ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Impact Developer & Contractor pregăteşte o investiţie de 690.000 E în cadrul ansamblului Boreal Plus din Constanţa

15 Ianuarie 2021   |   AGERPRES

Potrivit comunicatului, Boreal Plus propune constănţenilor un stil de viaţă occidental, acesta devenind deja un proiect de referinţă pe piaţa rezidenţială locală.

 
 
Impact Developer & Contractor a obţinut de la Primăria Municipiului Constanţa certificatul de urbanism pentru construirea unei grădiniţe în cadrul ansamblului premium Boreal Plus, dezvoltat în nordul Constanţei, conform unui comunicat al companiei.

Investiţia dezvoltatorului va fi de 690.000 euro, iar construirea grădiniţei are ca obiectiv creşterea calităţii vieţii tinerelor familii, prin facilitarea accesului la servicii educaţionale în imediata proximitate a locuinţei.

Proiectul are funcţiune de grădiniţă integrată ansamblului Boreal Plus şi va fi dezvoltat pe o suprafaţă de 1.350 mp, cu regim de înălţime de P+1 şi o suprafaţă desfăşurată de 1.400 mp. Grădiniţa va beneficia de amenajări exterioare şi împrejmuire, racorduri la utilităţi alături de căi de acces carosabile şi pietonale. Lucrările vor începe după obţinerea de către dezvoltator a autorizaţiei de construire, estimată pentru luna iunie 2021.


"Fiecare familie îşi doreşte un mediu în care se poate dezvolta armonios, iar această nevoie ne-a motivat să concepem proiectul Boreal Plus punând accent pe funcţionalităţile necesare unei comunităţi tinere, care contribuie la o calitate a vieţii ridicată. Prin integrarea unei grădiniţe în cadrul ansamblului, ne dorim să oferim părinţilor un plus de confort şi siguranţă, dar şi mai mult timp la dispoziţie pentru a-l petrece alături de copiii lor. Obiectivul principal este de a construi o grădiniţă la standarde de înaltă calitate şi eficienţă energetică, care să fie un beneficiu real al comunităţii Boreal", a declarat Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor.

Potrivit comunicatului, Boreal Plus propune constănţenilor un stil de viaţă occidental, acesta devenind deja un proiect de referinţă pe piaţa rezidenţială locală.

Ansamblul a fost premiat în cadrul prestigioasei competiţii imobiliare International Property Award 2020 - 2021, pe regiunea europeană, fiind desemnat Award Winner, cu titlul "Residential Development - Romania". Criteriile de selecţie luate în considerare de către juriul de experţi au fost conceptul, locaţia, arhitectura şi designul, inovaţia, soluţiile sustenabile utilizate, măsurile de securitate şi planul de marketing.

Dezvoltat pe un teren de 43.000 mp, în zona Palazu Mare, Boreal Plus este construit la standarde ridicate, în acord cu politica de sustenabilitate a dezvoltatorului Impact. Ansamblul va include panouri solare şi sisteme eficiente pentru gestionarea deşeurilor şi a apei folosite. Soluţiile de construcţie asigură eficientizarea costurilor la întreţinere şi obţinerea unor performanţe energetice superioare, ceea ce asigură rezidenţilor un mediu mai sănătos.

În interiorul ansamblului, se vor regăsi multiple facilităţi, de la spaţii verzi amenajate pe o suprafaţă de 12.000 metri pătraţi, ideale pentru relaxare în natură, locuri de joacă, teren de sport, la spaţii comerciale şi un hypermarket Kaufland. De asemenea, rezidenţii se pot bucura de o conectivitate excelentă la diverse centre de interes ale oraşului, locaţia ansamblului fiind la 15 minute distanţă de plajă, centru şi autostrada A4 şi la 5 minute de condus de faţă de autostrada A2.

Întregul proiectul va cuprinde 18 vile şi 9 blocuri cu 673 de apartamente premium şi 811 locuri de parcare. Lucrările de construcţie au început anul trecut şi vor fi finalizate în trei etape, corespunzătoare celor trei faze de dezvoltare, începând cu finalul acestui an. Locuinţele Boreal Plus sunt dotate cu finisaje premium, suprafeţe vitrate ample, terase generoase, iar apartamentele de la etajele superioare oferă vedere panoramică asupra lacului Siutghiol şi spre Marea Neagră.

În prezent, Boreal Plus a început vânzarea caselor de lux aflate în stadiu de finalizare şi are o ofertă de lansare valabilă până la 1 martie, pentru apartamentele a căror construcţie a fost demarată în toamna anului trecut, cu preţuri de la 55.782 euro + TVA.

Cu o experienţă de 30 de ani pe piaţă, Impact Developer & Contractor SA este singurul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori Bucureşti. Misiunea Impact Developer & Contractor este de a dezvolta proiecte sustenabile, la standarde moderne, atât în Bucureşti, cât şi în marile oraşe ale ţării. Printre proiectele de referinţă ale dezvoltatorului se numără Greenfield Băneasa şi Luxuria Residence, ansamblu rezidenţial de lux cu Certificare BREEAM Excellent. Ca parte a strategiei de extindere la nivel naţional, anul acesta, Impact a demarat construcţia unui proiect rezidenţial premium în Constanţa, Boreal Plus, proiect mixt format din 18 vile şi 673 de apartamente, construit pe o suprafaţă de 43.000 mp, ce va fi finalizat în 2024. De asemenea, Impact continuă extinderea la nivel regional şi demarează Greenfield Copou, în Iaşi. Lucrările vor începe în anul 2021, cu termen de finalizare în 2024, fiind construit în trei faze. Proiectul cuprinde în total 1.100 de apartamente, construite pe o suprafaţă de 48.685mp.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 4486 / 7945
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
CMS alături de PPC în încheierea unui acord strategic cu MYTILINEOS Energy & Metals pentru dezvoltarea unui portofoliu de proiecte fotovoltaice de până la 2GW, în patru țări | Horea Popescu și Mircea Moraru (CMS România) au coordonat echipa internațională care a asistat compania elenă de utilităţi electrice pe parcursul acestei proiect complex
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
SIMION & BACIU câștigă distincțiile Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului în Domeniul Drepturilor de Autor și Desene în România în cadrul prestigioasei gale Managing IP EMEA. Ana-Maria Baciu (managing partner) a fost desemnată Practicianul Anului în România
Avocații firmei Mitel & Asociații au lucrat anul trecut în 10 tranzacții de M&A, principalele mandate venind din sectorul medical, domeniul securității și managementul riscului și energie | Interesul pentru ținte de achiziții din România se menține ridicat din partea unor investitori cu profil mixt – fonduri de investiții ̸ private equity și investitori strategici. Sorin Mitel, Senior Partner: Se poate remarca și un interes crescut din partea companiilor din Asia, care își fac tot mai mult simțită prezența în România
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...