ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Ion Dragne: ”Nu văd vreo diferență între avocatul care lucrează individual și ...

Familiarizat cu rădăcinile profesiei, dar și cu rigorile business-ului, avocatul a fost ”atacat la ...

Avocat de origine română, nominalizat de Donald Trump la şefia Oficiului pentru ...

Iancu este în prezent avocat în cadrul firmei americane Irell & Manella LLP, unde activitatea sa se ...

Mihai Voicu - inclus de Who’s Who Legal pe lista avocaților de top din domeniul ...

\"Anvergura internationala a proiectelor in care suntem implicati este probabil unul dintre principalele ...

Povestea ‘diamantului’ romanesc ce straluceste in Brazilia. Cum a ajuns Crina Baltag in clubul select al profesionistilor din arbitrajului international

\'\'A fost o munca asidua, deseori solitara, uneori extenuanta, insa plina de pasiune, satisfactie si care mi-a adus o senzatie de implinire profesionala”, a nuantat Crina Baltag.

Crina Baltag traieste de cativa ani in Brazilia, unde coordoneaza Centrul de Arbitraj si Mediere al AmCham Brazilia, cu sediul in São Paulo. Este prima femeie din istoria acestei institutii care detine functia de Secretar General. In paralel, activeaza ca editor al blogului de arbitraj al Kluwer Law International (Kluwer Arbitration Blog).

Stefania Enache

PNSA

MBA, LL.M sau DEA? Optiunile catorva avocati din firme de top si avantajele pe care le aduc studiile postuniversitare

Avocatii au explicat ce schimbari radicale au intervenit in cariera lor dupa ce au trait experienta studiului in strainatate.

Avocatura este una dintre profesiile care necesita o pregatire continua. Cei care doresc sa faca performanta sunt constienti de aceasta realitate si, pe langa munca zilnica pe care o depun in serviciul clientilor, aleg sa se inscrie in programe de tip MBA (Master of Business Administration), LL.M (Masters of Law) sau DEA (Diplôme d\'Etudes Approfondies). Parcurgerea si finalizarea cu succes a unui astfel de program de studii postuniversitare reprezinta o carte de vizita care il poate ajuta pe posesor sa deschida multe usi. Este o diploma care ii ofera sansa celui care o detine de a accede la o pozitie inalta in cadrul organizatiei in care activeaza.Acest salt ii asigura, de asemenea, si o crestere substantiala a veniturilor.

Stefania Enache

CELE MAI CITITE
PIATA AVOCATURII
TRANZACTII
JAI
 
LEGITEAM

 

AVOCAŢI DE TOP

Nestor IonNestor ManuelaMusat GheorgheFlorentin TucaPopovici Ernest VirgilZbarcea GabrielBăiculescu CătălinDiculescu-Sova AnaNadia Badea Nitu FlorianZamfirescu CalinGutiu Sebastian IulianTaracila Mihai CostinGabriel SidereHorea PopescuMIHAI MARESDaniel Badea
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...