ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Promovări în echipa PBC Attorneys-at-Law

24 Mai 2023   |   BizLawyer

Andreea Păcăleanu s-a alăturat echipei PBC Attorneys-at-Law în anul 2019, in același an intrând în echipă și Nicoleta Vădeanu.

 
 
Andreea Păcăleanu devine Senior Managing Associate, iar Nicoleta Vădeanu este promovată ca Senior Associate.

Cu o experiență de aproape 9 ani în soluționarea disputelor și a consultanței juridice de bussines, Andreea Păcăleanu s-a alăturat echipei PBC Attorneys-at-Law în anul 2019.

Andreea a urmat un master de arbitraj internațional și, de-a lungul carierei, a acumulat o experiență impresionantă într-o gamă largă de proiecte complexe de drept imobiliar, drept administrativ, dreptul construcțiilor, drept fiscal, achiziții publice, drept comercial, energie, concurență, telecom și drept sportiv, în care a asistat și a reprezentat unii dintre cei mai importanți jucători naționali și internaționali, în proceduri în fața instanțelor de judecată și a instanțelor arbitrale.


În domeniul dreptului imobiliar, Andreea a oferit de-a lungul timpului, direct și în calitate de coordonator, asistență și reprezentare unora dintre cei importanți dezvoltatori la nivel național privind proprietăți de anvergură incluzând terenuri, clădiri de birouri și proiecte rezidențiale în litigii privind apărarea dreptului de proprietate, litigii de expropriere, litigii de restituire a proprietăților confiscate în perioada regimului comunist, proiecte de consultanță și litigii de urbanism, lucrări de construcții și aspecte legate de închirierea de birouri.

În domeniul infrastructurii, Andreea a asistat unul dintre cei mai importanti jucatori la nivel global în proiecte de infrastructură majore și un antreprenor român cu privire la proiecte de infrastructură în vestul țării.

„Expertiza solidă a Andreei, precum și calitățile dovedite în cei 4 ani în care a lucrat alături de noi și de clienții noștri, precum determinare, abilități de comunicare și de management al echipei au transformat-o într-un membru valoros al echipei noastre. Andreea a dovedit că pentru a fi un avocat bun contează abilitatea de a găsi soluții juridice în orice situație, precum și o relație de încredere cu clienții pentru sprijinirea acestora cu sfaturi pragmatice, adaptate nevoilor lor”, spune Adriana Crai, Managing Partner PBC Attorneys-at-Law.

Nicoleta Vădeanu a intrat în echipa PBC Attorneys-at-Law în anul 2019, fiind acum promovată pe poziția de Senior Associate, având în vedere calitățile pe care le-a demonstrat în gestionarea proiectelor și experiența bogată acumulată în soluționarea disputelor și în domeniul consultanței de afaceri.

Nicoleta a dovedit încă de la început un spirit pragmatic deosebit, care i-a permis să fie implicată într-o gamă de proiecte complexe de drept imobiliar, dreptul construcțiilor, drept administrativ, achiziții publice, drept comercial, în care a asistat și a reprezentat actori importanți la nivel național și internațional, în proceduri judiciare.

În domeniul dreptului imobiliar, Nicoleta a oferit asistență și reprezentare unor dezvoltatori imobiliari importanți privind proprietăți de mare calibru incluzând terenuri și proiecte rezidențiale în litigii privind apărarea dreptului de proprietate, litigii de expropriere, litigii de restituire a proprietăților confiscate în perioada regimului comunist, proiecte de consultanță și litigii de urbanism.
În domeniul infrastructurii, Nicoleta a asistat unii dintre cei mai importanti jucatori la nivel global și național în numeroase proiecte de infrastructură. În domeniul achizițiilor publice, Nicoleta a asistat și a reprezentat cu succes la CNSC și în instanță operatori economici din diverse industrii.
În domeniul fiscal, Nicoleta a asistat și reprezentat operatori economici importanti în numeroase proceduri judiciare pentru anularea unor debite fiscale.

„În perioada în care a fost alături de noi, Nicoleta a demonstrat excelente abilități de gestionare a litigiilor, spirit practic, precum și un ascuțit spirit de observație și analiză, foarte util pentru finalizarea cu succes a dosarelor pe care le-a administrat. Pe lângă cunoștințele tehnice solide, Nicoleta a demonstrat și o serie de calități care o diferențiază de ceilalți avocați, precum curajul în abordarea provocărilor juridice indiferent de domeniu, dorința de performanță și determinarea pentru a găsi cea mai bună soluție pentru finalizarea proiectului cu succes”, a ad[ugat Adriana Crai.

În noua sa calitate, Nicoleta va continua să aprofundeze domeniul achizițiilor publice și dreptul urbanismului.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 42 / 249
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Studiu Refinitiv | Piața tranzacțiilor de M&A crește în primul semestru din 2024. Avans de 18% la nivel global și de 39% pe piețele emergente. CMS își menține pozițiile fruntașe în clasamente, Clifford Chance și Schoenherr se remarcă în Europa și două firme cu prezență la București rămân în top la nivel global
Cel mai amplu domeniu de master din România și din istoria învățământului juridic superior românesc, la Facultatea de Drept din Universitatea București. Anul acesta vor fi 14 programe, unele derulate în colaborare cu instituții de învățământ din străinătate | Prof. univ. dr. Răzvan Dincă, decanul Facultății: “Atunci când comunicarea în domeniile la care se referă specializarea se face, din cauza caracterului lor global, în limba engleză, organizăm și noi programele în limba engleză pentru administrarea corectă a terminologiei juridice specifice”
Filip & Company a asistat AROBS la cea mai mare operațiune de majorare de capital a unei companii de tehnologie listată la BVB. Olga Niță, partenerul care a coordonat echipa de proiect: ”Operațiunea nu doar că subliniază angajamentul față de creștere și inovație, dar contribuie semnificativ la dezvoltarea și consolidarea pieței noastre de capital”
RTPR alături de Global Records, compania independentă de top de muzică dance din CEE, la semnarea parteneriatul strategic cu Believe, una dintre cele mai importante companii de muzică digitală din lume
RMGC a pus deoparte 1,5 milioane de dolari pentru anularea deciziei în litigiul tranșat în favoarea României și pentru recuperarea costurilor generate de procedura de arbitraj | Cererea de anulare a fost depusă la secretarieatul ICSID. Compania vrea să lupte în instanță și pentru licența de exploatare de la Roșia Montană, anulată de ANRM luna trecută
Popescu & Asociații își extinde echipa de profesioniști și anunță cooptarea în structura de conducere a avocatului Bogdan ILEA, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, care va coordona practica de Regulatory, Government & Public Affairs | Octavian POPESCU, Managing Partner: ”Profesionalismul și dedicarea sa sunt aliniate perfect cu valorile noastre”
Filip & Company a asistat Banca Transilvania în tranzacția de securitizare sintetică cu Banca Europeană de Investiții și Fondul European de Investiții
Cariere în Drept | Povestea Andreei Ungureanu, absolventă a Facultății de Drept din Iași, care a ales magistratura, după un program de master în Științe Penale, dorindu-și să activeze ca procuror. ”Deși pentru început se poate dovedi dificil și frustrant, este esențial pentru un tânăr la început de drum să dobândească lecția răbdării și o modestie a pașilor mici, făcuți cu tenacitate, către un ideal ce urmează a fi șlefuit”, spune tânăra, azi auditor de justiție în cadrul INM
Schoenherr și Asociații SCA | Sebastian Guțiu, numit ca membru supleant al Curții Internaționale de Arbitraj ICC
România a depus o cerere de anulare a hotărârii Tribunalului ICSID prin care a fost obligată să plătească 42,2 mil. € plus dobânzi și cheltuieli unor companii dezvoltatoare de centrale fotovoltaice | Biroul din Paris al unei firme americane și avocații MPR Partners din București reprezintă România în acestă fază a arbitrajului, reclamanții merg cu King & Spalding (Houston și Paris)
CMS obține o hotărâre importantă pentru producătorii de energie electrică și gaze naturale din România. Horia Drăghici, Partener: Această soluție a instanței poate facilita procesul de negociere, în favoarea proprietarilor de proiecte energetice
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandra Pădurariu, Head of legal affairs and compliance | Samsung Electronics: “Viitorul este guvernat de adaptarea la schimbare și de pregătirea continuă în domeniul noilor tehnologii și al provocărilor generate de acestea. Sunt bucuroasă să pot contribui cu experiența mea ca și mentor la formarea și ghidarea unor tineri implicați în rezolvarea problemelor sociale prin utilizarea tehnologiei”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...