ZRP Schoenherr
Tuca Zbarcea & Asociatii

Clifford Chance Badea recrutează doi noi avocați în echipa Corporate M&A și Real ...

Casa de avocatură are o echipă puternică în aria de practică Corporate M&A, fiind poziționată pe ...

Alina Bilan, partener ONV LAW: In avocatura trebuie sa fii cine spui ca esti si sa ...

Experientele profesionale parcurse de Alina Bilan vin sa intareasca ideea ca pentru a face performanta intr-o ...

(I) ‘Rising stars’ - Plutonul avocatilor sub 35 de ani, in care isi pun ...

Tinerii vin puternic din spate, anuntandu-si prezenta prin realizarea unor proiecte asemanatoare celor ...

VIDEO | CMS: THIS IS US! Rezultate excepționale în ultimii 4 ani, creștere axată strategic pe dezvoltarea unor arii de practică și recrutarea tinerilor talentați. Gabriel Sidere, Managing Partner CMS Romania: “Oamenii sunt în centrul construcției noastre”

Urmărește clipul video "CMS: THIS IS US !" și vezi cum se simt oamenii din echipă, ce înseamnă pentru ei apartenența la o comunitate internațională de profesioniști și care sunt cele 6 linii definitorii ale CMS, punctate de liderul firmei.

2017 a fost un an foarte bun pentru avocați, cu o economie în creștere și foarte multe proiecte în mai toate ariile de practică. Pentru biroul local al firmei internaționale CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang LLP anul trecut a marcat o creștere de peste 30 la sută comparativ cu exercițiul financiar anterior și o îmbunătățire semnificativă în privința eficientizării activității. Anul acesta, firma coordonată la București de Gabriel Sidere se axează strategic pe dezvoltarea anumitor segmente de practică, urmărind o creștere substanțială și în anii următori.

G. S.

PNSA

Meet The Team: Echipa CMS România, implicată în cele mai mari tranzacții din ultima perioadă. O structură bine sudată, în care avocații se simt ‘într-o familie’, deși uneori ‘suferă zâmbind’ sub presiunea marilor proiecte

Departamentul de Tranzacții din cadrul CMS România este implicat în foarte multe sectoare de activitate, avocații din echipă punându-și semnătura în ultimii ani pe cele mai importante proiecte în România și în regiune.

Când vorbești despre consultanții aflați în umbra marilor fuziuni si achiziții ale ultimilor ani, CMS este, fără îndoială, printre primele nume care ar trebui menționate.Doar în ultimele luni avocații biroului din București au dus la bun sfârșit tranzacții de referință, asistând clienți cu un profil proeminent în regiune.Echipa de tranzactii de la CMS este una bine sudată, numărând circa  20 de avocați și consultanți fiscali, mulți dintre ei activând de peste un deceniu în această structură. O echipă foarte bine construită, în care oamenii spun că sunt exact în locul unde trebuie să fie, coordonată de Horea Popescu, un avocat cu vechime în domeniul tranzacțiilor de anvergură din regiune. Din luna mai, alături de el, pe poziția de partener, a venit și Rodica Manea, recenta promovare arătând că echipa nu are doar una cele mai crescute rate de retenție din piață, ci și capacitatea de a forma profesioniști de nivel internațional.Garnitura ”seniorilor” este completată de Roxana Popel (coordonatoarea practicii de fiscalitate) și Roxana Frățilă (coordonatoarea practicii de real estate).

G. S.

CELE MAI CITITE
PIATA AVOCATURII
TRANZACTII
JAI
 
LEGITEAM

Noerr isi consolideaza practica de proprietate intelectuala si tehnologia informatiei si a comunicatiilor

Andrei Delcet

Cristiana Fernbach revine in echipa Noerr din Bucuresti, in calitate de avocat coordonator al practicii Proprietate Intelectuala si Tehnologie.


   Gruia Dufaut: ca avocaţi de business, ar trebui să ne putem concentra pe cu totul altceva decât pe literatură, zi de zi, la administrație

   Andrei Cîrchelan

   Într-o discuție cu BizLawyer, avocata Dana Gruia Dufaut a descris felul în care se vede profesia și economia locală prin prisma unui profesionist care a început să facă avocatură de business în România la scurt timp după Revoluție.


     (II) Plutonul avocatilor sub 35 de ani, in care isi pun sperantele firmele Leroy& Asociatii, Maravela& Asociatii, Serban&Asociatii si WOLF THEISS

     Stefania Enache

     Garda tanara din avocatura se pregateste intens pentru a putea prelua cu succes stafeta de la actualii parteneri ai marilor firme.       Ascunde Reclama

       Cum si-a modelat cariera Iulia Vass, avocatul promovat coordonator al practicii de achizitii publice dintr-o firma mare, chiar din perioada stagiaturii. ELSA, rampa de lasare intr-un parcurs atipic

       Stefania Enache

       Iulia Vass, Managing Partner al firmei VASS Lawyers, s-a intalnit “din intamplare” cu avocatura, iar atunci a realizat ca in spatele profesiei pe care o considera “plictisitoare, rigida, formala” stau provocarea, creativitatea, atentia la detalii, etica personala.


         Ingredientele succesului intr-un start-up in avocatura. Cand si cum te desprinzi, cat investesti si ce ti se poate intampla cand te lansezi pe cont propriu

         Stefania Enache

         Statutul de angajat ofera un anumit confort pe care multi nu sunt dispusi sa-l piarda pentru a se aventura in lumea antreprenoriatului.


           Meet the Team

           Așii proprietății intelectuale. Echipa care a propulsat NNDKP IP pe primul loc în ghidurile internaționale de profil (VIDEO)

           Georgian Stoica

           Directoarele de profil poziționează NNDKP printre cele mai bune firme de avocatura romanești in domeniul dreptului proprietatii intelectuale (IP).              

             AVOCAŢI DE TOP

             Nestor IonNestor ManuelaMusat GheorgheFlorentin TucaPopovici Ernest VirgilZbarcea GabrielBăiculescu CătălinDiculescu-Sova AnaNadia Badea Nitu FlorianZamfirescu CalinGutiu Sebastian IulianTaracila Mihai CostinGabriel SidereHorea PopescuMIHAI MARESDaniel Badea
              
             Citeste pe SeeNews Digital Network
             • BizBanker

             • BizLeader

               in curand...
             • SeeNews

              in curand...