ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

CMS o promovează pe Cristina Popescu partener în cadrul biroului din București. Horea Popescu, Managing Partner CMS România: Această promovare, venită într-un context internațional complicat, este o dovadă în plus a faptului că CMS continuă să investească în oamenii săi pe termen lung

05 Mai 2022   |   R. T.

De-a lungul carierei, Cristina Popescu s-a concentrat pe o multitudine de domenii juridice, inclusiv dreptul asigurărilor și reasigurărilor, în special asistând asigurătorii, reasiguratorii și brokerii cu privire la provocările generate de reglementările și mediul de afaceri din România, de la probleme complexe de reglementare, până la mediere și dispute privind daune, precum și în tranzacții corporative și comerciale, inclusiv transferuri de portofolii de asigurări.

 
 
CMS România anunță promovarea Cristinei Popescu în poziția de Partener începând cu data de 1 mai 2022.Coordonatoare a grupului de practică privind dreptul asigurărilor pentru Europa Centrală și de Est în cadrul CMS, Cristina Popescu  devine cel de-al optulea partener local al firmei.

Cristina are o experiență de peste 15 ani în proiecte extrem de complexe în domeniul asigurărilor, achizițiilor publice și dreptului muncii, fiind specializată în consiliere juridică pe aspecte de reglementare, conformitate și drept comercial.De asemenea, practica ei include domenii precum protecția datelor, proprietate intelectuală și dreptul concurenței.

Horea Popescu, Managing Partner al biroului CMS din București, a declarat: „O felicit pe Cristina pentru noul ei rol și îi urez bun venit în rândul partenerilor CMS. Cristina este un avocat excepțional, foarte apreciat și cu  un angajament ferm de a oferi clienților servicii juridice la cele mai înalte standarde. Această promovare, venită într-un context internațional complicat, este o dovadă în plus a faptului că CMS continuă să investească în oamenii săi pe termen lung, crede în puterea echipei și în capacitatea acesteia de a depăși chiar și cele mai dificile circumstanțe.” . . .


De-a lungul carierei, Cristina Popescu s-a concentrat pe o multitudine de domenii juridice, inclusiv dreptul asigurărilor și reasigurărilor, în special asistând asigurătorii, reasiguratorii și brokerii cu privire la provocările generate de  reglementările și mediul de afaceri din România, de la probleme complexe de reglementare, până la mediere și dispute privind daune, precum și în tranzacții corporative și comerciale, inclusiv transferuri de portofolii de asigurări.

De asemenea, a asistat clienții cu privire la contracte atribuite de autorități guvernamentale sau de achiziții publice, atât în ceea ce privește consultanța juridică comercială, cât și reprezentarea acestora în litigii, cu un accent special pe industrii precum construcții, tehnologie, software și telecomunicații, industria farmaceutică și alte bunuri și servicii legate de industria medicală.

În ceea ce privește activitatea ei în domeniul dreptului muncii, Cristina a fost implicată în negocieri ale contractelor colective de muncă, proceduri individuale sau colective de concediere și negocieri pentru soluționarea disputelor în legătură cu încetarea raporturilor de muncă, drepturile angajaților ca urmare a unui transfer de întreprinderi, convenții de neconcurență și confidențialitate, pachete de beneficii etc.

Este o onoare să mă alătur parteneriatului CMS și am încredere că vom continua să  sprijinim clienții CMS în vederea identificării soluțiilor optime pentru a traversa și aceste vremuri incerte. Am privilegiul de a lucra cu o echipă de colegi extraordinari și de a fi implicată în unele dintre cele mai complexe proiecte, atât la nivelul pieței locale, cât și regionale. Împreună suntem o echipă dedicată, angajată în a oferi partenerilor noștri rigoarea tehnică și consultanța juridică strategică necesare pentru a conferi fiecărui client un avantaj concurențial esențial pe piețele unde acesta activează”, a spus Cristina Popescu.

CMS a promovat recent 60 de noi parteneri, reprezentând cea mai mare rundă de promovare globală a companiei. Numirile acoperă 33 de orașe din Europa, Orientul Mijlociu, America Latină și Africa. Femeile reprezintă 43% din promovările la nivel global.

Aceste promovări vin ca urmare a unui an de succes pentru CMS și subliniază angajamentul firmei de a investi în oamenii săi. CMS a implementat o serie de măsuri de pionierat pentru a sprijini progresul și incluziunea membrilor săi, inclusiv un mediu de lucru hibrid dinamic, programe de mentorat și un sistem digitalizat de alocare a muncii.


Înființată în anul 1999, CMS este o organizație integrată, multi-jurisdicțională, de firme de avocatură, care oferă servicii complete de consultanță juridică și fiscală. Cu peste 70 de birouri în peste 40 de țări din întreaga lume și peste 5.000 de avocați, CMS deține o expertiză îndelungată atât în domeniul consultanței în jurisdicțiile sale locale, cât și internaționale. Având în portofoliu mari companii multinaționale, cât și companii cu capital mediu și start-up-uri, CMS oferă rigoarea tehnică, asistență juridică strategică și parteneriat pe termen lung pentru a menține fiecare client în poziția de lider al domeniului în care acesta activează.
Firmele membre CMS oferă o gamă largă de expertiză în 19 domenii de practică și sectoare de activitate, precum drept societar/fuziuni și achiziții, energie & schimbare climatică, fonduri, sănătate și științe medicale, tehnologie, media, telecomunicații (TMT), taxe, sectorul financiar-bancar, comercial, concurență & EU, litigii, dreptul muncii & pensii, proprietate intelectuală, drept imobiliar și construcții.

 

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 603 / 1678
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
De vorbă cu Anne Marie Mateeas, Country Legal Head Novartis, profesionistul pentru care integritatea reprezintă valoarea fundamentală, despre profesia juridică, experiențele acumulate și provocările abordate | “În sfera carierei mele, dezvoltarea unor valori precum respectul profund pentru lege, promovarea transparenței și adoptarea unei abordări centrate pe identificarea și implementarea de soluții eficiente sunt aspecte esențiale care îmi ghidează fiecare decizie și acțiune. Chiar și momentele dificile sau deciziile care s-au dovedit a fi mai puțin potrivite au avut un impact valoros, învățându-mă lecții esențiale”
NNDKP obține poziții de top în clasamentele The Legal 500 EMEA 2024
CMS asistă PPC în achiziția unui parc eolian operațional de 84 MW în România. Mircea Moraru (Corporate M&A) a coordonat echipa, cu sprijinul lui Horea Popescu (Corporate M&A)
Vlad Peligrad s-a desprins din asocierea cu KPMG Legal, unde era partener și lansează o firmă proiectată să asigure întreg spectrul de servicii juridice | Vlad Peligrad, Managing Partner & Founder PeligradLaw: ”Suntem la început, în procesul de formare a echipei. Până la sfârșitul anului firma va avea 8-10 avocați”
LegiTeam: Experienced Lawyer Employment | Reff & Associates
Noi Avocați Colaboratori Seniori în cadrul PNSA. Andra Vieriu și Maria Dima fac un pas înainte în carieră
Stratulat Albulescu obține în prima instanță amendarea Primarului General al Municipiului București pentru neexecutarea unei hotărâri judecătorești definitive. Partenerul Adriana Dobre a coordonat echipa care a obținut una dintre primele decizii judecătorești de acest fel: amendă de 20% din salariul minim brut pe economie pe zi de întârziere, la care se adaugă penalități de 500 lei ̸ zi de întârziere
Rundă amplă de promovări în mai multe arii de practică din cadrul biroului Kinstellar din București. Opt avocați au făcut un pas înainte în carieră | Victor Constantinescu (Managing Partner): ”Recunoaștem în mod oficial contribuțiile colegilor prin aceste promovări. Împărtășesc valorile pe care le avem, s-au dovedit a fi membri de valoare pentru echipa locală și așteptăm cu nerăbdare să îi vedem acumulând noi realizări”
Studiul CMS European M&A 2024 | Piața de fuziuni și achiziții s-a dovedit rezistentă în 2023, CMS acordând consultanță într-un număr record de tranzacții. Horea Popescu, coordonator al practicii Corporate M&A în CEE și Managing Partner al CMS România: “În ciuda unui context plin de provocări, CMS a oferit consultanță în 68 de tranzacții de fuziuni și achiziții în regiune, dintre care peste 50% au fost determinate de intrarea unor investitori strategici pe noi piețe, demonstrând soliditatea practicii noastre în întreaga regiune”
Stratulat Albulescu & Asociații estimează pentru anul 2024 un nivel de activitate, în practica de Real Estate, cel puțin egal cu cel de anul trecut, marcat însă de o anumită expectativă din partea dezvoltatorilor, prudența fiind cuvântul cheie auzit cel mai frecvent de la clienți. Vor exista însă și ferestre de oportunitate care în mod cert vor fi accesate de jucătorii cu un apetit crescut la risc | “Cel mai probabil vom asista, în cursul acestui an, la o deblocare a situației și la o creștere a numărului de tranzacții, chiar și timidă”, spun avocații
O soluție reper a ÎCCJ obținută de D&B David și Baias clarifică modalitatea de calcul a cifrei de afaceri la care se aplică amenzile Consiliului Concurenței
Creștere de doi digiți, anul trecut, pentru Milcev Burbea, firmă recunoscută de ghidurile juridice internaționale pentru practica de proprietate intelectuală | Despre mandatele provocatoare și numeroasele proiecte cu grad ridicat de complexitate, într-o discuție cu Gabriela Milcev (Managing Partner): ”Forța biroului nostru constă într-o abordare echilibrată, croită pe nevoile cazului, combinând, ca într-o rețetă care nu este niciodată aceeași, consultanța și litigiul, precum și persoanele și abordările potrivite pentru apărarea intereselor clientului. Adesea ne confruntăm cu necesitatea de a opera în alte jurisdicții, la nivel internațional”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...