ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Meet The Team: Echipa CMS România, implicată în cele mai mari tranzacții din ...

Departamentul de Tranzacții din cadrul CMS România este implicat în foarte multe sectoare de activitate, ...

Clifford Chance Badea recrutează doi noi avocați în echipa Corporate M&A și Real ...

Casa de avocatură are o echipă puternică în aria de practică Corporate M&A, fiind poziționată pe ...

Alina Bilan, partener ONV LAW: In avocatura trebuie sa fii cine spui ca esti si sa ...

Experientele profesionale parcurse de Alina Bilan vin sa intareasca ideea ca pentru a face performanta intr-o ...

O nouă rundă de promovări la Schoenherr și Asociații | Sebastian Guțiu (managing partner): Continuăm, cu aceste promovări, să consolidăm unele dintre domeniile cheie ale firmei

Începând cu 1 august 2022 Mara Moga-Paler, coordonatoarea practicii de dreptul muncii a firmei, devine counsel; Magdalena Roibu, specializată în white-collar crime, devine managing attorney at law; Nora Olah, specializată în litigii și arbitraje, devine managing attorney at law.

Schoenherr și Asociații SCA anunță noi promovări în echipele sale de dreptul muncii, dispute resolution și white-collar crime. Începând cu 1 august 2022 Mara Moga-Paler, coordonatoarea practicii de dreptul muncii a firmei, devine counsel; Magdalena Roibu, specializată în white-collar crime, devine managing attorney at law; Nora Olah, specializată în litigii și arbitraje, devine managing attorney at law. „Ne bucurăm să anunțăm noi promovări în cadrul echipei noastre. Această nouă treaptă urcată de colegele noastre în ierarhia firmei vine să recunoască rolul important al fiecăreia dintre ele în dezvoltarea ariei de practică în care activează.

BizLawyer

PNSA

VIDEO | CMS: THIS IS US! Rezultate excepționale în ultimii 4 ani, creștere axată strategic pe dezvoltarea unor arii de practică și recrutarea tinerilor talentați. Gabriel Sidere, Managing Partner CMS Romania: “Oamenii sunt în centrul construcției noastre”

Urmărește clipul video "CMS: THIS IS US !" și vezi cum se simt oamenii din echipă, ce înseamnă pentru ei apartenența la o comunitate internațională de profesioniști și care sunt cele 6 linii definitorii ale CMS, punctate de liderul firmei.

2017 a fost un an foarte bun pentru avocați, cu o economie în creștere și foarte multe proiecte în mai toate ariile de practică. Pentru biroul local al firmei internaționale CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang LLP anul trecut a marcat o creștere de peste 30 la sută comparativ cu exercițiul financiar anterior și o îmbunătățire semnificativă în privința eficientizării activității. Anul acesta, firma coordonată la București de Gabriel Sidere se axează strategic pe dezvoltarea anumitor segmente de practică, urmărind o creștere substanțială și în anii următori.

G. S.

CELE MAI CITITE
PIATA AVOCATURII
TRANZACTII
JAI
 
LEGITEAM

Reff & Asociații | Deloitte Legal o promovează pe Diana Fejer pe poziția de partener

BizLawyer

Reff & Asociații | Deloitte Legal și extinde echipa de management prin promovarea Dianei Fejer pe rolul de partener, începând cu 1 septembrie 2022.


   Noerr isi consolideaza practica de proprietate intelectuala si tehnologia informatiei si a comunicatiilor

   Andrei Delcet

   Cristiana Fernbach revine in echipa Noerr din Bucuresti, in calitate de avocat coordonator al practicii Proprietate Intelectuala si Tehnologie.


     Gruia Dufaut: ca avocaţi de business, ar trebui să ne putem concentra pe cu totul altceva decât pe literatură, zi de zi, la administrație

     Andrei Cîrchelan

     Într-o discuție cu BizLawyer, avocata Dana Gruia Dufaut a descris felul în care se vede profesia și economia locală prin prisma unui profesionist care a început să facă avocatură de business în România la scurt timp după Revoluție.       Ascunde Reclama

       (I) ‘Rising stars’ - Plutonul avocatilor sub 35 de ani, in care isi pun sperantele firmele de top de pe piata locala. Proiectele in care s-au facut remarcati

       Stefania Enache

       Garda tanara din avocatura se pregateste intens pentru a putea prelua cu succes stafeta de la actualii parteneri ai marilor firme.


        (II) Plutonul avocatilor sub 35 de ani, in care isi pun sperantele firmele Leroy& Asociatii, Maravela& Asociatii, Serban&Asociatii si WOLF THEISS

        Stefania Enache

        Garda tanara din avocatura se pregateste intens pentru a putea prelua cu succes stafeta de la actualii parteneri ai marilor firme.


          Cum si-a modelat cariera Iulia Vass, avocatul promovat coordonator al practicii de achizitii publice dintr-o firma mare, chiar din perioada stagiaturii. ELSA, rampa de lasare intr-un parcurs atipic

          Stefania Enache

          Iulia Vass, Managing Partner al firmei VASS Lawyers, s-a intalnit “din intamplare” cu avocatura, iar atunci a realizat ca in spatele profesiei pe care o considera “plictisitoare, rigida, formala” stau provocarea, creativitatea, atentia la detalii, etica personala.


            Ingredientele succesului intr-un start-up in avocatura. Cand si cum te desprinzi, cat investesti si ce ti se poate intampla cand te lansezi pe cont propriu

            Stefania Enache

            Statutul de angajat ofera un anumit confort pe care multi nu sunt dispusi sa-l piarda pentru a se aventura in lumea antreprenoriatului.


              Meet the Team

              Așii proprietății intelectuale. Echipa care a propulsat NNDKP IP pe primul loc în ghidurile internaționale de profil (VIDEO)

              Georgian Stoica

              Directoarele de profil poziționează NNDKP printre cele mai bune firme de avocatura romanești in domeniul dreptului proprietatii intelectuale (IP).                 

                AVOCAŢI DE TOP

                Nestor IonNestor ManuelaMusat GheorgheFlorentin TucaPopovici Ernest VirgilZbarcea GabrielBăiculescu CătălinDiculescu-Sova AnaNadia Badea Nitu FlorianZamfirescu CalinGutiu Sebastian IulianTaracila Mihai CostinGabriel SidereHorea PopescuMIHAI MARESDaniel Badea
                 
                Citeste pe SeeNews Digital Network
                • BizBanker

                • BizLeader

                  in curand...
                • SeeNews

                 in curand...