ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

DealMaker BizLawyer: Ioana Șampek, Partener PNSA, avocatul despre care clienții spun că este ”un profesionist, o persoană extrem de dedicată și motivată să livreze cel mai bun serviciu posibil”

Ioana Şampek este avocat asociat în cadrul Popovici Niţu Stoica & Asociații în grupul de practică real estate, cu accent pe proiectele imobiliare de birouri, logistice şi industriale.

Două tranzacții finalizate într-o săptămână, luna aceasta, pe care și-au pus semnătura avocații firmei Popovici Nițu Stoica & Asociații (PNSA), îi aduce Ioanei Șampek (Partener) titlul de DealMaker-ul lunii iunie din partea redacției BizLawyer. În rubrica DealMakerul lunii, introdusă anul trecut, sunt evidențiați avocații implicați în tranzacții care au ajuns la final în perioada anterioară, recunoscuți pentru abilitățile lor în practica de fuziuni și achiziții. Ioana Șampek a coordonat echipa de avocați care au acordat asistență juridică în două proiecte mari de M&A, despre care BizLawyer a scris recent.

Andrei Delcet

PNSA

. . .

CELE MAI CITITE
PIATA AVOCATURII
TRANZACTII
JAI
 
LEGITEAM

 

AVOCAŢI DE TOP

Nestor IonNestor ManuelaMusat GheorgheFlorentin TucaPopovici Ernest VirgilZbarcea GabrielBăiculescu CătălinDiculescu-Sova AnaNadia Badea Nitu FlorianZamfirescu CalinGutiu Sebastian IulianTaracila Mihai CostinGabriel SidereHorea PopescuDaniel Badea
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...