
RE|MAX România își extinde rețeaua cu încă trei birouri. 53 de birouri la nivel național în portofoliul companiei
22 Iulie 2019
BizLawyerÎn prezent, portofoliul companiei cumulează un total de 53 de birouri la nivel național și peste 400 de membri.
RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, anunță extinderea rețelei din România cu încă trei birouri - RE/MAX Partners - Cluj, RE/MAX Quality - Sibiu și RE/MAX Prestige - Târgu Mureș. În prezent, portofoliul companiei cumulează un total de 53 de birouri la nivel național și peste 400 de membri.
„Motivele pentru care am decis să mă alătur echipei RE/MAX sunt numeroase, însă cel mai important a fost sistemul lor de educație. Cu toate că nu am experiență în domeniul imobiliar, nu mi-a fost teamă să fac acest pas datorită existenței Academiei RE/MAX, prin intermediul căreia avem acces continuu la traininguri specializate, precum și informații de piață actualizate”, a declarat Alexandra Joldes, Broker/Owner RE/MAX Partners.
„Motivele pentru care am decis să mă alătur echipei RE/MAX sunt numeroase, însă cel mai important a fost sistemul lor de educație. Cu toate că nu am experiență în domeniul imobiliar, nu mi-a fost teamă să fac acest pas datorită existenței Academiei RE/MAX, prin intermediul căreia avem acces continuu la traininguri specializate, precum și informații de piață actualizate”, a declarat Alexandra Joldes, Broker/Owner RE/MAX Partners.
Totodată, promovarea colaborării între Broker/Owneri și agenți, precum și reprezentarea exclusivă a clienților, reprezintă alte puncte forte ale sistemului RE/MAX. Mai mult, prin faptul că agenții primesc educație continuă, îndrumare și un mediu de lucru plăcut, clienții primesc servicii de calitate și suport continuu pe tot parcursul unei tranzacții, iar francizaților li se pune la dispoziție toate instrumentele necesare pentru a face aceste lucruri posibile, se creează un sistem în care toată lumea câștigă, adaugă aceasta.
Pe termen mediu spre lung, Alexandra Joldes are în plan dezvoltarea unei echipe puternice de profesioniști, pregătiți să ofere servicii de înaltă calitate clienților. De asemenea, este de părere că prin valorile brandului, educația continuă și oferirea unui pachet complet de servicii poate face diferența pe piața imobiliară în care activează.
Specializată în turism, Constanța Drunea este un alt Broker/Owner care a intrat în echipa RE/MAX motivată de dorința de a avea propriul business, iar afilierea la acest brand a fost determinată de oportunitățile regăsite în cadrul acestei rețele, de sistemul care mizează pe colaborare și dezvoltarea profesională a tuturor membrilor. Deși activează pe piață de doar o lună, RE/MAX Quality, franciza deschisă de antreprenoare în Sibiu, a reușit deja să atragă în echipă, pe un post managerial, unul dintre agenții unui alt birou RE/MAX din Sibiu, Sorin Băcilă.
„Am pășit încrezătoare pe acest drum, domeniul imobiliar fiind unul dintre cele mai dinamice și provocatoare industrii în care poți activa, ce îți pot aduce numeroase satisfacții profesionale, dar și personale. Iar afilierea cu brandul RE/MAX îți oferă toate uneltele necesare pentru a porni cu dreptul”, a declarat Constanța Drunea, Broker/Owner RE/MAX Quality.
Printre planurile sale se numără, de altfel, formarea unei echipe de profesioniști, iar pe termen lung, deschiderea unui nou birou RE/MAX.
„După luni de zile în care am tot analizat și evaluat diverse oportunități de dezvoltare a unui business, am ajuns la concluzia că cea mai bună idee de afacere, cu o investiție accesibilă, ar fi înființarea unei agenții imobiliare. Întrucât activez în domeniul comunicării, sunt conștient că fără un brand puternic este dificilă afirmarea pe piața imobiliară. Astfel că, am ajuns să caut oportunități de achiziționare a unei francize, iar brandul care m-a cucerit de la început a fost, de departe, RE/MAX”, spune Ionuț Marian, manager RE/MAX Prestige din Târgu Mureș.
În primii cinci ani de activitate, acesta își propune împreună cu Broker/Owner-ul biroului să formeze o echipă de cel puțin 15 agenți colaboratori și, totodată, să contribuie la procesul de educare a publicului larg vizavi de activitatea unei agenții, dar și a agenților față de această carieră.
„Problema de care ne-am lovit încă de la început a fost reticența multor persoane față de agențiile imobiliare în general, iar apoi de sistemul de funcționare al biroului. Așa că printre planurile noastre se numără, deopotrivă, schimbarea percepției clienților față de ce a însemnat până acum o agenție imobiliară și atragerea agenților către sistemul REMAX, un sistem cu oportunități de dezvoltare atât în plan financiar, cât și profesional și educațional”, a specificat acesta.
Publicitate pe BizLawyer? |
![]() ![]() |
Articol 7970 / 8828 | Următorul articol |
Publicitate pe BizLawyer? |
![]() |

BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Lawyer - Tax Controversy and Tax Litigation | Reff & Associates
CMS | Join Our Team: Tax Consultant - Tax Department
O nouă abordare pe piața avocaturii de business | Mihai Dudoiu și echipa Legal Ground construiesc o alternativă flexibilă la marile case de avocatură, propunând un model colaborativ și antreprenorial. „Legal hub” inovator, ce oferă servicii specializate în finanțări, tranzacții și litigii printr-o structură circulară, în care profesioniștii lucrează „la masa rotundă” pentru a oferi clienților soluții adaptate proiectelor lor
Filip & Company a asistat ENGIE Romania în obținerea unui împrumut de 90 milioane de euro de la BERD. Tranzacție coordonată de Alexandru Bîrsan (managing partner) și Camelia Ianțuc (senior associate)
Clifford Chance Badea a asistat Alpha Bank la finalizarea vânzării către Vista Bank România a societăților Alpha Leasing România IFN și Alpha Insurance Brokers. Ce avocați au fost implicați în proiect
GNP Guia Naghi și Partenerii obține la Înalta Curte anularea definitivă a unei decizii de sancționare emisă de Consiliul Concurenței împotriva unui important furnizor din sectorul alimentar | Dosarul s-a aflat la intersecția unor domenii juridice deosebit de tehnice – dreptul concurenței, dreptul administrativ și dreptul Uniunii Europene
Legal 500 - Central and Eastern Europe Awards 2025 | Clifford Chance, Filip & Company și Băncilă, Diaconu și Asociații sunt pe lista scurtă pentru titlul de ”Firma anului în România”. Horea Popescu (CMS), Ruxandra Bologa (NNDKP), Madalina Rachieru-Postolache (Clifford Chance) și Ana-Maria Baciu (Baciu Partners) printre candidații la titlul ”Romania Lawyer of the Year”. Alți 18 avocați români și 8 firme locale concurează la premiile regionale
Filip & Company a asistat Booster Capital în achiziția unei participații în Artesana cu o chipă de avocați coordonată de Alexandru Bîrsan (managing partner) și Andreea Bănică (counsel). RTPR a fost de partea vânzătorului ROCA Investments, iar Andronic & Partners a asistat Artesana şi pe fondatorii acesteia
Cei mai buni profesioniști în domeniul brevetelor, văzuți de ”IAM Patent 1000 - 2025” | NNDKP, ZRVP și Dincă & Speciac au cea mai bună poziționare, iar Mușat & Asociații și Baciu Partners sunt în prim plan. Ce firme au cei mai mulți avocați listați și ce spun clienții despre aceștia
RTPR obține, printr-o hotărâre definitivă, reducerea cu 85% a amenzii aplicate de Consiliul Concurenței unei agenții media, după un „roller coaster” juridic de 10 ani. Complexitatea speței, accentuată de necesitatea de a gestiona aspectele de natură tehnică referitoare la calculul veniturilor reale ale unei agenții media, cu excluderea sumelor refacturate clienților acesteia | Echipa asistă clientul și în cadrul procedurilor legale prin care să poată obține compensațiile care i se cuvin în contextul lipsirii acestuia de o sumă importantă de bani pe o perioadă îndelungată
Women in Business Law EMEA Awards 2025 | CMS câștigă titlul de de “Firma anului în România”. Un avocat in-house local, desemnat ”General Counsel of the Year” pentru regiune
Tranzacție rară pe piața românească | Cum au lucrat avocații Legal Ground în proiectul legat de achiziția unor obligațiuni ‘tokenizate’, înregistrate și tranzacționate prin sistemul blockchain. Mihai Dudoiu (Partener): ”Pe lângă aspectele comune unor proiecte de finanțare ‘clasice’, a fost necesară integrarea unei componente de fintech. Arhitectura juridică a trebuit adaptată unui cadru relativ nou și încă în formare din punct de vedere normativ”
Citeste pe SeeNews Digital Network
-
BizBanker
-
BizLeader
- in curand...
-
SeeNews
in curand...