ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Amelia Teis și Mihail Boian, parteneri ai firmei D&B David şi Baias, de la 1 octombrie

03 Octombrie 2019   |   BizLawyer

Amelia Teis s-a alăturat echipei D&B David și Baias în anul 2014, fiind specializată în litigii administrative, comerciale şi de achiziții publice. Mihail Boian s-a alăturat echipei D&B David și Baias în urmă cu nouă ani, fiind absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității București și membru al Baroului București din anul 2009.

 
 
Amelia Teis şi Mihail Boian au devenit parteneri în cadrul practicii de litigii fiscale, comerciale și administrative din cadrul societății D&B David şi Baias. Odată cu promovarea în noile roluri, la 1 octombrie, ei s-au alăturat echipei de parteneri D&B David și Baias formată din Sorin David, Managing Partner, Dan Dascălu, Anda Rojanschi, Ana-Maria Iordache și Adrian Șter.

”D&B David și Baias și-a continuat, în ultimele 12 luni, parcursul excelent, reușind să își consolideze și să își extindă practicile unde tradițional este printre liderii pieței de avocatură din România. Succesul se datorează, în primul rând, avocaților deosebiți care activează în cadrul firmei și care au reconfirmat profesionalismul, loialitatea și devotamentul față de clienți și față de echipă. Îi felicit pe Amelia și Mihail și sunt convins că vor aduce în continuare beneficii valoroase atât clienților D&B David și Baias, cât și echipei noastre”, a declarat Sorin David, Managing Partner, D&B David şi Baias.


Amelia Teis s-a alăturat echipei D&B David și Baias în anul 2014, fiind specializată în litigii administrative, comerciale şi de achiziții publice. Cu o experiență de peste 15 ani ca avocat pledant,  a reprezentat cu succes numeroase companii locale și multinaţionale în faţa instanţelor de judecată din România, precum şi a instanţelor arbitrale naţionale şi internaţionale în acţiuni complexe din sectoarele: utilităţi, infrastructură sau construcţii, medical, energie şi resurse naturale, apărare şi securitate. Amelia este de asemenea recunoscută ca specialist în achiziții publice, fiind implicată atât în procedurile de atribuire complexe a contractelor de achiziţii publice cu valori estimate de peste 40 de millioane de euro, precum şi în litigii având ca obiect executarea contractelor de achiziţii publice sau a celor finanțate din fondurile europene.

Mihail Boian s-a alăturat echipei D&B David și Baias în urmă cu nouă ani, fiind absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității București și membru al Baroului București din anul 2009. În activitatea sa profesională a asistat și/sau reprezentat contribuabili în diverse dispute legate de dreptul fiscal atât în fața autorităților fiscale, cât și în fața instanțelor de judecată, în diverse materii, precum impozitul pe profit, taxa pe valoare adăugată, accize, impozite și taxe locale, impozitul pe venit și contribuții de asigurări sociale. În ultimii ani a fost implicat în special în cauze complexe legate de prețurile de transfer care au implicat asistență în fața instanțelor de judecată, dar și în fața autorităților fiscale în cadrul procedurilor amiabile derulate în vederea eliminării dublei impozitări în baza tratatelor de evitare a dublei impuneri și a Convenției de Arbitraj. Mihail a fost implicat activ și în demersurile derulate de mediul de afaceri cu autoritățile publice legate de elaborarea legislației procedural-fiscale.

“Practica de litigii a firmei noastre de avocatură are o reputație solidă pe care am construit-o an de an cu sprijinul colegilor noștri care au dovedit calități profesionale și umane deosebite. Amelia și Mihail sunt implicați în numeroase proiecte de înaltă complexitate, ceea ce demonstrează cunoștința, experiența și profesionalismul lor, precum și aprecierea de care se bucură în rândul clienților. Vom continua să investim efort și energie pentru a extinde practica de litigii în anii următori, astfel încât să reușim să răsplătim încrederea clienților, dar și să creăm noi oportunități de dezvoltare a carierei pentru colegii noștri”, spune Dan Dascălu, Partenerul coordonator al practicii de litigii din cadrul D&B David și Baias.

„Îi felicit pe Amelia și Mihail pentru realizarea lor profesională excepțională și sunt încântat să colaborăm pentru le oferi clienților soluții integrate, multidisciplinare, adaptate nevoilor lor atât în materie fiscală, cât și juridică, având în vedere relația noastră îndelungată cu D&B David Baias, societatea de avocatură afiliată PwC în România și parte din rețeaua internațională PwC Legal”, a spus Daniel Anghel, Partener PwC România, Liderul serviciilor de consultanță fiscală și juridică.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 215 / 245
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Reff & Associates is looking for an 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for an 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Dinuță, Legal and Administrative Manager - Amromco Energy: ” Cred că un grup profesional atât de important nu poate evolua cu adevărat doar în virtutea inerției, ci trebuie să existe o coeziune reală. Competiția și concurența în anumite limite sunt clar productive, dar în final noi toți trebuie să fim, în primul rând, colegi de breaslă și nu adversari, chiar dacă lucrăm pentru un concurent de pe piață”
Dorsey & Whitney (Europe) LLP și Schoenherr România, alături de cumpărator în tranzacția prin care Eleco plc, firmă listată pe bursa londoneză, preia două companii de software locale. Ce consultanți au lucrat pentru vânzător
Avocații ZRVP au în derulare, de la începutul anului, cinci proiecte de M&A în domeniul energiei regenerabile şi alte câteva tranzacţii în alte sectoare economice | Anca Danilescu, Partener Senior: Nu doar profitabilitatea sau perspectivele de business ale societăţii – ţintă decid soarta unei tranzacţii, ci şi „sănătatea” juridică a acesteia, ceea ce face ca profesionalismul avocaţilor implicaţi în tranzacţie să încline semnificativ balanţa spre un final sau altul al respectivului proiect
BONDOC ȘI ASOCIAȚII anunță 5 noi promovări în cadrul echipei sale de avocați, inclusiv un nou partener | Lucian Bondoc, Managing Partner: Continuă recunoașterea meritocratică și echitabilă a atingerii unor praguri de experiență și a unor contribuții speciale la succesul nostru comun
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Alexia Rizoiu, 85 de puncte la examenul organizat de Facultatea de Drept în anul 2022: ”Cuvântul-cheie în jurul căruia îmi concentrez activitatea de student este echilibrul. Satisfacția pe care o obții după ce ai reușit să înțelegi încă un concept sau o instituție a dreptului nu se compară cu nimic altceva; simți că ai mai făcut un pas spre a deveni profesionistul care îți dorești să fii”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...