ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Asociaţia Română a Producătorilor de medicamente fără prescripţie, suplimente alimentare şi dispozitive medicale şi-a reales echipa de conducere

13 Iulie 2020   |   BizLawyer

Toţi membrii Consiliului Director RASCI îşi vor desfăşura activitatea în acest rol pentru un mandat de 2 ani. Totodată, Diana Mereu îşi menţine poziţia de Director Executiv al Asociaţiei.

 
 
RASCI, asociaţia reprezentativă pentru segmentul de medicamente fără prescripţie medicală, suplimente alimentare şi dispozitive medicale pentru îngrijire personală din România şi-a reales echipa de conducere în cadrul ultimei Adunări Generale. Astfel, membrii Asociaţiei au acordat din nou votul lor de încredere, pentru al treilea mandat consecutiv, lui Răzvan Bosinceanu şi Iuliei Roşian, care vor ocupa în continuare funcţiile de Preşedinte, respectiv Vicepreşedinte ai RASCI.

Pe lângă rolul de Preşedinte al Consiliul Director RASCI şi membru în Adunarea Generală RASCI, precum şi membru în Consiliul Director AESGP, Răzvan Bosinceanu este totodată şi Business Development Manager Self Care Romania în cadrul Diviziei de Consumer Health Care a Johnson & Johnson România. Medic de profesie, cu o experienţă de peste 19 ani în industria farmaceutică, a ocupat de-a lungul timpului diverse poziţii de conducere în cadrul unor companii reprezentative pe piaţa farmaceutică din România.


"Mă onorează încrederea oferită de membrii Asociaţiei şi mă bucur că avem astfel oportunitatea să continuăm în aceeaşi formulă proiectele începute. Realegerea Board-ului RASCI vine ca o reconfirmare a angajamentului pe care ni l-am asumat încă de la înfiinţarea Asociaţiei şi mă bucur că am reuşit să contribuim semnificativ la dezvoltarea industriei de self-care din România. Continuitatea proiectelor RASCI a fost posibilă şi datorită constanţei şi dedicării echipei de conducere, precum şi a implicării deosebite a membrilor şi partenerilor noştri. Pe parcursul a două mandate am reuşit să aducem RASCI mai aproape de obiectivele sale decât ne imaginam posibil într-un timp atât de scurt. Sunt sigur că, acest al treilea mandat va fi marcat de curaj şi perseverenţă şi va fi încununat de succes, aşa cum ne-am obişnuit deja," a declarat Răzvan Bosinceanu.

Cu o experienţă de peste 18 ani în industria farmaceutică, Iulia Roşian este Vicepreşedinte al Consiliul Director RASCI şi membru în Adunarea Generală RASCI, reprezentând totodată compania Sanofi în cadrul Asociaţiei, din poziţia de General Manager Consumer Health Care Sanofi România-Moldova.

"Pentru mine este un privilegiu să fac parte din echipa RASCI şi să contribui la efortul comun prin care, împreună cu colegii mei, membri RASCI, să generăm schimbări cu impact pozitiv atât pentru consumator, cât şi pentru sistemul de sănătate din România. Consider că, având o voce comună, noi toţi cei din industrie putem oferi consumatorilor nu doar soluţii de autoîngrijire individualizate şi eficiente, ci şi acces la informaţii care să-i ajute să ia deciziile potrivite pentru sănătatea lor, transformându-i astfel în managerii propriei sănătăţi. Prin tot ceea ce întreprindem în RASCI, ne dorim să creştem gradul de responsabilizare şi maturizare a consumatorului român, astfel încât acesta să poată distinge între situaţiile în care îşi poate autogestiona starea de sănătate şi cele în care este necesară recomandarea unui medic sau farmacist," a declarat Iulia Roşian.

Din echipa de conducere fac parte şi Ana-Diana Buru, Regulatory Affairs Lead România, Moldova şi Balcani în cadrul GlaxoSmithKline Consumer Healthcare, Mike Seidel, Country Commercial Lead Bayer Consumer Health România, Bulgaria şi Moldova şi Ioan Costin Vasilescu, Head of Regulatory & Medical Affairs South East Europe în cadrul companiei Reckitt Benckiser.

Toţi membrii Consiliului Director RASCI îşi vor desfăşura activitatea în acest rol pentru un mandat de 2 ani. Totodată, Diana Mereu îşi menţine poziţia de Director Executiv al Asociaţiei.

RASCI susţine administrarea responsabilă şi avizată de medicamente fără prescripţie medicală, suplimente alimentare şi dispozitive medicale pentru îngrijire personală, prin informarea corectă şi educarea consumatorilor români.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 5592 / 7952
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Dorsey & Whitney (Europe) LLP și Schoenherr România, alături de cumpărator în tranzacția prin care Eleco plc, firmă listată pe bursa londoneză, preia două companii de software locale. Ce consultanți au lucrat pentru vânzător
Avocații ZRVP au în derulare, de la începutul anului, cinci proiecte de M&A în domeniul energiei regenerabile şi alte câteva tranzacţii în alte sectoare economice | Anca Danilescu, Partener Senior: Nu doar profitabilitatea sau perspectivele de business ale societăţii – ţintă decid soarta unei tranzacţii, ci şi „sănătatea” juridică a acesteia, ceea ce face ca profesionalismul avocaţilor implicaţi în tranzacţie să încline semnificativ balanţa spre un final sau altul al respectivului proiect
BONDOC ȘI ASOCIAȚII anunță 5 noi promovări în cadrul echipei sale de avocați, inclusiv un nou partener | Lucian Bondoc, Managing Partner: Continuă recunoașterea meritocratică și echitabilă a atingerii unor praguri de experiență și a unor contribuții speciale la succesul nostru comun
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Alexia Rizoiu, 85 de puncte la examenul organizat de Facultatea de Drept în anul 2022: ”Cuvântul-cheie în jurul căruia îmi concentrez activitatea de student este echilibrul. Satisfacția pe care o obții după ce ai reușit să înțelegi încă un concept sau o instituție a dreptului nu se compară cu nimic altceva; simți că ai mai făcut un pas spre a deveni profesionistul care îți dorești să fii”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
Reff & Asociații și Deloitte România au asistat proprietarii Expo Market Doraly în vânzarea integrală a parcului comercial către dezvoltatorul imobiliar WDP
MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...