai că răspundem la nevoile imediate ale societății, dar suntem și arhitecți ai viitorului acesteia, contribuind la definirea și modelarea unui cadru normativ care să orienteze comportamentul și deciziile individuale și colective pe termen lung”
Finanțele au demarat procedura de selecție a firmelor de avocați pentru un proiect ce presupune asistență consistentă în baza dreptului englez. Contract pe 3 ani, tarife orare de cca. 1.900 lei
Mușat & Asociații câștigă prestigiosul premiu “Romania Firm of the Year” la LMG Life Sciences Awards EMEA 2024 în Londra | Paul George Buta, Managing Partner: “O recunoaștere internațională a eforturilor întregii firme în mandate extrem de sofisticate din domeniul life sciences, care au implicat un număr semnificativ de avocați”
LMG Life Sciences EMEA Awards 2024 | Adrian CHIRVASE, Partner în cadrul POPESCU & ASOCIAȚII, desemnat Avocatul Anului în White Collar Crime: ”Apreciez recunoașterea obținută și rămân implicat să susțin, la cele mai înalte standarde de excelență juridică, toate mandatele care ne sunt încredințate”
Schoenherr a asistat Piraeus Bank în legătură cu vânzarea participației sale într-un portofoliu de credite neperformante de 400 mil. € către APS. Partenerul Matei Florea a coordonat echipa implicată în Proiectul Delta, cel mai mare portofoliu de NPL tranzacţionat în România în ultimii 4 ani
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...