ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Patru avocați s-au alăturat biroului din Bucureşti al DLA Piper

10 Noiembrie 2022   |   BizLawyer

Roxana Pascu, Raul Maier, Miruna Mărăcine și Martha Busuiocescu au fost înrolaţi ca asociați juniori în patru departamente, pentru a consolida și mai mult suportul sectorial pentru clienții firmei.

 
 
Biroului local al firmei internaționale de avocatură DLA Piper i s-au alăturat, luna trecută, patru avocați care au promovat recent examenul de Barou. DLA Piper a dezvoltat, astfel, o tradiţie din a recruta, în fiecare toamnă, avocaţi aflaţi la început de carieră.

Scopul declarat al acestui demers este de a dezvolta capacitățile biroului în toate ariile de practică, precum și de a sprijini avocații seniori ai firmei. În fiecare an, unii dintre cei mai buni absolvenți ai facultăţilor de drept și ai examenului de admitere în Barou, dintre care unii activaseră anterior în programul DLA Piper Summer Associates, se alătură firmei de avocatură.

În 2022, Roxana Pascu, Raul Maier, Miruna Mărăcine și Martha Busuiocescu au fost înrolaţi ca asociați juniori în patru departamente, pentru a consolida și mai mult suportul sectorial pentru clienții firmei.


Absolventă a programului de practică DLA Piper Summer Associates, Roxana Pascu este noua membră a echipei Pharma Competition, deja implicată într-un proiect pro bono pentru refugiați. În timpul facultății de drept, ea a fost membră a echipei din România care a câștigat premiul I la categoria Best Claimant’s Memorandum în ediția 2021 a Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot.

Absolvent al Universității Babeș-Bolyai, Raul Maier s-a alăturat departamentului Corporate și este singurul absolvent de drept din Cluj-Napoca care se relochează în București după ce a promovat examenul de Barou în acest an. S-a clasat printre primii trei studenți la concursul de Drept Penal în cadrul competiției Law School Hexagon dintre universitățile din România.

De asemenea absolventă a programului de practică DLA Piper Summer Associates, Miruna Mărăcine este cel mai nou membru al echipei de Real Estate, după ce a promovat examenul de barou în 2022. Anterior voluntară pentru unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii medicale, ea şi-a propus să-şi diversifice implicarea în proiecte de tip pro bono.

Cu un istoric solid în programe de voluntariat, Martha Busuiocescu s-a alăturat departamentului Finance, Projects & Restructuring, fiind direct interesată de sectorul bancar. În timpul facultății de drept, ea a fost membră a echipei de organizare a programelor de schimb de studenți și a participat, de asemenea, la diferite concursuri Moot de drept.

Referitor la noii membri ai echipei, Marian Dinu, Country Managing Partner, a declarat: „Ne-am luat angajamentul de a oferi constant oportunităţi absolvenților de drept și de a-i sprijini într-un început de succes al carierei lor. Toate resursele și programele noastre de dezvoltare sunt disponibile pentru ei, aşa cum este şi îndrumarea permanentă din partea avocaților noștri seniori.”

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 65 / 247
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Banking & Finance
NNDKP parte din echipa internațională de avocați care a asistat Mengtai Group în achiziția grupului Alu Menziken. Ruxandra Bologa (Partener) a coordonat echipa
ZRVP facilitează relocarea Tech-Con Industry, un jucător important pe piața de automatizări din România, în VLPark Bucharest West. Marina - Crenguța Florea (partener) și Lavinia Ludovic (senior associate), în prim plan
CMS și ACCESS alături de Agir Global în achiziția subsidiarei din România a Sidma Group. Echipa de avocați a fost coordonată de Elena Andrei și Horea Popescu (M&A)
Clifford Chance Badea asistă BERD și OTP Bank în finanțarea de 93 mil. EUR a unui parc eolian de 102 MW din România. Echipa, coordonată de Daniel Badea (Clifford Chance Bucharest Managing Partner) și Jared Grubb (Partener Finance)
Dispute Resolution | Volumul mandatelor care ridică probleme de drept complicate, acordate firmei Mitel & Asociații, a crescut și anul acesta. Magda Dima, partenerul coordonator al practicii: ”În prezent, gestionăm un număr impresionant de litigii complexe, care au un grad ridicat de sofisticare dat și de nevoia de înțelegere a componentelor tehnice specifice industriei din care provin clienții noștri”
bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ recrutează un partener de la Dentons. Cristina Dăianu intră în echipa de Drept Societar și Fuziuni și Achiziții tot pe poziția de partener. ”Firma oferă o platformă excelentă pentru practica mea”, spune avocata
Kinstellar a acordat consultanță companiei Canadian Nuclear Partners cu privire la acordul cadru cu Nuclearelectrica pentru retehnologizarea Unității 1 de la centrala nucleară de la Cernavodă. Partenerul Iustinian Captariu a coordonat echipa de avocați din mai multe arii de practică
Țuca Zbârcea & Asociații obține sesizarea CJUE într-un litigiu de achiziții publice în domeniul tehnologiilor medicale inovatoare
Clifford Chance Badea a asistat MORE în achiziția unui proiect cu o capacitate de 86 MW, prin care intră pe piața de energie regenerabilă din România. Nadia Badea, Partener Clifford Chance, coordonatoarea echipei de proiect: ”România se află pe radarul investitorilor de calibru în energie regenerabilă”
Grupul Acibadem (Turcia) poartă discuții one-to-one cu fondul de investiții MidEuropa pentru preluarea rețelei de sănătate Regina Maria | Mergermarket: Vânzătorul caută să obțină un multiplu de 13x EBITDA pentru platforma de asistență medicală, ceea ce implică o evaluare de aproximativ 1,3 miliarde de euro
România primește câștig de cauzã în arbitrajul ICSID cerut de Nova Group Investments, legat de dosarul falimentului Astra Asigurãri. Ce onorarii au fost plătite firmelor de avocați care au asigurat apărarea
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...