ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Popescu & Asociații își extinde echipa de profesioniști și anunță cooptarea în structura de conducere a avocatului Bogdan ILEA, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, care va coordona practica de Regulatory, Government & Public Affairs | Octavian POPESCU, Managing Partner: ”Profesionalismul și dedicarea sa sunt aliniate perfect cu valorile noastre”

09 Iulie 2024   |   R. T.

De-a lungul carierei sale de până acum, Bogdan ILEA a dus la bun sfârșit multiple atribuții dificile și complexe precum negocierea bugetului Ministerului Justiției, demonstrând astfel competențele de negociator și strateg în același timp, sau coordonarea, timp de trei ani, a activității Administrației Naționale a Penitenciarelor - un sistem complex, atât prin importanța misiunii sale, cât și din perspectiva angrenajelor pe care le deține.

 
 
Popescu & Asociații anunță azi cooptarea avocatului Bogdan ILEA în echipa de profesioniști renumiți ai firmei începând cu luna iulie 2024. Bogdan ILEA va coordona practica de Regulatory, Government & Public Affairs, poziție din care va aduce o contribuție semnificativă la dezvoltarea și consolidarea acestei arii de practică, esențiale pentru clienții Popescu & Asociații.

Av. Bogdan ILEA este recunoscut pentru competențele sale juridice solide, fiind apreciat pentru profesionalismul și dedicarea sa. În calitate de secretar de stat în cadrul Ministerului Justiției a avut un rol esențial în conturarea reformei juridice, fiind recunoscut, de asemenea, pentru rezultatele remarcabile obținute în proiecte complexe și strategice.  Mandatul său a fost caracterizat de un angajament ferm de a spori eficiența și transparența sistemului judiciar, iar viziunea sa este marcată de colaborarea cu diverse instituții pentru a promova un sistem juridic mai echitabil.


Totodată, Bogdan ILEA a condus Direcția de avizare a actelor normative în cadrul Ministerului Justiției, asigurând securitatea juridică a Guvernului României prin avizarea tuturor actelor normative asumate în ședințele Guvernului, în conformitate cu prevederile constituționale și legale. Astfel, el a reprezentat Ministerul Justiției în numeroase ședințe de Guvern și a avizat mii de acte normative: Legi, Ordonanțe de Urgență, Ordonanțe de Guvern, Hotărâri de Guvern și puncte de vedere emise, către Curtea Constituțională a României, pe diverse teme.

Datorită acestei bogate expertize și a experienței vaste în domeniul legislativ, Bogdan ILEA va avea un rol crucial în consolidarea practicii de Regulatory Affairs, aducând o valoare incontestabilă clienților Popescu & Asociații.

De-a lungul carierei sale de până acum, Bogdan ILEA a dus la bun sfârșit multiple atribuții dificile și complexe precum negocierea bugetului Ministerului Justiției, demonstrând astfel competențele de negociator și strateg în același timp, sau coordonarea, timp de trei ani, a activității Administrației Naționale a Penitenciarelor - un sistem complex, atât prin importanța misiunii sale, cât și din perspectiva angrenajelor pe care le deține.

Av. Bogdan ILEA a coordonat cu succes echipa responsabilă de relația cu Banca Mondială, demonstrând simultan competențe remarcabile în gestionarea proiectului “Cartierul pentru Justiție”, un obiectiv major de investiții care va crea condițiile optime pentru desfășurarea activității instituțiilor din cadrul sistemului judiciar localizate în București, un proiect ce a înregistrat progrese semnificative pe durata mandatului său. Astfel, contribuția sa a fost esențială în dezvoltarea și implementarea unor inițiative importante pentru Ministerul Justiției și Guvernul României, numărându-se printre puținii avocați care au obținut soluții în favoarea Guvernului țării noastre.

"Îmi exprim entuziasmul de a mă alătura echipei Popescu & Asociații. Împărtășim aceleași valori și viziuni în ceea ce privește practica juridică, iar experiența mea va completa competențele existente ale echipei. Astfel, împreună, vom putea oferi în continuare clienților soluții juridice inovatoare și de înaltă calitate." a declarat Bogdan ILEA.

Octavian POPESCU, Managing Partner al Popescu & Asociații, a subliniat importanța acestei noi colaborări: "Suntem extrem de bucuroși să îl avem pe Bogdan alături de noi. Profesionalismul și dedicarea sa sunt aliniate perfect cu valorile noastre în timp ce expertiza sa vastă și abordarea strategică vor aduce un plus de valoare important echipei noastre și ne vor ajuta să răspundem și mai bine solicitărilor clienților noștri."

Bogdan ILEA își va începe activitatea în noul său rol începând cu luna iulie 2024 și va contribui activ la dezvoltarea și implementarea strategiei de creștere a firmei de avocatură.

Extinderea echipei Popescu & Asociații este rezultatul unor creșteri semnificative în principalele arii de expertiză, fiind parte și din obiectivele strategice stabilite pentru următorii ani. Această dezvoltare va permite consolidarea capacității de a oferi clienților servicii juridice la cele mai înalte standarde, adaptate nevoilor complexe și în continuă schimbare ale pieței. Expansiunea echipei reflectă angajamentul constant de a rămâne în fruntea inovației și excelenței juridice.

POPESCU & ASOCIAȚII este societatea de avocatură din prima linie ce pune la dispoziția clienților premium servicii integrate de excepție, atât în România cât și peste hotare, în toate ariile de practică relevante și în mod special, în industriile de interes pentru jucătorii economici activi.

POPESCU & ASOCIAȚII și avocații săi sunt incluși în elita avocaturii de business din România în arii precum Corporate/Fuziuni și Achiziții, Litigii, Parteneriate Public-Privat și Achiziții Publice, Restructurare și Insolvență, Taxe și Dreptul Penal al Afacerilor, în baza capabilităților extraordinare în sectorul juridic și a aprecierilor clienților, recunoașteri acordate de cele mai recente ediții ale tuturor directoarelor juridice de renume precum Chambers & Partners, IFLR 1000, Benchmark Litigation și Legal 500 EMEA.

În iunie 2024, POPESCU & ASOCIAȚII a primit, pentru al 2-lea an consecutiv, titlul de Eastern Europe Firm of the Year în cadrul Women in Business Law Awards de la Londra, iar în cadrul Galei Avocați de Top 2023 echipa de Litigii a primit Premiul special „Excelență în Dispute Resolution”.  

În 2022 societatea a primit, pentru al 2-lea an consecutiv, titlul de cea mai apreciată firmă de avocatură (Highly Commended Law Firm) din Sud-Estul Europei în cadrul The Lawyer European Awards fiind prima firmă de avocatură din România, cu mai puțin de 3 ani de activitate la momentul acordării premiului în 2021, care a obținut această recunoaștere, poziționarea în clasament vizând o categorie regională, dominată de nume cu rezonanță în avocatura europeană.

POPESCU & ASOCIAȚII a primit, de asemenea, premii pentru Cea mai Bună Firmă de Avocatură în Litigii din România, Cea mai Bună Firmă de Avocatură în Drept Bancar din România, Cea mai Bună Firmă de Avocatură în Drept Imobiliar din România și a fost recunoscută printre Cele mai bune Firme de Drept Penal al Afacerilor din România, în baza experienței extraordinare și a recunoașterii venite din partea mediului juridic local, la Gala Premiilor Avocaturii din România.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 5 / 1766
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
SCA Bondoc si Asociații anunță cu mare tristețe trecerea în neființă a colegului și prietenului avocat Horațiu Dumitru
CMS îl promovează pe Andrei Cristescu în poziția de Counsel în cadrul biroului din România. Horea Popescu (Managing Partner): Andrei reflectă perfect valorile CMS, mai ales prin munca sa în echipă și implicarea în mentoratul colegilor juniori
Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL a asistat Goodpack SRL, societate parte din portofoliul CEECAT Capital, în procesul de achiziție a Paccor Romania SRL
Wolf Theiss a asistat fondurile Cerberus Capital Management și Revetas Capital în legătură cu vânzarea complexului de birouri The Landmark din București. Partenerul Ileana Glodeanu a coordonat echipa multidisciplinară de avocați
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Ștefania Andruhovici, Directorul Departamentul Juridic - Electrica SA: „Misiunea de a promova principii sănătoase se extinde dincolo de cadrul biroului, datoria noastră fiind aceea de a fi, prin tot ceea ce facem, un exemplu pentru cei din jur”
Studiu Refinitiv | Piața tranzacțiilor de M&A crește în primul semestru din 2024. Avans de 18% la nivel global și de 39% pe piețele emergente. CMS își menține pozițiile fruntașe în clasamente, Clifford Chance și Schoenherr se remarcă în Europa și două firme cu prezență la București rămân în top la nivel global
Cel mai amplu domeniu de master din România și din istoria învățământului juridic superior românesc, la Facultatea de Drept din Universitatea București. Anul acesta vor fi 14 programe, unele derulate în colaborare cu instituții de învățământ din străinătate | Prof. univ. dr. Răzvan Dincă, decanul Facultății: “Atunci când comunicarea în domeniile la care se referă specializarea se face, din cauza caracterului lor global, în limba engleză, organizăm și noi programele în limba engleză pentru administrarea corectă a terminologiei juridice specifice”
Filip & Company a asistat AROBS la cea mai mare operațiune de majorare de capital a unei companii de tehnologie listată la BVB. Olga Niță, partenerul care a coordonat echipa de proiect: ”Operațiunea nu doar că subliniază angajamentul față de creștere și inovație, dar contribuie semnificativ la dezvoltarea și consolidarea pieței noastre de capital”
RTPR alături de Global Records, compania independentă de top de muzică dance din CEE, la semnarea parteneriatul strategic cu Believe, una dintre cele mai importante companii de muzică digitală din lume
RMGC a pus deoparte 1,5 milioane de dolari pentru anularea deciziei în litigiul tranșat în favoarea României și pentru recuperarea costurilor generate de procedura de arbitraj | Cererea de anulare a fost depusă la secretarieatul ICSID. Compania vrea să lupte în instanță și pentru licența de exploatare de la Roșia Montană, anulată de ANRM luna trecută
Popescu & Asociații își extinde echipa de profesioniști și anunță cooptarea în structura de conducere a avocatului Bogdan ILEA, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, care va coordona practica de Regulatory, Government & Public Affairs | Octavian POPESCU, Managing Partner: ”Profesionalismul și dedicarea sa sunt aliniate perfect cu valorile noastre”
Filip & Company a asistat Banca Transilvania în tranzacția de securitizare sintetică cu Banca Europeană de Investiții și Fondul European de Investiții
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...