ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Familia Ardeleanu a finalizat o investiție de peste 450.000 € pentru extinderea rețelei de Clinici Dentare Dr. Ardeleanu, în București și Giurgiu

14 Septembrie 2021   |   BizLawyer

Echipa medicală este una multidisciplinară, formată din 20 medici specializați în diverse ramuri ale stomatologiei, pentru a aborda cu succes orice problemă dentară.

 
 
După lansarea din 2020, alături de alți parteneri, a rețelei de clinici de imagistică Medima Health, familia Ardeleanu (Vlad - antreprenor și Virginia - medic stomatolog) a finalizat o investiție de peste 450.000 euro în extinderea cu două noi locații a rețelei de Clinici Dentare Dr. Ardeleanu. Lansată în Oltenița, în 2018, rețeaua beneficiază de două noi clinici dentare multidisciplinare, în București și Giurgiu, și are în plan deschiderea următoarei clinici în orașul Călărași, în 2022.

O mare parte a investiției s-a îndreptat către dotarea cu echipamente stomatologice de ultimă generație, care asigură pacienților tratamente eficiente, rapide, minim invazive. Noile clinici dispun de unituri pentru adulți și copii, sală de chirurgie dotată la standarde ridicate, microscop dentar performant și laser dentar pentru tratamente precise, fără durere. De asemenea, acestea au departament de radiologie integrat, pentru efectuarea rapidă a radiografiilor dentare.


„Rețeaua de clinici dentare Dr. Ardeleanu este un proiect antreprenorial prin care vrem să ducem standardele de stomatologie modernă, minim invazivă, în urbanul mic, adică orașe cu aproximativ 50.000, maxim 100.000 de locuitori. Primele clinici sunt în orașe din sudul țării, fiind mai ușor pentru medicii din București să se deplaseze pentru tratamente și să asigurăm serviciile medicale la un raport corect calitate-preț. În plus, clinica din București funcționează și ca un hub de tehnologie, care va asigura suport celorlalte clinici”, declară Vlad Ardeleanu, co-fondator.

Investiții au fost, de asemenea, alocate în amenajare, designul interior având stilul unui dental boutique clasic - elegant, care înlocuiește atmosfera specifică de clinică medicală cu un mediu cald, primitor. Clinica din Giurgiu este amplasată într-o clădire monument istoric - Casa Hentze, readusă la viață printr-o renovare modernă. Cea din București este plasată într-o vilă istorică din cartierul Dorobanți.

Punctul central al clinicilor Dr. Ardeleanu sunt cabinetele stomatologice dedicate copiilor, care sunt deservite de medici specialiști pedodonți, empatici și răbdători. Concepul mediului pedodontic este dental safari, amenajat într-o ambianță frumos pictată și decorată cu jucării, astfel încât micii pacienți să perceapă cabinetul stomatologic ca pe un spațiu de joacă, în care teama de dentist dispare.

„Conceptul clinicilor noastre a pornit de la ideea copilul de astăzi este adultul de mâine. Dantura joacă un rol foarte important, încă de la vârste fragede, în dezvoltarea sănătoasă și armonioasă. Din acest motiv, ne-am angajat să oferim copiilor un început corect în ceea ce privește sănătatea orală și să îi educăm că este mai bine și mai ușor să prevenim decât să tratăm. Pe lângă specialitatea de pedodonție, pe care punem un accent deosebit, suntem clinica întregii familii și oferim fiecărei persoane o soluție personalizată pentru un zâmbet mai frumos și mai sănătos, pe măsura așteptărilor sale”, adaugă Dr. Virginia Ardeleanu, fondator și CEO al Clinicilor Dentare Dr. Ardeleanu.

Echipa medicală este una multidisciplinară, formată din 20 medici specializați în diverse ramuri ale stomatologiei, pentru a aborda cu succes orice problemă dentară. Medicii își desfășoară activitatea atât în clinica din București, cât și în clinicile din provincie, asigurând tuturor pacienților același standard ridicat al îngrijirilor medicale.  

În cadrul clinicilor, pacienții au la dispoziție o gamă variată de servicii stomatologice, de la stomatologie generală, pedodonție, endodonție sub microscop, ortodonție (aparate dentare), protetică fixă și mobilă, la estetică dentară, chirurgie și implantologie, radiologie dentară, parodontologie și tratamente realizate cu laser.
 
Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Ardeleanu a fost fondată în anul 2018 și se adresează cu precădere mediului urban mic, operând 3 clinici în orașele Oltenița, Giurgiu, și hub-ul tehnologic din București. Clinicile oferă tratamente stomatologice moderne pentru adulți și copii, efectuate de o echipă de medici specialiști, folosind tehnologie de ultimă generație. Epicentrul rețelei îl reprezintă serviciile de pedodonție, unitățile dentare dispunând de cabinete amenajate pentru copii și de medici specialiști pedodonți.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

    ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


     

    Ascunde Reclama
     
     

    POSTEAZA UN COMENTARIU


    Nume *
    Email (nu va fi publicat) *
    Comentariu *
    Cod de securitate*







    * campuri obligatorii


    Articol 3081 / 7947
     

    Ascunde Reclama
     
    BREAKING NEWS
    ESENTIAL
    Reff & Asociații și Deloitte România au asistat proprietarii Expo Market Doraly în vânzarea integrală a parcului comercial către dezvoltatorul imobiliar WDP
    Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
    MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
    LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
    LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
    LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
    Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
    Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
    Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
    LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
    Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
    SIMION & BACIU câștigă distincțiile Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului în Domeniul Drepturilor de Autor și Desene în România în cadrul prestigioasei gale Managing IP EMEA. Ana-Maria Baciu (managing partner) a fost desemnată Practicianul Anului în România
     
    Citeste pe SeeNews Digital Network
    • BizBanker

    • BizLeader

        in curand...
    • SeeNews

      in curand...