ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

DealMaker BizLawyer: Alina Stăvaru, Counsel RTPR Allen & Overy. Avocatul care și-a ...

Trei tranzacții finalizate sau anunțate luna trecută, pe care și-au pus semnătura avocații firmei RTPR ...

DealMaker BizLAWYER: Silviu Statulat, Managing Partner Stratulat Albulescu Attorneys ...

Deschidem această rubrică cu Silviu Stratulat, 35 de ani, Managing Partner Stratulat Albulescu Attorneys at ...

Exclusiv BizLawyer - Mares, Danilescu & Mares, avocatii vanzatorului in preluarea Rio ...

Mares, Danilescu & Mares au oferit consultanta generala, exhaustiva, pe intregul parcurs al structurarii ...

Rainmaker BizLawyer – Ionuț Bohâlțeanu. Portretul avocatului care generează business, creionat de coordonatorul BSMP

Programul de lucru al unui avocat generator de business este unul incarcat in permanenta si nu tine strict doar de solutionarea unor dosare.

Intr-o industrie axata pe servicii, asa cum este avocatura, rainmaker-ul are un rol cheie. Prezenta intr-o firma a unor profesionisti ajunsi la un astfel de nivel asigura succesul business-ului, contribuind din plin la dezvoltarea lui.“Avocatul-vedeta” nu se naste peste noapte. El se formeaza in timp si este rezultatul unei pregatiri de exceptie pe toate planurile. Ionut Bohalteanu, liderul firmei Bohalteanu & Asociatii (BSMP), considera ca notiunea de “rainmaker” este pe deplin aplicabila in avocatura.

Stefania Enache

PNSA

Rainmaker BizLawyer – Azi, Gelu Maravela, Managing Partner Maravela & Asociații: Un Rainmaker nu se poate forma decât dacă-și va cultivă aptitudinile necesare pentru a simți oportunitățile, înțelege logica și dinamica pieței și de a prefigura nevoile clienților

Gelu Maravela este de parere că marea majoritate a partenerilor fondatori din firmele de succes au această calitate esențială pentru dezvoltarea afacerii.

Pornind de la noțiunea de ”Rainmaker”, definit ca persoană care generează venituri pentru o organizație prin intermedierea de tranzacții sau atragerea de clienți și fonduri, BizLawyer a incercat sa-i scoata la lumina pe avocatii din firmele de pe piata locala, cu succes recunoscut in procesele de “bringing business”. Desi este stiut că toți partenerii și avocații unei firme generează încasări, prin acest demers am căutat ”avocații-vedetă” printre echipele locale, nume poate prea putin cunoscute publicului larg, dar care au greutate și influență în activitatea firmei. Deschidem aceasta rubrica azi cu Gelu Titus Maravela, Managing Partner Maravela & Asociatii, unul dintre cei mai iscusiti generatori de business din firmele romanesti.

Andrei Delcet

CELE MAI CITITE
PIATA AVOCATURII
TRANZACTII
JAI
 
LEGITEAM

DealMaker BizLawyer: Ioana Șampek, Partener PNSA, avocatul despre care clienții spun că este ”un profesionist, o persoană extrem de dedicată și motivată să livreze cel mai bun serviciu posibil”

Andrei Delcet

Două tranzacții finalizate într-o săptămână, luna aceasta, pe care și-au pus semnătura avocații firmei Popovici Nițu Stoica & Asociații (PNSA), îi aduce Ioanei Șampek (Partener) titlul de DealMaker-ul lunii iunie din partea redacției BizLawyer.


   EXCLUSIV BizLawyer

   Popovici Nițu & Asociații și Clifford Chance Badea, în tranzacția prin care belgienii Weerts au vândut cehilor CTP parcul logistic din Deva. Ce avocați au condus echipele

   Andrei Delcet

   CTP Invest, unul dintre liderii parcurilor de business din Europa Centrală, a preluat proiectul Deva Logistics Park de la grupul belgian Weerts, marcând astfel a treia achiziţie pe piaţa românească în acest an, după preluarea Mercury Logistics Park din Capitală şi a parcului logistic Cefin Arad (90.


     CRH a finalizat achizitia Lafarge România. Tranzactie gestionata de Musat si Nestor

     Andrei Delcet

     Producătorul irlandez de ciment CRH a anuntat luni că a finalizat achizitia Lafarge România, tranzactia făcând parte dintr-un acord global de achizitie a unor active Lafarge şi Holcim, pentru suma totală de 6,5 miliarde de euro.       Ascunde Reclama

       Avocatii CMS au asistat Erste in JV-ul cu Global Payments in CEE. Cristina Reichmann, in echipa coordonata de la Londra tot de un roman

       Andrei Delcet

       Birourile CMS Cameron McKenna din Londra, Bucuresti si Praga au asistat Erste Group Bank AG la incheierea acordului cu Global Payments Inc.


         Articolul poate fi citit doar de membrii platitori ai comunitatii BizLawyerTranzacția CRH de 6,5 mld. euro a propulsat Mușat & Asociații printre giganți în Franța

         Andrei Cîrchelan

         Firma de avocatură Mușat & Asociații, unul dintre cei mai mari jucători în piața locală a avocaturii de business, a fost inclusă într-un clasament al firmelor cu cele mai mari tranzacții în primele șase luni ale anului, după ce a asistat grupul CRH în preluarea Lafarge.


           Potențial de milioane de euro:

           Ileana Glodeanu, Wolf Theiss: Dacă afacerea nu e independentă și gata de a fi asimilată, structura e descurajantă pentru private equity

           Andrei Cîrchelan

           Milioane de euro disponibile în fondurile de private equity nu intră în companiile din economia locală, pentru că fondurile sunt mai precaute iar companiile locale nu sunt pregătite pentru colaborare, reiese din declarații făcute de avocata Ileana Glodeanu, partener Wolf Theiss.


             Articolul poate fi citit doar de membrii platitori ai comunitatii BizLawyerAvocatii din umbra ‘Proiectului Neptun’, de 3,6 mld. €. La ce firme locale de avocatura au apelat investitorii calificati in etapa a doua pentru NPL-urile BCR

             Georgian Stoica

             Banca Comerciala Romana (BCR), cea mai mare entitate bancară din România și parte a Grupului Erste, a selectat trei consorții pentru a trece in cel de-al doilea tur al celei mai mari tranzactii de vanzare a unui portofoliu de credite neperformante (non-performing loan - NPL) de pe piata romaneasca.


               Avocatura prin ochii unui consultant financiar:

               ”Relațiile personale pot duce avocatul dincolo de nivelul lui de competență, ceea ce poate frustra ceilalți participanți la tranzacție”

               Andrei Cîrchelan

               Culisele tranzacțiilor în care negociază echipe de consultanți aduc în aceeași încăpere avocați, bancheri, fiscaliști și alți specialiști cu viziuni diferite asupra business-ului.


                 DealMakers:

                 Ce tranzactii vede anul acesta Bogdan C. Stoica (Partener Popovici Nitu & Asociatii), unul dintre cei mai buni avocati de M&A de pe piata. Care sunt ‘domeniile efervescente’

                 Georgian Stoica

                 Dupa un an in care piata de M&A a inregistrat o crestere de cca 200%, avocatii de tranzactii vor avea de lucru si in 2015, mai multe deal-uri fiind de asteptat sa se incheie in cateva domenii ‘fierbinti’.


                    

                    

                   AVOCAŢI DE TOP

                   Nestor IonNestor ManuelaMusat GheorgheFlorentin TucaPopovici Ernest VirgilZbarcea GabrielBăiculescu CătălinDiculescu-Sova AnaNadia Badea Nitu FlorianZamfirescu CalinGutiu Sebastian IulianTaracila Mihai CostinGabriel SidereHorea PopescuMIHAI MARESDaniel Badea
                    
                   Citeste pe SeeNews Digital Network
                   • BizBanker

                   • BizLeader

                     in curand...
                   • SeeNews

                    in curand...