ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

SoftOne Romania achiziționează QBS Retail & Logistics și își extinde serviciile către zona Transilvaniei

09 Iunie 2023   |   BizLawyer

Noua achiziție a SoftOne România marchează un pas semnificativ pentru strategia de extindere a companiei din acest an.

 
 
SoftOne România, parte din SOFTONE Group, unul dintre cei mai importanți jucători pe piața de soluții și servicii Cloud ERP, CRM și aplicații de mobilitate și facturare electronică, a achiziționat compania QBS Retail & Logistics din Brașov.

Noua achiziție a SoftOne România marchează un pas semnificativ pentru strategia de extindere a companiei din acest an. Astfel, SoftOne România își dubleaz[ numărul de angajați și țintește o creștere a cifrei de afaceri cu peste 50% în 2023. Noua subsidiară SoftOne România din Brașov se va axa asupra susținerii partenerilor și a clienților din regiunea Transilvania.

QBS Retail & Logistics, un partener cu o vastă experiență în cadrul ecosistemului SoftOne, este un implementator de soluții business software cu peste 20 de ani de experiență pe piața din România.


Compania oferă servicii integrate de analiză, dezvoltare și implementare pentru clienții săi. Având cunoștințe avansate în ceea ce privește soluțiile Soft1, QBS Retail & Logistics a susținut într-un mod eficient eforturile de transformare digitală ale clienților săi, ajutându-i să își optimizeze continuu procesele de afaceri prin aplicații și tehnologii de ultimă generație.

„Suntem fericiți să anunțăm achiziția companiei QBS Retail & Logistics, unul dintre cei mai importanți parteneri locali SoftOne, și deschiderea unui nou punct de lucru în Brașov. Această mișcare strategică reprezintă un pas extrem de important în extinderea și dezvoltarea SoftOne pe piața din România, ce ne va ajuta să ne consolidăm prezența în regiunea Transilvaniei și să ne deservim partenerii existenți la nivel național mult mai eficient. Am încredere că achiziția QBS Retail & Logistics va aduce beneficii semnificative ecosistemului SoftOne și că împreună vom reuși să susținem transformarea digitală a mediului de business din România”, a declarat Alexandra Lucescu, Director General SoftOne România.

Iulian Tănasă, Director General, QBS Retail & Logistics a adăugat: „Achiziționarea QBS Retail & Logistics de către SoftOne România reprezintă pentru noi o nouă etapă de extindere a companiei și suntem siguri că, bucurându-ne de sprijinul SoftOne, vom reuși să dezvoltăm produse și să oferim servicii care să satisfacă în totalitate atât nevoile rețelei de parteneri, cât și nevoile de transformare digitală a companiilor, indiferent de dimensiune”.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 847 / 8132
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Cei mai buni profesioniști în domeniul brevetelor, văzuți de ”IAM Patent 1000 - 2024” | ZRVP, NNDKP și Răzvan Dincă & Asociaţii au cea mai bună poziționare, iar Mușat & Asociații și Baciu Partners sunt în prim plan. Ce firme au cei mai mulți avocați listați și ce spun clienții despre aceștia
Departamentul de Dispute Resolution contribuie cu peste 80% la cifra de afaceri a firmei Șerban & Asociații și este de așteptat ca veniturile să crească anul acesta. Casa de avocați este în discuții pentru preluarea unor mandate de arbitraj internațional | Radu Șerban (Partener): ”Volumul de muncă a fost unul intens, atât pe latura de penal a departamentului, cât și pe cea de civil, iar gradul de sofisticare este unul foarte ridicat”
Cum lucrează echipele din practica de Dispute Resolution de la Băiculescu și Asociații, ce mandate gestionează și care sunt proiectele reprezentative în care asistă clienții | Vasile Băiculescu, Managing Partner: ”Anul trecut a fost unul crucial, societatea noastră prosperând în acest domeniu mai mult decât oricând, atât prin îmbogățirea substanțială a portofoliului de clienți, cât și prin rezultatele obținute în dosare. În 2024, asistăm la o clară continuare a evoluției”
CMS îl promovează pe Andrei Cristescu în poziția de Counsel în cadrul biroului din România. Horea Popescu (Managing Partner): Andrei reflectă perfect valorile CMS, mai ales prin munca sa în echipă și implicarea în mentoratul colegilor juniori
Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL a asistat Goodpack SRL, societate parte din portofoliul CEECAT Capital, în procesul de achiziție a Paccor Romania SRL
Wolf Theiss a asistat fondurile Cerberus Capital Management și Revetas Capital în legătură cu vânzarea complexului de birouri The Landmark din București. Partenerul Ileana Glodeanu a coordonat echipa multidisciplinară de avocați
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Ștefania Andruhovici, Directorul Departamentul Juridic - Electrica SA: „Misiunea de a promova principii sănătoase se extinde dincolo de cadrul biroului, datoria noastră fiind aceea de a fi, prin tot ceea ce facem, un exemplu pentru cei din jur”
Cel mai amplu domeniu de master din România și din istoria învățământului juridic superior românesc, la Facultatea de Drept din Universitatea București. Anul acesta vor fi 14 programe, unele derulate în colaborare cu instituții de învățământ din străinătate | Prof. univ. dr. Răzvan Dincă, decanul Facultății: “Atunci când comunicarea în domeniile la care se referă specializarea se face, din cauza caracterului lor global, în limba engleză, organizăm și noi programele în limba engleză pentru administrarea corectă a terminologiei juridice specifice”
Filip & Company a asistat AROBS la cea mai mare operațiune de majorare de capital a unei companii de tehnologie listată la BVB. Olga Niță, partenerul care a coordonat echipa de proiect: ”Operațiunea nu doar că subliniază angajamentul față de creștere și inovație, dar contribuie semnificativ la dezvoltarea și consolidarea pieței noastre de capital”
RTPR alături de Global Records, compania independentă de top de muzică dance din CEE, la semnarea parteneriatul strategic cu Believe, una dintre cele mai importante companii de muzică digitală din lume
RMGC a pus deoparte 1,5 milioane de dolari pentru anularea deciziei în litigiul tranșat în favoarea României și pentru recuperarea costurilor generate de procedura de arbitraj | Cererea de anulare a fost depusă la secretarieatul ICSID. Compania vrea să lupte în instanță și pentru licența de exploatare de la Roșia Montană, anulată de ANRM luna trecută
Popescu & Asociații își extinde echipa de profesioniști și anunță cooptarea în structura de conducere a avocatului Bogdan ILEA, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, care va coordona practica de Regulatory, Government & Public Affairs | Octavian POPESCU, Managing Partner: ”Profesionalismul și dedicarea sa sunt aliniate perfect cu valorile noastre”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...