ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Avocatul Bruno Leroy (Leroy & Asociatii) va fi distins de Ambasada Franţei cu Ordinul Naţional al Meritului

Bruno Leroy este Partener Coordonator al firmei de avocati Leroy si Asociatii și membru al Barourilor din Paris și București.

Ambasadorul Franţei în România, Francois Saint-Paul, îi va oferi, joi, însemnele de Cavaler al Ordinului Naţional al Meritului avocatului Bruno Leroy, membru fondator şi administrator al Asociaţiei Franco - Române a Juriştilor. \'Domnul Bruno Leroy va primi această distincţie pentru activităţile sale profesionale în România, care au permis marilor companii franceze să se instaleze aici cu succes. Ordinul Naţional al Meritului vine ca o recunoaştere a implicării sale remarcabile în beneficiul intereselor franceze în România şi a comunităţii franceze de aici, mai ales prin participarea sa decisivă la realizarea noului Liceu Francez din Bucureşti\', informează un comunicat de presă remis de către Ambasada Franţei. Potrivit Ambasadei Franţei, Bruno Leroy este avocat de carieră, membru al Baroului Paris, specializat în dreptul şi managementul afacerilor internaţionale.

BizLawyer

PNSA

Aventurile unui expat in Romania: Perry Zizzi (Clifford Chanse Badea), pe lungul drum de la un „Bucuresti, oras oribil, cu haite periculoase de caini”, la „Romania e acasa”

La prima escala in Bucuresti, avocatului Perry Zizi i-a fost teama sa iasa din incinta aeroportului Otopeni. Acum apreciaza \"mostenirea arhitecturala si de vibratiile culturale\" ale orasului

Perry Zizzi (foto) este  unul dintre cei  mai cunoscuti profesionisti straini  care activeaza intr-o firma de avocati din Romania.Datorita proiectelor in care a fost implicat in calitate de consultant a reusit sa-si faca o cariera ce se leaga de numeroase tranzactii transfrontaliere, coordonand mandate complexe in tari din Europa Centrala si de Est, Europa de Vest si in alte regiuni ale lumii. In spatele succesului se ascunde o poveste  de viata interesanta, pe care foarte putini o stiu. BizLawyer deschide azi o noua rubrica, intitulata “Aventurile unui expat in Romania”, in care vom prezenta saptamanal experientele celor mai puternici avocati straini care au ales sa lucreze si sa traiasca in Bucuresti.

Stefania Enache

CELE MAI CITITE
PIATA AVOCATURII
TRANZACTII
JAI
 
LEGITEAM

 

AVOCAŢI DE TOP

Nestor IonNestor ManuelaMusat GheorgheFlorentin TucaPopovici Ernest VirgilZbarcea GabrielBăiculescu CătălinDiculescu-Sova AnaNadia Badea Nitu FlorianZamfirescu CalinGutiu Sebastian IulianTaracila Mihai CostinGabriel SidereHorea PopescuMIHAI MARESDaniel Badea
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...