ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

NNDKP anunță formarea Alianței Juridice a celor Trei Mări alături de societăți de avocatură de top din regiune

07 Septembrie 2023   |   BizLawyer

Firmele de avocatură din cadrul Alianței Juridice a celor Trei Mări își arată disponibilitatea de a colabora cu investitori și cu guvernele și instituțiile implicate în Inițiativa celor Trei Mări.

 
 
Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) anunță formarea  Alianței Juridice a celor Trei Mări, un grup ce reunește societăți de avocatură de top din fiecare dintre țările participante la Inițiativa celor Trei Mări (I3M), cu scopul de a oferi sprijin juridic I3M și de a răspunde nevoilor clienților în raport cu această Inițiativă.

Alianța Juridică a celor Trei Mări este lansată cu ocazia summitului anual al Inițiativei celor Trei Mări (I3M) organizat la București în perioada 6-7 septembrie 2023.

Societățile de avocatură care au pus bazele Alianței Juridice a celor Trei Mări sunt: DORDA (Austria), BOYANOV & Co. (Bulgaria), Divjak Topić Bahtijarevic & Krka (Croația), Kocián Šolc Balaštík (Republica Cehă), Ellex Raidla (Estonia), Lakatos, Köves and Partners (Ungaria), Ellex Klavins (Letonia), Ellex Valiunas (Lituania), Wardyński and Partners (Polonia), Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (România), Barger Prekop (Slovacia) și Šelih & Partnerji (Slovenia).


Toate firmele din cadrul Alianței se bucură de recunoaștere internațională și au experiență în cooperarea transfrontalieră, participând împreună la numeroase proiecte, inclusiv în domeniile transport, energie și digitalizare. Cele trei obiective principale care stau la baza colaborării membrilor Alianței sunt:
 
1. Susținerea dezvoltării Inițiativei celor Trei Mări în fiecare țară membră. Obiectivul prioritar este de a face cunoscută, atât la nivelul Inițiativei, cât și la nivelul guvernelor statelor membre, instituțiilor și investitorilor, importanța de a beneficia de servicii juridice de top în contextul unor potențiale investiții în cadrul Inițiativei.

2. Informarea comunității de clienți despre Inițiativa celor Trei Mări și, pe măsura concretizării proiectelor, despre cadrul legal aplicabil și sprijinul juridic disponibil pentru investițiile ce pot fi realizate în contextul Inițiativei.

3. Asigurarea accesului la asistență juridică la cel mai înalt nivel pentru clienții care iau în calcul posibilitatea de a realiza, în oricare dintre țările membre, investiții ce se încadrează în obiectivele Inițiativei.

Firmele de avocatură din cadrul Alianței Juridice a celor Trei Mări își arată astfel disponibilitatea de a colabora cu investitori și cu guvernele și instituțiile implicate în Inițiativa celor Trei Mări.

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen („NNDKP”) este promotor al avocaturii de afaceri în România de peste 30 de ani, fiind recunoscută ca un pionier al pieței de profil locale.

NNDKP oferă servicii de avocatură și consultanță fiscală complete companiilor active în diverse sectoare ale industriei. De-a lungul celor peste trei decenii de activitate, avocații NNDKP au oferit asistență juridică și reprezentare în tranzacții și proiecte reper pentru evoluția comunității de afaceri din România, inclusiv în domenii inovatoare, considerate încă de nișă și care au implicat atât companii internaționale, cât și antreprenori locali.

Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociații profesionale la nivel internațional – Lex Mundi, World Services Group, International Attorneys Club – şi este membru fondator al SEE Legal. NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziţii în toate ariile de practică de către Chambers & Partners, Legal500 şi IFLR1000.

NNDKP este de șase ori câștigătoarea prestigiosului premiu „Firma de avocatură a anului în România” la gala premiilor Chambers Europe, care i-a fost acordat în anii 2022, 2021, 2017, 2013, 2012 și 2009.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 93 / 1592
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Stratulat Albulescu a asistat compania Respira Verde si fondatorii acesteia cu privire la exit-ul partial catre OMV Petrom. Cristina Man (Partner) a coordonat echipa
LegiTeam: CMS is looking for a Senior Associate for the Corporate and M&A Practice Group
INTERVIURI ESENȚIALE | Horea Popescu, Managing Partner CMS România: Cele mai multe tranzacții care se fac în momentul actual sunt cele cu investitori strategici care vor să intre pe piața din România sau sunt deja prezenți și vor să își mărească cota de piață. În această perioadă, sell-side sunt fondurile de private equity, iar buy-side sunt strategici. Distressed, aproape deloc
LegiTeam: CMS is looking for an Associate | Real Estate and Construction Lawyer
Pentru BRD, cea mai bună protecție în materie de Concurență este asigurată de colaborarea dintre echipa internă de juriști și firmele de avocatură | De vorbă cu Ioana Sandu – Cazan, responsabil cu Programul de conformare cu Dreptul Concurenței și Gabriel Marin, Șef Serviciu Litigii în cadrul Departamentului Juridic al băncii, despre politica solidă a băncii și proiectele interesante din acest segment, interacțiunea cu autoritatea de Concurență și colaborarea cu echipele externe de avocați
LegiTeam | Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru departamentul Litigii (5-7 ani experiență)
Finanțele caută avocați pentru litigii arbitrale investiționale internaționale judecate potrivit regulilor de arbitraj UNCITRAL și CIRDI | Acorduri-cadru de reprezentare juridică a României semnate, pentru 4 ani, cu cel mult 6 firme pentru fiecare lot. Termen strâns pentru depunerea ofertelor
LegiTeam | BOHÂLȚEANU ȘI ASOCIAȚII recrutează avocați stagiari
EXCLUSIV - Finanțele plătesc anul acesta peste 2 mil. E avocaților care blochează, în mai multe jurisdicții, încercările fraților Micula de a executa statul român. Ce firme de avocați au fost angajate în SUA, UK, Belgia, Luxemburg, Franța și Suedia și ce onorarii primește fiecare
LegiTeam | BOHÂLȚEANU ȘI ASOCIAȚII recrutează avocați definitivi
Voicu & Asociații extinde echipa prin cooptarea unor avocați specializați. Daniel Voicu, Avocat Coordonator: Suntem deschiși pentru lărgirea continuă a echipei noastre cu avocați ambitioși recent admiși în Barou
LegiTeam | The Opportunity: Junior Associate, Litigation (DLA Piper)
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...