ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Sindicat Romgaz: Consiliul de Administraţie nu a acordat ajutoarele medicale salariaţilor grav bolnavi de peste 1 an şi 9 luni

11 August 2022   |   Agerpres

Conform informaţiilor primite de Sindicatul Romgaz, din cadrul societăţii "au şi decedat dintre salariaţii care au solicitat ajutor material pentru a trece peste necazurile provocate de boală".

 
 
Consiliul de Administraţie al SNGN Romgaz SA nu a acordat ajutoarele medicale salariaţilor grav bolnavi de peste 1 an şi 9 luni, cu toate că exista posibilitatea financiară şi toate documentele, informează reprezentanţii Sindicatului Liber Romgaz.
 
"În data de 9 august 2022, Sindicatul Liber Romgaz a transmis o nouă petiţie către Preşedinţia României şi către Prim-Ministrul ţării, urmare a răspunsului primit de la Ministerul Energiei care denaturează adevărul şi care vădit induce în eroare instituţiile anterior amintite. Ministerul Energiei susţine că nu are nicio legătură cu modul în care este condusă societate, când de fapt ministerul este cel care numeşte membrii în Consiliul de Administraţie şi acesta este de fapt organismul prin care este condusă orice societate. Consiliul de Administraţie al SNGN Romgaz SA de peste 1 an şi 9 luni, conform petiţiei, nu a acordat ajutoarele medicale salariaţilor grav bolnavi, cu toate că aveau posibilitatea financiară şi că au avut toate
documentele", se menţionează în comunicat.
 
Conform informaţiilor primite de Sindicatul Romgaz, din cadrul societăţii "au şi decedat dintre salariaţii care au solicitat ajutor material pentru a trece peste necazurile provocate de boală".
 
"Se pare că pentru Consiliul de Administraţie al societăţii viaţa unui om nu valorează nimic (ajutorul maxim ce poate fi acordat fiind de 10.000 de lei), când de fapt ea este de nepreţuit! Profitul obţinut de societate este din munca salariaţilor, din care este plătit şi Consiliul de Administraţie.
Cu toate că în cadrul Consiliului sunt membri ce provin din rândurile salariaţilor aceştia sunt total lipsiţi de empatie pentru oamenii cu care până nu demult erau colegi şi probabil în rândurile cărora vor reveni. Autorii petiţiei se întreabă: Oare cum îi vor mai privi în ochi pe cei pe care nu au vrut să îi sprijine?", se mai precizează în comunicat.
 
Potrivit sursei citate, Biroul executiv al Sindicatului Liber Romgaz speră să aibă un dialog deschis "cu toate părţile la porţile cărora au tot bătut cu scopul sprijinirii salariaţilor care contribuie nemijlocit la rezultatele spectaculoase ale societăţii!". 
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 2525 / 8486
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Lawyer - Corporate M&A | Reff & Associates
De vorbă cu Alexandru Victor Savi-Nims, Chief Legal Officer - One United Properties, unul dintre profesioniștii care crede în diversitate și consideră că, în calitate de coordonator, trebuie să cuprinzi cât mai multe domenii de competență și să dai dovadă de independență și verticalitate | Despre principii de viață și oamenii care i-au modelat profilul profesional: ”Cel puțin ultimii 15 ani mi-au conturat un parcurs profesional eterogen, ce a construit un manager legal robust și, cumva, rar în România, prin diversitatea domeniilor în care am fost implicat și prin complexitatea proiectelor”
Filip & Company asistă în vânzarea Infobest către AROBS Transilvania Software
Cum văd avocații considerați Leading Lawyers în M&A anul 2024 | Azi, de vorbă cu Bogdan C. Stoica, Partener PNSA: Anul va fi dominat de investitorii strategici, deja prezenți în România sau în regiune. Fondurile se vor concentra în continuare pe tranzacții de dimensiuni mai degrabă reduse, pe investiții în start-up-uri, pe împărțirea riscului între ținte de dimensiuni mai mici. Mă aștept ca România să conteze în anii următori din ce în ce mai mult în regiune în ce privește numărul și valoarea tranzacțiilor M&A
Cum lucrează multi-premiata echipă Răzvan Dincă & Asociații în proiectele de IP dintre cele mai diverse, ce solicită adesea abilități complexe | Răzvan Dincă, Managing Partner: ”Succesul dosarelor a depins mai mult ca oricând de efortul și contribuția colegilor mei și, în aceste condiții, nivelul de performanță a activității noastre ca firmă de avocatură a continuat să crească”
RTPR asistă AROBS la achiziția Infobest România. Echipa, coordonată de Alina Stăvaru (Partner) și Andrei Toșa (Managing Associate)
Filip & Company a asistat Ministerul Finanțelor Publice în prima emisiune de obligațiuni verzi în valoare de 2 miliarde de euro
Clifford Chance Badea a asistat aranjorii în prima emisiune de obligațiuni verzi lansată de România pe piețele externe, în valoare de 2 miliarde Euro. Mădălina Rachieru-Postolache (Partener) și Cosmin Anghel (Counsel) au coordonat echipa
Bulboacă & Asociații, alături de investitori în două tranzacții care concentrează la început de an forțe economice considerabile pentru sectoare de business strategice economic și social. Asistență în expansiunea Grupului LuxVet în România și la investiția BERD în R.Power Renewables
CMS a obținut o victorie strategică în față Curții de Apel Ploiești - Sesizare CCR privind legea de organizare și funcționare a DLAF. Echipa de drept penal a fost coordonată de Mihai Jiganie-Șerban (Partener)
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Alexandra Șipoteanu, una dintre premiantele anului 2021, care s-a alăturat echipei Stoica & Asociații: “Am pășit în carieră cu foarte mult entuziasm și cu o enormă dorință de a acumula cât mai multe cunoștințe teoretice și practice. Mediul colegial călduros și respectuos este în mod indubitabil un factor ce contribuie la dezvoltarea și creșterea profesională”
După un an bun, în care a fost solicitată să acorde consultanță în câteva dintre cele mai spectaculoase proiecte de pe piața locală, Bulboacă & Asociații vede un 2024 cu oportunități semnificative în mai multe domenii | ”Vom avea privilegiul să acționăm într-unul dintre cei mai interesanți ani din istoria recentă a țării, dar cu România în cea mai bună formă economică a sa. Provocări vor fi, important este să prindem vârful și acestui val”, spun avocații
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...