ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Promovări în echipa PBC Attorneys-at-Law

24 Mai 2023   |   BizLawyer

Andreea Păcăleanu s-a alăturat echipei PBC Attorneys-at-Law în anul 2019, in același an intrând în echipă și Nicoleta Vădeanu.

 
 
Andreea Păcăleanu devine Senior Managing Associate, iar Nicoleta Vădeanu este promovată ca Senior Associate.

Cu o experiență de aproape 9 ani în soluționarea disputelor și a consultanței juridice de bussines, Andreea Păcăleanu s-a alăturat echipei PBC Attorneys-at-Law în anul 2019.

Andreea a urmat un master de arbitraj internațional și, de-a lungul carierei, a acumulat o experiență impresionantă într-o gamă largă de proiecte complexe de drept imobiliar, drept administrativ, dreptul construcțiilor, drept fiscal, achiziții publice, drept comercial, energie, concurență, telecom și drept sportiv, în care a asistat și a reprezentat unii dintre cei mai importanți jucători naționali și internaționali, în proceduri în fața instanțelor de judecată și a instanțelor arbitrale.


În domeniul dreptului imobiliar, Andreea a oferit de-a lungul timpului, direct și în calitate de coordonator, asistență și reprezentare unora dintre cei importanți dezvoltatori la nivel național privind proprietăți de anvergură incluzând terenuri, clădiri de birouri și proiecte rezidențiale în litigii privind apărarea dreptului de proprietate, litigii de expropriere, litigii de restituire a proprietăților confiscate în perioada regimului comunist, proiecte de consultanță și litigii de urbanism, lucrări de construcții și aspecte legate de închirierea de birouri.

În domeniul infrastructurii, Andreea a asistat unul dintre cei mai importanti jucatori la nivel global în proiecte de infrastructură majore și un antreprenor român cu privire la proiecte de infrastructură în vestul țării.

„Expertiza solidă a Andreei, precum și calitățile dovedite în cei 4 ani în care a lucrat alături de noi și de clienții noștri, precum determinare, abilități de comunicare și de management al echipei au transformat-o într-un membru valoros al echipei noastre. Andreea a dovedit că pentru a fi un avocat bun contează abilitatea de a găsi soluții juridice în orice situație, precum și o relație de încredere cu clienții pentru sprijinirea acestora cu sfaturi pragmatice, adaptate nevoilor lor”, spune Adriana Crai, Managing Partner PBC Attorneys-at-Law.

Nicoleta Vădeanu a intrat în echipa PBC Attorneys-at-Law în anul 2019, fiind acum promovată pe poziția de Senior Associate, având în vedere calitățile pe care le-a demonstrat în gestionarea proiectelor și experiența bogată acumulată în soluționarea disputelor și în domeniul consultanței de afaceri.

Nicoleta a dovedit încă de la început un spirit pragmatic deosebit, care i-a permis să fie implicată într-o gamă de proiecte complexe de drept imobiliar, dreptul construcțiilor, drept administrativ, achiziții publice, drept comercial, în care a asistat și a reprezentat actori importanți la nivel național și internațional, în proceduri judiciare.

În domeniul dreptului imobiliar, Nicoleta a oferit asistență și reprezentare unor dezvoltatori imobiliari importanți privind proprietăți de mare calibru incluzând terenuri și proiecte rezidențiale în litigii privind apărarea dreptului de proprietate, litigii de expropriere, litigii de restituire a proprietăților confiscate în perioada regimului comunist, proiecte de consultanță și litigii de urbanism.
În domeniul infrastructurii, Nicoleta a asistat unii dintre cei mai importanti jucatori la nivel global și național în numeroase proiecte de infrastructură. În domeniul achizițiilor publice, Nicoleta a asistat și a reprezentat cu succes la CNSC și în instanță operatori economici din diverse industrii.
În domeniul fiscal, Nicoleta a asistat și reprezentat operatori economici importanti în numeroase proceduri judiciare pentru anularea unor debite fiscale.

„În perioada în care a fost alături de noi, Nicoleta a demonstrat excelente abilități de gestionare a litigiilor, spirit practic, precum și un ascuțit spirit de observație și analiză, foarte util pentru finalizarea cu succes a dosarelor pe care le-a administrat. Pe lângă cunoștințele tehnice solide, Nicoleta a demonstrat și o serie de calități care o diferențiază de ceilalți avocați, precum curajul în abordarea provocărilor juridice indiferent de domeniu, dorința de performanță și determinarea pentru a găsi cea mai bună soluție pentru finalizarea proiectului cu succes”, a ad[ugat Adriana Crai.

În noua sa calitate, Nicoleta va continua să aprofundeze domeniul achizițiilor publice și dreptul urbanismului.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 15 / 222
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Addleshaw Goddard a recrutat-o pe românca Ioana Knoll-Tudor pe poziția de partener. Ea are misiunea de a lansa practica de arbitraj internațional a biroului din Paris și de a consolida practica globală de arbitraj internațional a firmei
Filip & Company își consolidează practica de Real estate prin cooptarea Ioanei Grigoriu în poziția de counsel
Dr. Cosmin Vasile (Managing Partner ZRVP) va susține un curs de arbitraj la INPPA : “Instanțele de judecată și procedura arbitrală. Reguli și principii, competența punctuală a instanțelor judecătorești în contextul existenței unei convenții arbitrale valide, probleme practice” | Înscrierile se fac până pe 9 octombrie
MergerMarket - Deal Drivers: EMEA HY 2023 | Ce a fost mai rău a trecut, sunt semne de revenire a creșterii în piața de M&A din regiunea EMEA, după ce factorii de risc au scăpat de sub controlul dealmakerilor în primul semestru. TMT și I&C vor fi reginele tranzacțiilor în următoarele 12 luni. Evoluția pe domenii și cele mai active firmele de avocați din fiecare sector
LegiTeam: MUȘAT & ASOCIAȚII recrutează avocați definitivi | Restructurare & Insolvență | Litigii
Ce sume au primit firmele de avocați implicate în arbitrajul ICSID inițiat de Gabriel Resources după ce a pierdut proiectul aurifer Roșia Montană și cu cât au fost plătiți arbitrii. White & Case LLP și TZA s-au luptat timp de 8 ani cu LDDP și Lalive, iar acum se așteaptă decizia Tribunalului arbitral în litigiul cu pretenții de aprox. 4,4 miliarde usd
LegiTeam: BOHÂLȚEANU ȘI ASOCIAȚII recrutează avocați stagiari
„The Lawyer European Awards 2023” | Popescu & Asociații, singura firmă independentă locală aflată pe lista scurtă a premianților. Trei firme internaționale cu activitate în România concurează pentru titlu la secțiunea ”Law Firm of the Year: South Eastern Europe”
Avocații i.Lo | Legal Design obțin o soluție de referință într-o procedură de achiziție publică a unui contract cu o valoare estimată totală de peste 6 milioane Euro
NNDKP, desemnată Firma Anului în România în Dispute Fiscale de către International Tax Review. Distincția confirmă încă o dată rezultatele excepționale obținute de consultanții fiscali și de avocații NNDKP din cadrul CELF pe parcursul ultimului an
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Excepția de arbitraj (Powered by ZRVP)
LegiTeam | GNP Guia Naghi & Partners: Junior Associate to join our litigation team
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...