ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Anca SIMERIA și Iuliana BIDALACHE, noii parteneri ai POPESCU & ASOCIAȚII și POPESCU INSOLVENCY. Octavian POPESCU, Managing Partner: Iuliana și Anca sunt atuuri excelente pentru POPESCU & ASOCIAȚII și suntem bucuroși să le avem în structura de conducere

11 Ianuarie 2022   |   BizLawyer

Anca SIMERIA coordoneaza practicile de Fuziuni si Achizitii si Piete de Capital, iar Iuliana BIDALACHE coordoneaza practica de Restructurare si Insolvente/Falimente a POPESCU & ASOCIATII.

 
 
POPESCU & ASOCIATII anunta astazi numirea a doi noi parteneri in structura de conducere a societatii de avocati si a celei de insolventa: Anca SIMERIA si Iuliana BIDALACHE, efectiva incepand cu 1 ianuarie 2022. Anca si Iuliana fac parte din noua generatie de avocati extraordinari ai echipei, profesionisti veritabili care, alaturi de ceilalti 4 avocati coordonatori, au pus bazele celor doua societati in 2019, contribuind in mod sustinut la cresterea constanta a acestora pe parcursul celor 3 ani de existenta. . .

Anca SIMERIA are peste 10 ani de experienta, fiind implicata, de-a lungul timpului, in numeroase mandate de fuziuni si achizitii, asistand clientii intr-o gamă larga de aspecte corporative, comerciale si dreptul muncii, facand parte din echipe care gestioneaza tranzactii financiare complexe, fuziuni si proceduri de divizare, transferuri de afaceri si active, urmate de restructurare si reorganizare a companiilor din perspectiva dreptului muncii, in arii precum asigurari, imobiliare, energie si resurse naturale, servicii medicale si farmaceutice, IT&C.


De asemenea, asistenta sa juridica a inclus sustinerea unor mari companii multinationale, fonduri de capital privat, jucatori-cheie locali si internationali care activeaza pe diverse piete din Romania, in demersurile juridice ce tin de reglementare si autorizatii, restructurarea portofoliului de proprietati, precum si garantii imobiliare, fiind implicata in toate etapele tranzactiilor, de la due diligence pana la operațiunile post-inchidere.

Anca SIMERIA coordoneaza practicile de Fuziuni si Achizitii si Piete de Capital, contribuind de asemenea la dezvoltatea practicii de Dreptul muncii, Compensatii si Beneficii a POPESCU & ASOCIATII.

Iuliana BIDALACHE este avocat si practician in insolventa care de-a lungul celor aproape 15 ani a asistat si reprezentat numeroase companii pe parcursul tuturor etapelor de reorganizare si insolventa, inclusiv reorganizare judiciara si voluntară, proceduri de pre-insolventa, faliment si lichidare, recuperare de active si/sau negocieri cu debitori si creditori, dar si evaluarea fezabilității juridice a planurilor de reorganizare, analiza transferurilor si contractelor incheiate inainte de deschiderea procedurilor de insolventa, precum si a pretentiilor legate de rezilierea actelor frauduloase si angajarea raspunderii pentru starea de insolventa a debitorului.

Iuliana gestioneaza dosare complexe de litigii in domeniul insolventei, inclusiv recuperarea creantelor, proceduri de executare silita, litigii si dispute comerciale si civile, cesiuni incredintate de clienti intr-o gama larga de sectoare, precum energie, industria farmaceutica, FMCG sau domeniul financiar. Este recunoscuta de prestigiosul director juridic Legal 500 EMEA ca fiind unul dintre cei mai competenti avocati romani de ultima generatie in restructurare si insolventa, in ultimii 5 ani consecutiv.

Iuliana coordoneaza practica de Restructurare si Insolvente/Falimente a POPESCU & ASOCIATII, fiind un membru cheie al POPESCU INSOLVENCY, societatea de insolventa afiliata societatii de avocatura, in cadrul careia va activa ca Insolvency Partner

„Sunt onorata sa devin Partener la POPESCU & ASOCIATII si sa fac parte din echipa de conducere a societatii de avocatura cu cea mai rapida si sustinuta crestere din Romania, recunoscuta pentru serviciile de exceptie si echipa de profesionisti. Aceasta promovare reprezinta cel mai important pas in dezvoltatea mea ca profesionist in aria dreptului si ma bucur sa am parte de increderea si sustinerea colegilor mei. Impreuna vom continua sa aducem plus valoare mandatelor pe care clientii ni le incredinteaza, sa construim si mai mult pe succesul obtinut pana in prezent si sa continuam extinderea, atat a societatii de avocati, cat si a portofoliului de clienti", a declarat Anca SIMERIA.

„Este o mare bucurie sa fac parte din povestea de succes a POPESCU & ASOCIATII si sa fiu numita Partener intr-o societate cu parcurs sustinut si rezultate remarcabile. Am ales echipa din dorinta de a contribui la dezvoltarea unei societati aflate la inceput de drum, sub coordonarea unor avocati cu experienta, recunoscuti si de colegii avocati, din breasla. Astazi,  sunt norocoasa sa am alaturi o echipa unita, pe care ma pot baza de fiecare data, pe care o apreciez si alaturi de care vreau sa construiesc pe termen lung”, a declarat Iuliana BIDALACHE.

„Aceste numiri reflecta angajamentul firmei de a investi in avocatii talentati din noua generatie, prin recunoasterea meritelor, eforturilor si a plus valorii pe care o aduc de fiecare data mandatelor si dosarele pe care le gestioneaza. Iuliana si Anca sunt atuuri excelente pentru POPESCU & ASOCIATII si suntem foarte bucurosi sa le avem in structura de conducere a societatii, fiind membri fondatori si contribuind in mod semnificativ la succesul de astazi. Abilitatile extraordinare pe care le detin, alaturi de experienta semnificativa in ariile lor de expertiza ne permit sa evidentiem inca o data capabilitatile POPESCU & ASOCIATII in Drept Corporativ, Fuziuni si Achizitii, Piete de Capital si Restructurare si Insolvente, sa construim in continuare pentru de a pune la dispozitia clientilor servicii juridice de prima clasa si de a ramane alegerea numarul 1 a companiilor locale si internationale in materie juridica”,  a adaugat Octavian POPESCU.

POPESCU & ASOCIATII este societatea de avocatura din prima linie ce pune la dispozitia clientilor premium servicii integrate de exceptie, atat in Romania cat si peste hotare, in toate ariile de practica relevante si in mod special, in industriile de interes pentru jucatorii economici activi.

POPESCU & ASOCIAȚII și avocații săi sunt inclusi in elita avocaturii de business din Romania in arii precum Corporate/Fuziuni si Achiziții, Litigii, Parteneriate Public-Privat si Achizitii Publice, Restructurare si Insolventa, Taxe si Dreptul Penal al Afacerilor, in baza capabilitatilor extraordinare in sectorul juridic si a aprecierilor clientilor, recunoașteri acordate de cele mai recente editii ale tuturor directoare juridice de renume precum Chambers & Partners, IFLR 1000, Benchmark Litigation si Legal 500 EMEA.

Societatea a fost inclusa pe lista scurta a Premiilor Benchmark Litigation pentru Firma de Avocatură a Anului in Litigii si de catre Europa Property, publicația specializată in sectorul imobiliar comercial din Europa Centrala si de Sud-Est, la categoria Firma de Avocatura a Anului in Romania in Imobiliare in cadrul SEE Real Estate Awards, editia a 15-a.

O performanta de neegalat este reprezentata de obtinerea in exclusivitate a titlului Highly Commended Law Firm in South Eastern Europe la editia 2021 a The Lawyer European Awards. POPESCU & ASOCIATII a devenit astfel prima firma de avocatura din Romania, cu mai putin de 3 ani de activitate, care reuseste sa obtina aceasta recunoastere, pozitionarea in clasamentul The Lawyer vizand o categorie regionala, dominata de nume cu rezonanta in avocatura europeana.

POPESCU & ASOCIAȚII a primit, de asemenea, premiile pentru Cea mai Bună Firma de Avocatura in Litigii din Romania, Cea mai Buna Firma de Avocatura in Drept Bancar din Romania, Cea mai Buna Firma de Avocatură in Drept Imobiliar din Romania și a fost recunoscută printre Cele mai bune Firme de Drept Penal al Afacerilor din Romania, in baza experientei extraordinare si a recunoasterii venite din partea mediului juridic local, la Gala Premiilor Avocaturii din Romania.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 19 / 5851
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
RTPR alături de Autonom Services la achiziția Premium Leasing. Echipă multidisciplinară de avocați coordonată de partenerii Costin Tărăcilă și Alina Stăvaru
Clienții BSMP din practica de Energie manifestă un apetit ridicat pentru proiecte în segmentele de oil&gas și regenerabile. Ionuț Bohâlțeanu, Managing Partner: Din perspectiva practicii de Energie, putem afirma că anul 2021 a depășit nivelul anilor precedenți pandemiei COVID19
LegiTeam: Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL is recruiting senior associates | Banking, Finance, Digital & Tech Law
Wolf Theiss a asistat Enercon GmbH în legătură cu vânzarea a 100% din părţile sociale deţinute în cadrul Ecoenergia SRL. Meinhard Stelte, Senior Consultant UEE Holding: ”Avocații noștri de la Wolf Theiss au acordat un sprijin remarcabil în această tranzacție”
SAA anunță o nouă rundă de promovări în cadrul echipei. Doi avocați preiau roluri de partener, alți trei fac un pas înainte în carieră
Practica de Real Estate & Construction de la Wolf Theiss a derulat anul trecut unele dintre cele mai mari tranzacţii din piața locală | Interesul investitorilor se îndreaptă acum, cu precădere, către proiecte logistice şi industriale, dar şi către parcuri fotovoltaice şi eoliene. Piaţa rezidenţială continuă să fie atractivă, atât pe segmentul de high-end ̸ lux, cât şi al locuințelor ‘affordable’, spun avocații
De vorbă cu experții KPMG specializați în achiziții publice, despre modificările legislative, asistența acordată clienților și proiectele cheie din această arie de practică. Vlad Peligrad, Partener KPMG Legal – Toncescu și Asociații: Apartenența la rețeaua KPMG ne aduce avantaje unice pe piață. Echipele mixte de avocați și consultanți fiscali, tehnici, contabili abordează orice proiect din toate perspectivele
LegiTeam: BOHÂLȚEANU ȘI ASOCIAȚII recrutează
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Conferința de administrare a cauzei (Powered by ZRVP)
Avocații de Real Estate de la D&B David și Baias văd semne pozitive pentru 2022 în acest sector afectat de criza sanitară, de modificări legislative cu impact direct asupra costurilor și de lipsa de claritate a unor acte normative. Clauzele de garanție și indemnizații au rămas cele mai discutate subiecte în tranzacțiile imobiliare
MPR Partners intră în al doilea arbitraj ICSID, alături de avocații biroului newyorkez Squire Patton Boggs. De cealaltă parte, lângă reclamanți sunt birourile Schoenherr din Viena și București
Activitatea practicii de real estate de la DLA Piper Dinu a fost aproape „business as usual” în 2021, aspect confirmat și prin realizarea țintelor financiare și creșterea echipei. Cele mai multe proiecte au fost din aria tranzacțiilor - transferuri de proprietate sau de companii cu o componentă majoră imobiliară. Piața rămâne dinamică și ofertantă pentru tranzacții, pe fondul unui apetit ridicat al băncilor în finanțarea sau refinanțarea proiectelor imobiliare, spun avocații
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...