ZRP Schoenherr
Tuca Zbarcea & Asociatii

Impact Developer & Contractor pregăteşte o investiţie de 690.000 E în cadrul ansamblului Boreal Plus din Constanţa

15 Ianuarie 2021   |   AGERPRES

Potrivit comunicatului, Boreal Plus propune constănţenilor un stil de viaţă occidental, acesta devenind deja un proiect de referinţă pe piaţa rezidenţială locală.

 
 
Impact Developer & Contractor a obţinut de la Primăria Municipiului Constanţa certificatul de urbanism pentru construirea unei grădiniţe în cadrul ansamblului premium Boreal Plus, dezvoltat în nordul Constanţei, conform unui comunicat al companiei.

Investiţia dezvoltatorului va fi de 690.000 euro, iar construirea grădiniţei are ca obiectiv creşterea calităţii vieţii tinerelor familii, prin facilitarea accesului la servicii educaţionale în imediata proximitate a locuinţei.

Proiectul are funcţiune de grădiniţă integrată ansamblului Boreal Plus şi va fi dezvoltat pe o suprafaţă de 1.350 mp, cu regim de înălţime de P+1 şi o suprafaţă desfăşurată de 1.400 mp. Grădiniţa va beneficia de amenajări exterioare şi împrejmuire, racorduri la utilităţi alături de căi de acces carosabile şi pietonale. Lucrările vor începe după obţinerea de către dezvoltator a autorizaţiei de construire, estimată pentru luna iunie 2021.


"Fiecare familie îşi doreşte un mediu în care se poate dezvolta armonios, iar această nevoie ne-a motivat să concepem proiectul Boreal Plus punând accent pe funcţionalităţile necesare unei comunităţi tinere, care contribuie la o calitate a vieţii ridicată. Prin integrarea unei grădiniţe în cadrul ansamblului, ne dorim să oferim părinţilor un plus de confort şi siguranţă, dar şi mai mult timp la dispoziţie pentru a-l petrece alături de copiii lor. Obiectivul principal este de a construi o grădiniţă la standarde de înaltă calitate şi eficienţă energetică, care să fie un beneficiu real al comunităţii Boreal", a declarat Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor.

Potrivit comunicatului, Boreal Plus propune constănţenilor un stil de viaţă occidental, acesta devenind deja un proiect de referinţă pe piaţa rezidenţială locală.

Ansamblul a fost premiat în cadrul prestigioasei competiţii imobiliare International Property Award 2020 - 2021, pe regiunea europeană, fiind desemnat Award Winner, cu titlul "Residential Development - Romania". Criteriile de selecţie luate în considerare de către juriul de experţi au fost conceptul, locaţia, arhitectura şi designul, inovaţia, soluţiile sustenabile utilizate, măsurile de securitate şi planul de marketing.

Dezvoltat pe un teren de 43.000 mp, în zona Palazu Mare, Boreal Plus este construit la standarde ridicate, în acord cu politica de sustenabilitate a dezvoltatorului Impact. Ansamblul va include panouri solare şi sisteme eficiente pentru gestionarea deşeurilor şi a apei folosite. Soluţiile de construcţie asigură eficientizarea costurilor la întreţinere şi obţinerea unor performanţe energetice superioare, ceea ce asigură rezidenţilor un mediu mai sănătos.

În interiorul ansamblului, se vor regăsi multiple facilităţi, de la spaţii verzi amenajate pe o suprafaţă de 12.000 metri pătraţi, ideale pentru relaxare în natură, locuri de joacă, teren de sport, la spaţii comerciale şi un hypermarket Kaufland. De asemenea, rezidenţii se pot bucura de o conectivitate excelentă la diverse centre de interes ale oraşului, locaţia ansamblului fiind la 15 minute distanţă de plajă, centru şi autostrada A4 şi la 5 minute de condus de faţă de autostrada A2.

Întregul proiectul va cuprinde 18 vile şi 9 blocuri cu 673 de apartamente premium şi 811 locuri de parcare. Lucrările de construcţie au început anul trecut şi vor fi finalizate în trei etape, corespunzătoare celor trei faze de dezvoltare, începând cu finalul acestui an. Locuinţele Boreal Plus sunt dotate cu finisaje premium, suprafeţe vitrate ample, terase generoase, iar apartamentele de la etajele superioare oferă vedere panoramică asupra lacului Siutghiol şi spre Marea Neagră.

În prezent, Boreal Plus a început vânzarea caselor de lux aflate în stadiu de finalizare şi are o ofertă de lansare valabilă până la 1 martie, pentru apartamentele a căror construcţie a fost demarată în toamna anului trecut, cu preţuri de la 55.782 euro + TVA.

Cu o experienţă de 30 de ani pe piaţă, Impact Developer & Contractor SA este singurul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori Bucureşti. Misiunea Impact Developer & Contractor este de a dezvolta proiecte sustenabile, la standarde moderne, atât în Bucureşti, cât şi în marile oraşe ale ţării. Printre proiectele de referinţă ale dezvoltatorului se numără Greenfield Băneasa şi Luxuria Residence, ansamblu rezidenţial de lux cu Certificare BREEAM Excellent. Ca parte a strategiei de extindere la nivel naţional, anul acesta, Impact a demarat construcţia unui proiect rezidenţial premium în Constanţa, Boreal Plus, proiect mixt format din 18 vile şi 673 de apartamente, construit pe o suprafaţă de 43.000 mp, ce va fi finalizat în 2024. De asemenea, Impact continuă extinderea la nivel regional şi demarează Greenfield Copou, în Iaşi. Lucrările vor începe în anul 2021, cu termen de finalizare în 2024, fiind construit în trei faze. Proiectul cuprinde în total 1.100 de apartamente, construite pe o suprafaţă de 48.685mp.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 275 / 34927
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Rundă de promovări în echipa ZRVP. Opt avocați pornesc spre noi provocări profesionale
O nouă rundă de promovări la NNDKP. Roxana Abrașu intră în rândul partenerilor, alți avocați din linia a doua fac un pas înainte în carieră
Victorie definitivă într-un litigiu în domeniul prețurilor de transfer pentru echipa RTPR
Bohâlțeanu & Asociații cooptează în echipă un fost director juridic și afaceri corporative al unei multinaționale din energie. Cosmin Predoiu devine partener în cadrul firmei
Lady Lawyers dețin o pondere importantă în cadrul Popescu & Asociații | În avocatură, viziunea și creativitatea sunt elemente esențiale, care fac diferența de fiecare dată, spun doamnele avocat. Munca, studiul continuu, seriozitatea și responsabilitatea pavează drumul către succes
Echipa de M&A de la ZRVP asistă mai multe tranzacții în care vânzători autohtoni își transferă businessul către investitori locali sau internaţionali. Anca Danilescu, Senior Partener: Lichiditatea la nivel macro este încă semnificativă şi estimez că va rămâne la fel pe tot parcursul anului. Cei care vor finaliza un exit curat în 2021 vor fi câştigătorii următorului deceniu
Echipa de M&A de la BSMP are pe masa de lucru cinci proiecte în diverse stadii, după cel mai bun an din istoria firmei, cu tranzacții semnificative în domenii precum oil & gas, farma sau aviation. Investitorii se uită acum la tranzacții semnificative, spre deosebire de criza din 2008, când focusul era pe business-uri în dificultate, spun partenerii care coordonează practica
LegiTeam: ZRVP recrutează avocat definitiv (Litigii)
LegiTeam | Popovici Nițu Stoica & Asociații recrutează avocați de Concurență (3-5 ani)
Consultanța aferentă proiectelor de regenerabile, în special solar și vânt, a urcat subtanțial ca pondere absolută în portofoliul Vlăsceanu, Ene și Asociații. De vorbă cu partenerul Daniel Vlăsceanu despre cele mai sensibile aspecte ale industriei, proiecte, planuri și clienți
Litigiu privind anularea actelor autorităților fiscale pentru stabilirea prețurile de transfer câștigat de avocații NNDKP
LegiTeam | Popovici Nițu Stoica & Asociații recrutează avocați de Concurență și ̸ sau GDPR (1-3 ani)
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...