ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Deloitte România a asistat fondul de investiții ACP Credit în acordarea unei finanțări de 10 milioane de euro companiei Mogo România, furnizor de servicii de finanțare auto

29 Mai 2024   |   BizLawyer

Deloitte România a asistat ACP Credit cu servicii de due diligence financiar și de consultanță în managementul riscului.

 
 
Deloitte România a asistat fondul de investiții Accession Capital Partners (ACP) Credit, parte a ACP Group, în acordarea unei finanțări de 10 milioane de euro furnizorului de servicii de finanțare auto Mogo România, subsidiara fintech-ului leton Eleving Group. Fondurile acordate de ACP Credit vor fi utilizate de Mogo România pentru refinanțarea pasivelor si pentru creșterea portofoliului pe piața locală de soluții de finanțare auto.

„Suntem bucuroși să colaborăm cu Mogo pentru dezvoltarea businessului lor”, a declarat Ciprian Nicolae, Partener, ACP Credit.

Deloitte România a asistat ACP Credit cu servicii de due diligence financiar și de consultanță în managementul riscului.

Consultanții financiari implicați în proiect au fost Radu Dumitrescu, Partener Coordonator, Vlad Bălan, Director, Ionuț Vasilescu, Director Adjunct, Sorin Rugină, Manager, și Iulia Georgescu și Sorin Vînătoru, Senior Associates. Echipa de consultanți în managementul riscului a fost formată din Elena Grigore, Director, și Gabriel Poliacov, Manager.


„Suntem onorați că am putut lucra din nou cu ACP Credit, după asistența pe care am oferit-o în preluarea pachetului minoritar de acțiuni în clinicile de imagistică Medicales în 2023 de către ACP Group. Echipele noastre au reușit să contribuie la succesul acestui proiect datorită expertizei ridicate în sectorul financiar, colaborării eficiente dintre experții noștri multidisciplinari, precum și comunicării constructive și constante între părțile implicate în tranzacție”, a declarat Radu Dumitrescu, Partener Coordonator Consultanță Financiară, Deloitte România.

ACP Credit este un fond de creditare directă activ în Europa Centrală și de Est din 2022, cu investiții curente în România de 17 milioane de euro. ACP Group, cunoscut anterior sub numele de Mezzanine Management, operează în Europa Centrală și de Est din anul 2000 prin birourile sale din București, Budapesta, Praga, Viena, unde își are sediul, și din Varșovia. Fondul are experiență în domeniul sănătății, în care a investit în țările din Europa Centrală și de Est. Este prezent în România din 2007, cu investiții de 150 de milioane de euro. Principalele sale sectoare de interes pe piața românească includ sănătatea, telecomunicațiile, comerțul cu amănuntul, agricultura și serviciile.

Grupul Eleving, fondat în 2012 sub numele Mogo Finance, operează în prezent pe 16 piețe globale și pe trei continente, oferind soluții financiare în segmentele de mobilitate și servicii pentru persoane fizice.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 42 / 8049
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Bondoc și Asociații obține un nou succes în materia litigiilor de achiziții publice. Ce avocați au fost în echipa de proiect
Cererea de inițiere a procedurii de arbitraj cerută de Eurohold și EIG a fost înregistrată la ICSID | Reclamanții se pregătesc să conteste restricțiile impuse de Uniunea Europeană în privința acordurilor de investiții încheiate între statele membre și spun că un astfel de arbitraj va crea un precedent pentru alte întreprinderi din UE. Ce avocați fac parte din echipa care consiliază asigurătorul
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Norris Alexandru Mircescu, al cincilea cel mai bun punctaj din anul 2022: ” Mi-am rezervat ultimii doi ani de facultate pentru a descoperi lumea avocaturii. Cel puțin momentan, îmi doresc să progresez și să mă dezvolt în România. Îmi iubesc țara și familia, nu văd cum aș putea sta departe prea mult timp de lucrurile care sunt cele mai importante pentru mine”
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Kinstellar is recruiting a junior to mid-level Litigation Lawyer
Avocații Wolf Theiss văd o creștere de 20-30%, anul acesta, în practica de Dispute Resolution | Ligia Cecilia Popescu, Partenerul Wolf Theiss care coordonează Departamentul de Litigii şi Arbitraj, al doilea ca volum de activitate și ca încasări al biroului din București: “Avem o echipă foarte puternică. O parte semnificativă a portofoliului de clienţi ai practicii provine din recomandări provenite de la firme internaţionale de avocatură”
Mergermarket - League Tables of Legal Advisors (Q1 2024) | Piața de M&A își revine în primul trimestru și crește cu o treime, la nivel global și cu 42% în Europa. CMS, printre primele în clasamentul global și în Europa. Wolf Theiss și DLA Piper, pe podium în Europa Centrală și de Est
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Ionuț Alexandru Anghel, Group legal counsel - Ericsson, juristul trecut prin firme de top în avocatura de business și format în unele dintre cele mai sofisticate și cu miză proiecte: “Profesionistul Dreptului are, aidoma unui dascăl, o vocație socială: el trebuie să lumineze acolo unde este întuneric, să apropie acolo unde există divergență, să creeze reguli și să asigure respectarea lor, eliminând arbitrariul din societate”
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Attorney (flexible position) Competition, EU & Foreign trade - Bucharest
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Cătălin Istrate, Head of Legal & Business Conduct la Gilead Sciences Romania: “O bună înțelegere a businessului și ieșirea din zona de risk-free sunt calități pe care juriștii ar putea să le exerseze mai mult. De asemenea, digital și AI sunt domenii pe care juriștii ar trebui să le înțeleagă cât mai bine, pentru a nu fi depășiți de ele”
Frații Micula câștigă apelul și continuă ofensiva legală împotriva statului român în instanțele americane pentru recunoașterea unei datorii de 356 mil. $ | Judecătorii americani spun că România a încercat să “reîmpacheteze” argumente anterioare și a eșuat argumentând că hotărârile CJUE în procedurile privind ajutoarele de stat au invalidat sentința. “Vom continua să urmărim executarea silită împotriva României în Statele Unite și în alte jurisdicții”, amenință avocații
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...