ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Optimizările de cheltuieli şi implementarea de facilităţi, printre cele mai solicitate servicii financiare de către antreprenori în 2020

18 Decembrie 2020   |   Agerpres

Totodată, în toamna acestui an, Trusted Advisor a implementat aplicaţia Trusted App pentru 60 de IMM-uri şi, automat, au venit solicitări şi de finanţări, care pe final de an se înmulţesc.

 
 
Optimizările de cheltuieli şi implementarea de facilităţi/ajutoare de stat sunt printre cele mai solicitate servicii financiare de către antreprenori în 2020, susţin reprezentanţii unei companii de contabilitate şi strategie financiară.
 
"Trusted Advisor, companie de contabilitate şi strategie financiară, a primit mai multe solicitări de optimizări de cheltuieli (+20%) pe parcursul anului 2020, dar şi pentru implementarea de facilităţi, ajutoare de stat destinate companiilor antreprenoriale în contextul pandemiei de COVID", potrivit unui comunicat al companiei, remis vineri AGERPRES.
 
Potrivit sursei citate, 18 IMM-uri afectate de pandemie au solicitat ajutor prin intermediul Trusted Advisor pentru a obţine granturi pentru măsurile 1 şi 2, astfel aria serviciilor oferite de către companie fiind extinsă. Cele mai multe IMM-uri provin din domenii precum: HoReCa, medical, servicii, producţie, organizări de evenimente, transporturi, IT.
 
Totodată, în toamna acestui an, Trusted Advisor a implementat aplicaţia Trusted App pentru 60 de IMM-uri şi, automat, au venit solicitări şi de finanţări, care pe final de an se înmulţesc.
 
"Pe tot parcursul anului 2020, la nivel de strategie financiară şi finance, IMM-urile şi-au dorit recomandări de optimizare a afacerii, pentru stabilitate şi dezvoltare sustenabilă, într-o structură financiară şi operaţională coerentă şi pregătită pentru creştere, nevoia unui trusted advisor, acel partener care cunoaşte în detaliu afacerea şi care este disponibil să intervină agil în situaţii complexe, de criză sau de oportunitate. De aceea, este imperativ să fie stabilit un context de lucru pe termen de minimum 6 luni - 1 an", se mai spune în comunicat.
 
Pentru anul 2020, Trusted Advisor estimează venituri de 340.000 lei, în creştere cu 14,5% faţă de anul 2019. Noii clienţi Trusted Advisor provin din domenii precum: comerţ online, comerţ şi montaj produse de amenajare a locuinţelor, servicii complexe de training, servicii electronice, medical, consultanţă.
 
În acelaşi timp, compania vizează să lanseze un nou produs în anul viitor - Trusted App către firmele de contabilitate din România, o creştere cu minimum 50%, creşterea gradului de automatizare şi digitalizare a proceselor operaţionale Trusted, dublarea echipei la final de 2021, cu 4 trusted accountants şi 1 trusted accounting leader, alături de 1 analist de business pentru a gestiona mai multe proiecte de strategie financiară.
 
Trusted Advisor îşi propune să atragă în portofoliu şi expaţi care au dezvoltat business-uri proprii în România, compania dezvoltându-şi de-a lungul timpului o puternică expertiză în lucrul cu partenerii străini, dar şi la nivel de management în multinaţională, cu ţări din regiune. 
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 13147 / 16906
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Senior Lawyer Employment | Reff & Associates
BACIU PARTNERS: Rafinarea serviciilor juridice oferite într-o manieră integrată pentru o realitate în continuă schimbare | Ana-Maria Baciu, Managing Partner: “Am coordonat mereu echipe de avocați atipice, și acum am decis să creștem tempo-ul: suntem pregătiți să facem modul nostru de a gândi și de a pune în practică lucrurile să se reflecte clar, fără obstacole, în toate inițiativele în care suntem implicați”
Filip & Company a asistat grupul Digi la contractarea unui două împrumuturi în valoare peste 117 mil. € și, respectiv, de 50 mil. €
Proiectul parcului fotovoltaic de la Ovidiu face un pas înainte. MPR|Partners a fost alături de EnPower Energy pentru coordonarea procedurii de obținere a acordului de construire, cu o echipă de avocați coordonată de Gelu Maravela (partener fondator) și Dana Rădulescu (partener)
Finanțele au demarat procedura de selecție a firmelor de avocați pentru un proiect ce presupune asistență consistentă în baza dreptului englez. Contract pe 3 ani, tarife orare de cca. 1.900 lei
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Berea, General counsel la BCR: ”Prin colaborare putem genera schimbări semnificative nu doar în interiorul profesiei noastre, ci și în societate in general. Prin natura muncii noastre, nu numai că răspundem la nevoile imediate ale societății, dar suntem și arhitecți ai viitorului acesteia, contribuind la definirea și modelarea unui cadru normativ care să orienteze comportamentul și deciziile individuale și colective pe termen lung”
Rebecca Marina, counsel în cadrul firmei Filip & Company după ultima rundă de promovări: “Am găsit aici oameni care îmi împărtășesc principiile și valorile de viață și care mi-au devenit prieteni și mentori sau pentru care eu am devenit mentor mai târziu. Orice promovare vine cu responsabilități și noi roluri în echipă”
Patru case locale de avocați rămân în topul global al celor mai bune 100 de firme implicate în arbitraje internaționale | Cum sunt prezentate în GAR 100 (2024), ce mandate au avut și ce spun clienții despre avocați și prestațiile acestora. TZA, ZRVP, LDDP și SP asistă clienți în arbitraje cu pretenții de 15,7 miliarde de dolari
Kinstellar a asistat BIG Mega Renewable Energy cu privire la finanțarea de 92 mil. € cu BERD și OTP Bank pentru construcția și operarea Parcului Eolian Urleasca
Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”
Wolf Theiss a asistat AIRSOL în legătură cu achiziția MedAir Oxygen Solution | Emanuele Lainati, Legal Affair Manager SOL Group: “Expertiza, dedicarea și abordarea proactivă a avocaţilor Wolf Theiss au fost esențiale pentru încheierea cu succes a tranzacției”
Filip & Company a asistat Centrokinetic, în parteneriat cu Agista, în achiziția pachetului majoritar de părți sociale ale clinicii Socrates din Timișoara
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...