ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Singureni Manor Equestrian Retreat se alătură Flying Blue, programul de fidelizare ...

"Acordul dintre Flying Blue şi Singureni Manor Equestrian Retreat este primul din România care permite ...

Topul artiştilor români în tranzacţiile interne şi internaţionale, condus de ...

Acest singur exemplar în bronz al portretului stilizat făcut de Brâncuşi scriitoarei şi activistei ...

One United Properties încheie un parteneriat cu Armani ̸ Casa pentru One Lake Club

Stilul de viață Armani/Casa se va regăsi în cadrul unui penthouse spectaculos, a două apartamente de prezentare de la ultimul etaj și un lobby.

One United Properties, principalul investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, mixte și de birouri de ultimă generație din România, anunță încheierea unui parteneriat cu prestigioasa Armani/Casa, o premieră pe piața românească. Colaborarea urmărește dezvoltarea unui concept unic de design interior în cadrul One Lake Club, un complex rezidențial exclusivist cu regim de înălțime mare, situat chiar pe malul lacului Tei din București, prevăzut cu o splendidă promenadă publică de 150 de metri în jurul lacului. Ca urmare a acestui parteneriat, dezvoltarea One Lake Club va primi eticheta „Furnished by Armani/Casa”, purtând amprenta unică a unui adevărat simbol în lumea modei internaționale și a designului interior. Stilul de viață Armani/Casa se va regăsi în cadrul unui penthouse spectaculos, a două apartamente de prezentare de la ultimul etaj și un lobby.

BizLawyer

PNSA

Retailerul internațional de fashion Cacharel deschide primul magazin de brand în România

Deschiderea magazinului Cacharel demonstrează încă o dată potențialul de creștere a pieței locale de retail.

Retailerul internațional de fashion Cacharel a deschis recent un nou magazin de 26 mp în FASHION HOUSE Outlet Centre București. Acesta este actualmente singurul magazin de brand al Cacharel din România și comercializează exclusiv haine pentru bărbați. Creat în 1962, la Nîmes, de catre Jean Bousquet, Cacharel este astăzi un brand de renume internațional, asociat cu ideea de tinerețe, lejeritate și rafinament.

BizLawyer

CELE MAI CITITE
PIATA AVOCATURII
TRANZACTII
JAI
 
LEGITEAM

 

AVOCAŢI DE TOP

Nestor IonNestor ManuelaMusat GheorgheFlorentin TucaPopovici Ernest VirgilZbarcea GabrielBăiculescu CătălinDiculescu-Sova AnaNadia Badea Nitu FlorianZamfirescu CalinGutiu Sebastian IulianTaracila Mihai CostinGabriel SidereHorea PopescuDaniel Badea
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...