ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Șerban & Asociații cooptează doi avocați cu experiență, specializați în litigii civile, pe poziții de Partener și Of Counsel | George Șerban (Managing Partner): Extinderea echipei este o dovadă a angajamentului nostru de a oferi servicii juridice de cea mai înaltă calitate

01 Februarie 2024   |   M. T.

Șerban & Asociații cooptează doi avocați cu experiență, specializați în litigii civile. George Șerban (Managing Partner): Extinderea echipei este o dovadă a angajamentului nostru de a oferi servicii juridice de cea mai înaltă calitate

 
 
Șerban & Asociații, una dintre cele mai puternice firme de penal-comercial din peisajul juridic local, evidențiată de Legal 500 în Band 1 pentru practica de White Collar Crime, anunță o extindere strategică a echipei sale de litigii prin cooptarea a doi avocați cu o bogată experiență. Adina Tătaru și Mugurel Tătaru s-au alaturat echipei de la inceputul anului 2024, pe poziția de Of Counsel, respectiv Partener, ambii aducând o expertiză semnificativă în litigii civile.

Cu o experiență de peste 12 ani, Mugurel Tătaru oferă asistență juridică și reprezentare în dosare de arbitraj comercial național și internațional, în litigii civile și comerciale, drept bancar, insolvență, drept administrativ, achiziții publice și fonduri europene.


Adina Tătaru are, de asemenea, o experiență vastă, fiind specializată în cauze civile, cu profesioniști, dreptul muncii, contencios administrativ și fiscal, protecția consumatorilor, executare silită, drept constituțional. Ea a asigurat asistența juridică și reprezentarea unor clienți de prestigiu în fata Curții de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României, precum și în fața Curții Constituționale a României.

Cooptarea celor doi avocați reprezintă un pas important în implementarea strategiei firmei de consolidare a unei echipe tinere, dinamice, pasionate de drept și în același timp inovatoare, care să poată înțelege provocările actuale și să se adapteze modificărilor și transformărilor continue.

Extinderea strategică reflectă, în egală măsură, și determinarea societății Șerban & Asociații de a oferi servicii juridice complete clienților săi, rămânând în prima linie a progreselor din domeniu. Noii membri ai echipei aduc o bogată experiență, strategii juridice inovatoare și angajamentul de a obține cele mai bune rezultate posibile pentru clienții firmei. În noile roluri din cadrul Șerban & Asociații, cei doi avocați își propun, de asemenea, să consolideze competențele echipei și să extindă portofoliul din perspectiva tipologiei de clienți și de proiecte gestionate.

--------------------------------------------------------------------------------------------

George Șerban
, Managing Partner Șerban & Asociații: ”Valorile noastre fundamentale privind integritatea, excelența și satisfacția clienților rămân în prim-plan. Extinderea echipei este o dovadă a angajamentului nostru de a oferi servicii juridice de cea mai înaltă calitate. Suntem încântați să inițiem această colaborare cu Adina și cu Mugurel Tătaru. Le urăm bun venit! Experiența lor bogată și rezultatele dovedite în litigii civile vor contribui fără îndoială la succesul continuu al firmei noastre în a răspunde nevoilor clienților noștri.”

--------------------------------------------------------------------------------------------

Cu o activitate evidențiată de ghidurile juridice internaționale, Șerban & Asociații este una dintre cele mai prestigioase firme românești de avocatură specializate în dreptul penal al afacerilor. Activitatea firmei acoperă toate domeniile asociate dreptului penal, de la corupție și spălare de bani până la delapidare, fraudă fiscală, criminalitate organizată și investigații. De asemenea, echipa este experimentată în domeniile conexe litigiilor civile și recuperării activelor.

Creată inițial ca un Cabinet de avocatură, în 1997, de către George Șerban, unul dintre pionierii și promotorii profesiei de avocat de afaceri în România, Șerban & Asociații a îmbinat încă de la înființare know-how-ul și expertiza fondatorului său cu dedicarea profesională a unei echipe entuziaste de avocați.

Avocații firmei Șerban & Asociații au fost angrenați de-a lungul timpului în multe proiecte complexe și spectuloase, în portofoliul de clienți al casei de avocați fiind azi firme recunoscute în plan local sau internațional și oameni de afaceri cu nume de rezonanță.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

  ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


   

  Ascunde Reclama
   
   

  POSTEAZA UN COMENTARIU


  Nume *
  Email (nu va fi publicat) *
  Comentariu *
  Cod de securitate*  * campuri obligatorii


  Articol 25 / 1647
   

  Ascunde Reclama
   
  BREAKING NEWS
  ESENTIAL
  Bondoc și Asociații, alături de cumpărător în tranzacția de 432 mil. lei prin care Fondul Proprietatea și-a vândut acțiunile deţinute la Engie România. Echipa, coordonată de Lucian Bondoc
  Teodorescu Partners a asistat Autonom Protect în achiziția Nova Ria24
  După un an bun, în care a fost solicitată să acorde consultanță în câteva dintre cele mai spectaculoase proiecte de pe piața locală, Bulboacă & Asociații vede un 2024 cu oportunități semnificative în mai multe domenii | ”Vom avea privilegiul să acționăm într-unul dintre cei mai interesanți ani din istoria recentă a țării, dar cu România în cea mai bună formă economică a sa. Provocări vor fi, important este să prindem vârful și acestui val”, spun avocații
  Stănescu Vasile & Asociaţii și Strelia CVBA apără România în procesul intentat de Pfizer la Bruxelles, cu pretenții de peste o jumătate de miliard de euro plus dobânzi. Cine sunt apărătorii României și ce îi recomandă
  Banking & Finance | Avocații NNDKP au asistat anul trecut finanțări locale de aproape un miliard de euro și s-au implicat în proiecte transfrontaliere de peste trei miliarde de euro. Echipa a continuat să lucreze pentru finanțatorii unor grupuri importante din industrie sau sectorul agricol, dar a stat alături și de clienții finanțați, companii fanion în domeniile în care operează. Valentin Voinescu (Partener): Mediul de business din România a demonstrat reziliență și numărul de proiecte nu s-a redus, ba chiar am asistat la o accelerare la sfârșitul anului trecut
  Chambers Global 2024 | RTPR, singura firmă de avocați listată pe prima poziție în ambele arii de practică analizate: Corporate ̸ M&A și Banking & Finance. Filip & Company și Schoenherr sunt în prima bandă în Corporate ̸ M&A. Firmele care au cei mai mulți avocați evidențiați sunt RTPR (8), Filip & Company (6), CMS (5) și Clifford Chance Badea (5)
  Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Monica Alexandra Popa, una dintre premiantele anului 2021: “Mi-am dorit să lucrez într-o echipă în care să simt că mi se oferă oportunități de creștere și sunt încurajată să cresc și să absorb cât mai multă informație, atât în primii ani de avocatură, cât și ulterior. Firma de avocatură cu care am simțit și simt că sunt compatibilă este Filip & Company”
  Bohâlțeanu & Asociații, implicată într-o nouă tranzacție importantă din domeniul industriei aviatice | Firma de avocați a asistat grupul Christian Tour în procedura de preluare de la Aegean Airlines SA a 51% în cadrul companiei aeriene românești Anima Wings Aviation SA. Ionuț Bohâlțeanu (Managing Partner) și Daniela Milculescu (Partner), în prim plan
  LegiTeam: Experienced Lawyer Employment | Reff & Associates
  Lista scurtă a finaliștilor “Chambers Europe Awards - 2024” | Cinci firme din România luptă pentru trofeu: CMS, NNDKP și Schoenherr, prezențe constante la gala premiilor, RTPR intră în competiție propulsată de activitatea intensă din ultimul an, iar Filip & Company este nominalizată pentru a treia oară consecutiv
  DLA Piper | The Opportunity: Lawyer, Employment
  Ioana Gelepu The Office Litigation & Enforcement obține la ICCJ o soluție definitivă în favoarea unui cunoscut operator de restaurante, într-o dispută judiciară cu un probatoriu voluminos, care a durat peste 4 ani. Proiect coordonat de Ioana Gelepu (Managing Partner)
   
  Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

    in curand...
  • SeeNews

   in curand...