
E.ON a finalizat proiecte de iluminat inteligent de peste 1 milion de euro
29 Septembrie 2020
AgerpresTotodată, pentru Rud Florian Rieger din Sibiu, membră a Grupul internaţional RUD, furnizor soluţii inovative cu sisteme de lanţ şi componente pentru diferite domenii de aplicaţii, au fost înlocuite 1.074 de corpuri de iluminat în hale de producţie.
Compania E.ON Energie România a finalizat 18 proiecte de iluminat inteligent cu tehnologie LED, în valoare totală de peste 1 milion de euro, pentru companii din sectoare variate ale economiei, în special pentru cele care deţin spaţii cu destinaţie industrială, logistică, depozitare sau birouri, conform unui comunicat al companiei.
Proiectele reprezintă soluţii personalizate, la cheie, şi au presupus instalarea în total a circa 11.000 de corpuri de iluminat bazate pe tehnologie LED, dar şi lucrări complexe de automatizare, care permit controlul şi monitorizarea sistemului de iluminat şi care aduc un plus de eficienţă energetică. E.ON a asigurat pentru partenerii săi auditul instalaţiei de iluminat, proiectarea soluţiei tehnice, achiziţionarea şi montarea echipamentelor, precum şi sprijin pentru finanţarea întregului proiect.
"Soluţiile de iluminat inteligent sunt o necesitate pentru companii în contextul actual, în care trebuie să reducem risipa de energie. Beneficiile implementării acestei soluţii de creştere a eficienţei energetice sunt semnificative. De exemplu, reducerea costurilor cu iluminatul poate depăşi 60%, ceea ce înseamnă economii de mii sau chiar zeci de mii de euro anual şi contribuie, în acelaşi timp, la îmbunătăţirea productivităţii şi la atingerea obiectivele de sustenabilitate", a declarat Cătălin Iordache, director general E.ON Energie România.
Un exemplu este parteneriatul dintre E.ON şi producătorul de carne de pasăre Avi-Top din Războieni, judeţul Iaşi, parte a grupului Kosarom, pentru reabilitarea sistemului de iluminat la Ferma Miroslava. Număr corpurilor instalate a fost de 2.292 în 27 de hale. Pentru Sermis Electronic, furnizor de servicii şi soluţii software pentru sisteme IT & C în România, E.ON a înlocuit 927 de corpuri de iluminat în spaţiile de producţie aparţinând companiei.
Proiectul implementat la fabrica AGIL, situată în Timişoara, firmă cunoscută pentru activitatea sa în domeniul producţiei de mezeluri, a însemnat montarea a 615 corpuri de iluminat în spaţiile de producţie, precum şi în cele de birouri şi a condus la o calitate îmbunătăţită a iluminatului interior şi confort crescut pentru angajaţii firmei.
Totodată, pentru Rud Florian Rieger din Sibiu, membră a Grupul internaţional RUD, furnizor soluţii inovative cu sisteme de lanţ şi componente pentru diferite domenii de aplicaţii, au fost înlocuite 1.074 de corpuri de iluminat în hale de producţie.
În fiecare din aceste cazuri economia cu iluminatul a fost de între 50% şi 60% din consumul sistemelor înlocuite, încă din prima zi după implementare.
Un avantaj important al soluţiei E.ON este performanţa energetică ridicată pe care o aduce şi care se datorează personalizării soluţiei tehnice şi fiabilităţii echipamentelor alese. Printre beneficiile corpurilor de iluminat cu tehnologie LED se numără şi fiabilitatea acestora, îmbunătăţirea calităţii luminii în spaţiul de lucru şi confortul sporit, precum şi impactul redus asupra mediului.
Expertiza E.ON în soluţii de iluminat eficient nu se limitează la cele destinate companiilor, soluţiile pentru iluminatul stradal pe tehnologie LED fiind în portofoliul companiei din anul 2017. Pe acest segment, compania a încheiat parteneriate pentru modernizarea sistemelor de iluminat în 27 de localităţi, din diferite zone ale ţării.
E.ON Energie România, membră a Grupului german E.ON, este furnizor integrat de gaze naturale, electricitate şi soluţii energetice având un portofoliu variat format din circa 3,2 milioane de clienţi, atât rezidenţiali, cât şi companii şi municipalităţi. Grupul E.ON este unul dintre liderii pieţei de energie, având în România o prezenţă consolidată de-a lungul a 15 ani. De la intrarea pe piaţa din România, E.ON a investit circa 1,7 miliarde de euro, în principal în modernizarea reţelelor. Totodată, valoarea contribuţiilor virate la bugetul de stat şi bugetele locale se ridică la 2,3 miliarde de euro.
Publicitate pe BizLawyer? |
![]() ![]() |
Articol 6078 / 8823 | Următorul articol |
Publicitate pe BizLawyer? |
![]() |

BREAKING NEWS
ESENTIAL
Grupul Rodbun a accesat un credit sindicalizat de 17,3 mil. €, cu garanţie de stat. NNDKP și Legal Ground, consultanți juridici în această finanțare
CMS | Join Our Team: Tax Consultant - Tax Department
GNP Guia Naghi și Partenerii obține la Înalta Curte anularea definitivă a unei decizii de sancționare emisă de Consiliul Concurenței împotriva unui important furnizor din sectorul alimentar | Dosarul s-a aflat la intersecția unor domenii juridice deosebit de tehnice – dreptul concurenței, dreptul administrativ și dreptul Uniunii Europene
Legal 500 - Central and Eastern Europe Awards 2025 | Clifford Chance, Filip & Company și Băncilă, Diaconu și Asociații sunt pe lista scurtă pentru titlul de ”Firma anului în România”. Horea Popescu (CMS), Ruxandra Bologa (NNDKP), Madalina Rachieru-Postolache (Clifford Chance) și Ana-Maria Baciu (Baciu Partners) printre candidații la titlul ”Romania Lawyer of the Year”. Alți 18 avocați români și 8 firme locale concurează la premiile regionale
RTPR obține, printr-o hotărâre definitivă, reducerea cu 85% a amenzii aplicate de Consiliul Concurenței unei agenții media, după un „roller coaster” juridic de 10 ani. Complexitatea speței, accentuată de necesitatea de a gestiona aspectele de natură tehnică referitoare la calculul veniturilor reale ale unei agenții media, cu excluderea sumelor refacturate clienților acesteia | Echipa asistă clientul și în cadrul procedurilor legale prin care să poată obține compensațiile care i se cuvin în contextul lipsirii acestuia de o sumă importantă de bani pe o perioadă îndelungată
Filip & Company a asistat Booster Capital în achiziția unei participații în Artesana cu o chipă de avocați coordonată de Alexandru Bîrsan (managing partner) și Andreea Bănică (counsel). RTPR a fost de partea vânzătorului ROCA Investments, iar Andronic & Partners a asistat Artesana şi pe fondatorii acesteia
Clifford Chance a asistat Electrica în emisiunea istorică de obligațiuni verzi lansată pe piețele externe, în valoare de 500 milioane Euro. Avocați din București și Londra, în echipa de proiect, coordonată de partenerii Mădălina Rachieru-Postolache și Kate Vyvyan
LegiTeam: Atorney at Law (0 - 2 years) - Dispute Resolution | Reff & Associates
Filip & Company a asistat Ministerul Finanțelor Publice în emisiunea de obligațiuni în valoare de 4,7 miliarde de euro | Monica Stătescu (partener): ”Cererea puternică și condițiile de finanțare semnificativ îmbunătățite arată că România este percepută tot mai mult ca un emitent stabil și credibil”
LegiTeam: Lawyer - Corporate M&A | Reff & Associates
Finanțările sindicalizate își păstrează poziția solidă, iar club-deal-urile câștigă teren pe piață, spun avocații din practica de Banking & Finance de la NNDKP | Valentin Voinescu (Partener): ”Am remarcat o creștere a interesului din partea fondurilor de investiții și a creditorilor non-bancari. Profilul clientului a evoluat: companiile sunt mai bine informate, mai receptive la structuri mixte și tot mai interesate de optimizarea costurilor și a structurii de capital”
Cei mai buni profesioniști în domeniul brevetelor, văzuți de ”IAM Patent 1000 - 2025” | NNDKP, ZRVP și Dincă & Speciac au cea mai bună poziționare, iar Mușat & Asociații și Baciu Partners sunt în prim plan. Ce firme au cei mai mulți avocați listați și ce spun clienții despre aceștia
Citeste pe SeeNews Digital Network
-
BizBanker
-
BizLeader
- in curand...
-
SeeNews
in curand...