ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Patru avocați s-au alăturat biroului din Bucureşti al DLA Piper

10 Noiembrie 2022   |   BizLawyer

Roxana Pascu, Raul Maier, Miruna Mărăcine și Martha Busuiocescu au fost înrolaţi ca asociați juniori în patru departamente, pentru a consolida și mai mult suportul sectorial pentru clienții firmei.

 
 
Biroului local al firmei internaționale de avocatură DLA Piper i s-au alăturat, luna trecută, patru avocați care au promovat recent examenul de Barou. DLA Piper a dezvoltat, astfel, o tradiţie din a recruta, în fiecare toamnă, avocaţi aflaţi la început de carieră.

Scopul declarat al acestui demers este de a dezvolta capacitățile biroului în toate ariile de practică, precum și de a sprijini avocații seniori ai firmei. În fiecare an, unii dintre cei mai buni absolvenți ai facultăţilor de drept și ai examenului de admitere în Barou, dintre care unii activaseră anterior în programul DLA Piper Summer Associates, se alătură firmei de avocatură.

În 2022, Roxana Pascu, Raul Maier, Miruna Mărăcine și Martha Busuiocescu au fost înrolaţi ca asociați juniori în patru departamente, pentru a consolida și mai mult suportul sectorial pentru clienții firmei.


Absolventă a programului de practică DLA Piper Summer Associates, Roxana Pascu este noua membră a echipei Pharma Competition, deja implicată într-un proiect pro bono pentru refugiați. În timpul facultății de drept, ea a fost membră a echipei din România care a câștigat premiul I la categoria Best Claimant’s Memorandum în ediția 2021 a Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot.

Absolvent al Universității Babeș-Bolyai, Raul Maier s-a alăturat departamentului Corporate și este singurul absolvent de drept din Cluj-Napoca care se relochează în București după ce a promovat examenul de Barou în acest an. S-a clasat printre primii trei studenți la concursul de Drept Penal în cadrul competiției Law School Hexagon dintre universitățile din România.

De asemenea absolventă a programului de practică DLA Piper Summer Associates, Miruna Mărăcine este cel mai nou membru al echipei de Real Estate, după ce a promovat examenul de barou în 2022. Anterior voluntară pentru unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii medicale, ea şi-a propus să-şi diversifice implicarea în proiecte de tip pro bono.

Cu un istoric solid în programe de voluntariat, Martha Busuiocescu s-a alăturat departamentului Finance, Projects & Restructuring, fiind direct interesată de sectorul bancar. În timpul facultății de drept, ea a fost membră a echipei de organizare a programelor de schimb de studenți și a participat, de asemenea, la diferite concursuri Moot de drept.

Referitor la noii membri ai echipei, Marian Dinu, Country Managing Partner, a declarat: „Ne-am luat angajamentul de a oferi constant oportunităţi absolvenților de drept și de a-i sprijini într-un început de succes al carierei lor. Toate resursele și programele noastre de dezvoltare sunt disponibile pentru ei, aşa cum este şi îndrumarea permanentă din partea avocaților noștri seniori.”

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 8 / 332
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Glodeanu Partners, boutique de avocatură cu focus specific pe proiecte de energie regenerabilă, a fost implicată în peste 20 de astfel de tranzacții în 2022. De vorbă cu partenerii firmei despre echipă, proiecte, ”clienți cheie”
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat definitiv | Consultanță
BRD a acordat o finanţare de 24,32 mil. € pentru dezvoltarea a două clădiri rezidenţiale verzi. Wolf Theiss și Kinstellar, în proiect
LegiTeam | GNP Guia Naghi & Partners is recruiting Lawyers, 3-5 years’ experience (Competition, Litigation and Employment)
Reff & Asociații | Deloitte Legal a obținut la ÎCCJ o soluție de referință care confirmă că dobânzile aferente unui ajutor de stat returnat către bugetul național intră în sfera de aplicare a amnistiei fiscale
LegiTeam | GNP Guia Naghi & Partners is recruiting Junior Lawyers (Consultancy and Litigation)
CMS, alături de Alpha Bank în proiectul finanţării de cca. 70 mil. €, acordată eMAG. Ana Radnev (Partener CMS), evidențiată pentru soluțiile multi-jurisdicționale oferite
Avocații ZRVP obțin o nouă victorie pentru Agenția Națională pentru Resurse Minerale într-un arbitraj internațional ICC Paris | Tribunalul arbitral a admis pretenții de 10,1 mil. USD, plus dobânzi. Cosmin Vasile (Managing Partner) și Cosmin Cojocaru (Partner), în prima linie
Mușat & Asociații va găzdui în data de 17 februarie 2023 evenimentul Asociației Internaționale a Barourilor – „Workshop on the IBA Arb40 Toolkit for Arbitral Award Writing”
Stratulat Albulescu continuă consolidarea practicii de Litigii și, în special, a ariei de Litigii fiscale. Luiza Ionescu-Donoiu se alătură echipei în rolul de Counsel
Anul 2022 a fost o etapă importantă în dezvoltarea firmei Stratulat Albulescu: rezultate foarte bune în toate practicile, expansiune peste granițe, multe contacte internaționale și consolidare a echipei. Deși anul acesta nu va fi unul ușor din punct de vedere economic, liderii firmei spun că o creștere de doi digiți poate fi realizabilă. Starea de spirit a clienților este bună, mulți dintre ei păstrându-și apetitul pentru proiectele de investiții
Practicile de M & A și Corporate, precum și consultanța day-to-day acordată clienților, au adus cele mai mari încasări pentru Mitel & Asociații în 2022 | Sorin Mitel, Senior Partner: În ciuda climatului destul de incert, clienții par că nu așteaptă o stabilizare care nu se vede la orizont și tratează acest mediu ca pe noua normalitate. Inflația post-pandemică nu se manifestă în onorarii, ci mai curând în costurile pe care le suportă firmele de avocatură, iar o creștere reală de doi digiți este mai greu de atins
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...