ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

CTP anunță un nou chiriaș pentru CTPark Oradea Cargo Terminal

15 Noiembrie 2022   |   BizLawyer

• CTPark Oradea Cargo Terminal este o premieră în România, fiind primul parc industrial cu terminal cargo aerian • Compania INATECH Packaging a închiriat o suprafață de aproximativ 2.300 mp în parcul industrial de lângă Aeroportul Oradea • INATECH Packaging va acoperi din Oradea întreaga zonă de vest a României și Ungaria

 
 
CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator listat de spații industriale și logistice din Europa Continentală, anunță un nou chiriaș în CTPark Oradea Cargo Terminal, singurul parc industrial din România cu un terminal cargo aerian. Compania INATECH Packaging, cel mai mare distribuitor de ambalaje pentru protecție și materiale pentru izolații din România, a închiriat o suprafață de aproximativ 2.300 mp de spații de depozitare și birouri.

Cristian Bădescu este unul dintre tinerii antreprenori de succes ai României, care în 2010 a lansat conceptul de „Complete Packaging Provider” prin intermediul companiei INATECH Packaging și a magazinului online www.inatech-shop.ro. De-a lungul timpului a adăugat branduri ca Isoteckline și Ifoam Ag.  Cu o creștere exponențială de la an la an, în 2022 a trecut deja de pragul a 6,5 milioane de euro.


„INATECH Packaging intră într-o nouă etapă de dezvoltare, astfel încât relocarea într-un parc industrial premium, precum CTPark Oradea Cargo Terminal, a fost un pas natural, pentru care avem planificate investiții de peste 150.000 de euro. Din Oradea acoperim zona de vest a țării, iar recent am câștigat clienți în Ungaria si Austria. Livrăm în maxium 48 de ore oriunde în țară pentru jucători din diverse industrii: producători de componente auto, de componente electronice, producători de mobilier, dar acoperim și zona de e-commerce”, a declarat Cristian Bădescu, fondatorul INATECH Packaging.

INATECH Packaging furnizează o gamă variată de ambalaje pentru protecție, cu livrare rapidă din stoc, având o echipă de peste 50 de angajați și o capacitate de aproximativ 200.000 de tone de marfă livrată anual.

„Ne bucurăm să anunțăm un nou chiriaș în CTPark Oradea Cargo Terminal, un proiect unic în România pentru care interesul potențialilor rezidenți a fost extrem de mare încă de la debutul proiectului. INATECH Packaging este o companie românească de succes, care dovedește că Oradea poate fi un hub regional și pentru piețe precum Ungaria și nu numai”, a declarat Oana Tănase, Asset Manager în cadrul CTP.

Tranzacția de închiriere a fost consiliată de compania de consultanță imobiliară Dunwell Industrial Brokerage.

“Cu INATECH Packaging am ținut legătura de-a lungul anilor și ne-am bucurat când au venit cu această cerere către noi, știind că proiectul CTP de la Oradea li se va potrivi foarte bine. Comunicarea cu ambele părți a fost una excelentă, ne bucurăm că suntem parte a acestui proiect și ca, încă o dată, am reușit să oferim cea mai bună soluție de depozitare celor de la Inatech”, au afirmat reprezentanții Dunwell Industrial Brokerage.

CTPark Oradea Cargo Terminal este construit pe un teren cu o suprafață de 14,4 hectare și beneficiază de conexiune directă cu Aeroportul Oradea. Proiectul include numeroase elementele de infrastructură specifice finalizate într-un timp record, cum ar fi platforma de garare a avioanelor sau calea de rulare, care face legătura dintre platforma de staționare a aeronavelor și pista aeroportului.

CTP mai deține în județul Bihor și parcul industrial CTPark Oradea North, amplasat pe Calea Borșului, în Oradea, și CTPark Salonta, aflat în curs de extindere în Salonta, oraș care va beneficia de conexiune directă cu autostrada M44 din Ungaria prin intermediului noului drum expres DX Oradea-Arad. În ultimii ani, CTP și-a consolidat poziția ca unul dintre principalii investitori imobiliari din zona de vest a țării, având, de asemenea, parcuri industriale și în Timișoara, Arad, Ineu și Caransebeș.

În România, CTP deține o suprafață totală de 2,3 milioane mp de depozite de clasa A în 15 orașe: Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Târgu Mureș, Caransebeș, Ineu și Salonta.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 1299 / 8057
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
România primește câștig de cauzã în arbitrajul ICSID cerut de Nova Group Investments, legat de dosarul falimentului Astra Asigurãri. Ce onorarii au fost plătite firmelor de avocați care au asigurat apărarea
LegiTeam: Kinstellar is recruiting a junior to mid-level Litigation Lawyer
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
Women in Business Law Awards 2024 | Două firme locale independente și două birouri ale unor firme internaționale, pe lista scurtă pentru premiul ”Firma anului în Europa de Est”. Popescu & Asociații, câștigătoarea de anul trecut, listată în trei categorii
Kinstellar a acordat consultanță ING Bank N.V. cu privire la o nouă facilitate de credit senior de 150 de milioane de euro acordată furnizorului român de servicii de telecomunicații DIGI România. Magdalena Răducanu (Special Counsel) a coordonat echipa
PNSA a consiliat Grupul Orange în fuziunea post-achiziție dintre Orange România și Orange România Communications. Partenerii Bogdan C. Stoica și Irina Ivanciu au coordonat echipele din mai multe arii de practică
Bondoc și Asociații obține un nou succes în materia litigiilor de achiziții publice. Ce avocați au fost în echipa de proiect
Cererea de inițiere a procedurii de arbitraj cerută de Eurohold și EIG a fost înregistrată la ICSID | Reclamanții se pregătesc să conteste restricțiile impuse de Uniunea Europeană în privința acordurilor de investiții încheiate între statele membre și spun că un astfel de arbitraj va crea un precedent pentru alte întreprinderi din UE. Ce avocați fac parte din echipa care consiliază asigurătorul
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Norris Alexandru Mircescu, al cincilea cel mai bun punctaj din anul 2022: ” Mi-am rezervat ultimii doi ani de facultate pentru a descoperi lumea avocaturii. Cel puțin momentan, îmi doresc să progresez și să mă dezvolt în România. Îmi iubesc țara și familia, nu văd cum aș putea sta departe prea mult timp de lucrurile care sunt cele mai importante pentru mine”
Avocații Wolf Theiss văd o creștere de 20-30%, anul acesta, în practica de Dispute Resolution | Ligia Cecilia Popescu, Partenerul Wolf Theiss care coordonează Departamentul de Litigii şi Arbitraj, al doilea ca volum de activitate și ca încasări al biroului din București: “Avem o echipă foarte puternică. O parte semnificativă a portofoliului de clienţi ai practicii provine din recomandări provenite de la firme internaţionale de avocatură”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Ionuț Alexandru Anghel, Group legal counsel - Ericsson, juristul trecut prin firme de top în avocatura de business și format în unele dintre cele mai sofisticate și cu miză proiecte: “Profesionistul Dreptului are, aidoma unui dascăl, o vocație socială: el trebuie să lumineze acolo unde este întuneric, să apropie acolo unde există divergență, să creeze reguli și să asigure respectarea lor, eliminând arbitrariul din societate”
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...