ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Guvern: Bugetele CSM şi Ministerului Public, suplimentate

21 Decembrie 2023   |   Agerpres

Potrivit unui comunicat al Executivului, bugetul CSM a fost suplimentat cu 8,32 milioane lei, reprezentând credite de angajament şi credite bugetare.

 
 
Guvernul a aprobat, joi, suplimentarea bugetelor Consiliului Superior al Magistraturii şi Ministerului Public.
 
Potrivit unui comunicat al Executivului, bugetul CSM a fost suplimentat cu 8,32 milioane lei, reprezentând credite de angajament şi credite bugetare.
 
"Din această sumă, 4,1 milioane lei vor fi alocaţi pentru achitarea diferenţe salariale conform hotărârilor judecătoreşti în favoarea personalului din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii şi Inspecţiei Judiciare (2,6 milioane lei), respectiv achitarea dobânzilor aferente diferenţelor salariale conform hotărârilor judecătoreşti (1,48 milioane lei)", se arată în comunicat.
 
Restul sumei, 4,22 milioane lei, este destinată plăţii tranşelor cuvenite în anul 2023 reprezentând diferenţe salariale conform hotărârilor judecătoreşti în favoarea personalului din cadrul Institutului Naţional al Magistraturii şi al Şcolii Naţionale de Grefieri (2,82 milioane lei), respectiv achitarea diferenţelor de burse pentru auditorii de justiţie şi dobânzi aferente diferenţelor salariale şi de burse, conform hotărârilor judecătoreşti (1,4 milioane lei).
 
Totodată, a fost suplimentat bugetul Ministerului Public cu 177.000 lei reprezentând credite de angajament şi credite bugetare, în vederea încheierii contractului de închiriere a unui sediu pentru Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti. 
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 95 / 4451
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Reff & Asociații și Deloitte România au asistat proprietarii Expo Market Doraly în vânzarea integrală a parcului comercial către dezvoltatorul imobiliar WDP
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
SIMION & BACIU câștigă distincțiile Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului în Domeniul Drepturilor de Autor și Desene în România în cadrul prestigioasei gale Managing IP EMEA. Ana-Maria Baciu (managing partner) a fost desemnată Practicianul Anului în România
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...