ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Stratulat Albulescu a asistat liderul global in eye tracking, Tobii AB, cu privire la achizitiadiviziilor AutoSense si Imaging de la Xperi Inc.

13 Februarie 2024   |   BizLawyer

Echipa SAA, care a acordat asistenta juridica cu privire la elementele de drept roman ale tranzactiei, a fost coordonata de Silviu Stratulat (Managing Partner) si Cristina Man (Partner).

Silviu Stratulat (Managing Partner) si Cristina Man (Partner) - SAA

 
 
O echipa multidisciplinara coordonata de Silviu Stratulat (Managing Partner) si Cristina Man (Partner) a oferit asistenta juridica Tobii AB, o companie globala axata pe invatarea automata, inteligenta artificiala si prelucrarea avansata a semnalelor, cu privire la aspectele de drept roman ale achizitiei AutoSense si Imaging Business de la Xperi Inc..

Aceasta achizitie consolideaza capacitatile Tobii si AutoSense, permitand Tobii sa ofere una dintre cele mai puternice oferte de produse pe piata de Senzori Auto Interiori. Tranzactia aduce, de asemenea, un set de contracte semnificative cu clienti. Este de asteptat ca tranzactia sa deblocheze atat sinergiile  de costsi scalabilitate, prin reducerea investitiilor suprapuse si reutilizarea tehnologiilor in alte sectoare verticale.


Tobii este lider global in „eye tracking” si pionier in calculul atentiei. Creand alternative tehnologice pentru un viitor mai bun, solutiile si tehnologiile oferite de Tobii pot fi  aplicate in domenii precum studii comportamentale si cercetare, sanatate, educatie, gaming, realitate extinsa, automotive si multe altele. Cu sediul in Suedia, Tobii este listat la Bursa  Nasdaq Stockholm (TOBII).

Xperi este o companie americana multinationala de tehnologie, cu sediul in San Jose, California, care dezvolta solutii software pentru electornice de consum si masini conectate, precum si solutii de platforma media pentru servicii video. Xperi a creat un ecosistem unificat, care ajunge la consumatorii extrem de implicati, generand o valoare adaugata pentru parteneri si clienti.

Echipa SAA, care a acordat asistenta juridica cu privire la elementele de drept roman ale tranzactiei, a fost coordonata de Silviu Stratulat (Managing Partner) si Cristina Man (Partner), si a inclus si pe Adrian Hlistei-Muresan (Managing Associate) si Adriana Ion (Associate). Anca Ulea (Managing Associate) a coordonat echipa care s-a ocupat de aspectele de dreptul muncii, care au avut impact asupra tranzactiei.


 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 111 / 7947
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Reff & Asociații și Deloitte România au asistat proprietarii Expo Market Doraly în vânzarea integrală a parcului comercial către dezvoltatorul imobiliar WDP
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
SIMION & BACIU câștigă distincțiile Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului în Domeniul Drepturilor de Autor și Desene în România în cadrul prestigioasei gale Managing IP EMEA. Ana-Maria Baciu (managing partner) a fost desemnată Practicianul Anului în România
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...