ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Promovări la Mitel & Asociații. Firma numește un nou Partener și doi noi Managing Associate

31 Ianuarie 2020   |   A.D.

Teodor Hnatec este promovat Partener in departamentul Dispute Resolution & Litigation si are o experienta impresionanta in litigii de contencios administrativ, fiscal, civil, bancar si societar.

De la stanga la dreapta: Teodor Hnatec (Partner), Silvia Gogan (Managing Associate) si Alina Buculei (Managing Associate) - Mitel & Asociatii

 
 
Societatea de avocatura Mitel & Asociații anunță noi promovări interne, la începutul acestui an: Teodor Hnatec este promovat pe poziția de Partner, iar Silvia Gogan și Alina Buculei urcă în ierarhie și devin Managing Associate.

“Promovarea colegilor mei vine ca o confirmare a politicii Mitel și Asociații de a oferi posibilitatea accederii la cariere de excepție avocaților care imbrațișează principiile fundamentale ale firmei, respectiv pasiunea pentru profesie, indeplinirea celor mai sofisticate cerințe de calitate în interesul clienților și respectul pentru lucrul în echipă”, afirmă Sorin Mitel, Managing Partner, fondator al Mitel & Asociații. . .


Teodor Hnatec este promovat Partener in departamentul Dispute Resolution & Litigation și are o experiență impresionantă în litigii de contencios administrativ, fiscal, civil, bancar și societar.

“Contributia lui Teodor in cresterea standardelor departamentului Dispute Resolution & Litigation la nivel de excelenta si in consolidarea echipei este recompensata prin aceasta promovare. Il felicitam pe Teodor si suntem convinsi ca din noua pozitie va aduce plusvaloare departamentului de litigii, care se va reflecta in cresterea performantelor echipei si in contributia la succesul Mitel și Asociații si in viitor”, mentioneaza Sorin Mitel.

Silvia Gogan isi continua ascensiunea in cadrul firmei, devenind Managing Associate in departamentul Dispute Resolution & Litigation.

Magda Dima, partenerul coordonator al acestei practici, a mentionat: “Aceasta promovare vine ca un pas firesc in evolutia Silviei si a practicii noastre de litigii. Silvia este un avocat de baza al echipei de litigii, care, prin dedicarea sa exemplara in serviciul clientilor, dar si prin conexiunea extraordinara cu echipa, a pus umarul la construirea unui departament de litigii puternic, recunoscut si apreciat de clienti prin rezultate exceptionale”.

De asemenea, firma a promovat-o pe Alina Buculei la statutul de Managing Associate in cadrul practicii de Corporate si Data Protection. 

Madalina Paisa, avocatul asociat coordinator al departamentului Data Protection din cadrul Mitel și Asociații a declarat: “Performanțele profesionale ale Alinei si recunoasterea de care se bucura in prezent aceasta arie de practica a firmei pe piata si in randul clientilor au stat de la baza promovarii acesteia. Avand-o in echipa pe Alina, am realizat in ultimii ani proiecte de mare anvergura, care au necesitat un grad inalt de specializare si am facut fata cu brio cerintelor clientilor nostri”.

După această rundă de promovări, Mitel și Asociații are 6 parteneri: Sorin Mitel, Madalina Paisa, Magda Dima, Serban Suchea, Ioana Negrea  și Teodor Hnatec. Avocații firmei sunt recomandați de directoarele internaționale în mai multe arii de practică, printre care Corporate and M&A, Dispute resolution, Energy and Natural Resources, Real Estate and Construction.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 316 / 5521
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Bondoc si Asociatii is looking for a Real Estate lawyer
Sistemul de sănătate și-a dezvăluit anul trecut mai multe vulnerabilităţi care pot fi reglementate şi combătute. Cele mai mari probleme cu care s-au confruntat jucătorii din sectorul Healthcare & Pharma și provocările anului 2021, analizate de Livia Zamfiropol și Alina Lăcătuș, Parteneri DLA Piper România
Stratulat Albulescu a asistat compania americană ThoughtWorks cu privire la achiziția Gemini Solutions, o companie românească de software
Debutul anului 2021 aduce schimbări majore în sectorul energetic. Noutățile, explicate de avocații Maravela Popescu & Asociații | Mihaela Nyerges, Managing Associate: Am sesizat un interes crescut pentru proiectele de producere a energiei regenerabile; țara noastră redevine o destinație atractivă pentru investiții în acest sector
CMS România îl promovează pe Andrei Tercu în poziția de Tax Director
In-houseLegal.ro | Cum s-au adaptat marile companii private la ‘noua normalitate’ și ce sprijin oferă echipele de Legal în perioada pandemiei. Simona Vasiliu: Paradoxal, desfășurarea activității „la distanță” a menținut și chiar a crescut performanța echipei
LegiTeam | WOLF THEISS recrutează pentru echipa locală de Litigii și Arbitraj
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAŢII is expanding its team, looking for SENIOR ATTORNEYS to join the firm’s DISPUTE RESOLUTION practice.
Refinitiv Legal Advisers - Full Year 2020 | Piața globală de M&A a pierdut doar 5% anul trecut, iar piața europeană a crescut cu 36% în pandemie. Mai multe firme cu prezență la București au intrat în Top 25 global, european și regional
Mușat & Asociații cooptează 3 noi parteneri equity și promovează alți 7 în poziții de senioritate în firmă
Avocații Bondoc & Asociații au coordonat toate aspectele de lege română ale parteneriatului dintre Restart Energy şi Interlink Capital Strategies, cu proiecte viitoare în energie de 500 mil. E. Partenerul Monica Iancu, în prim plan
NNDKP, alături de grupul DKV în preluarea Smart Diesel. Partenerul Ruxandra Bologa a coordonat echipa
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...