ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Simina Mut devine Partener în cadrul Reff & Asociații. Deloitte România își consolidează echipa de management

15 Iunie 2020   |   BizLawyer

Simina Mut coordonează pentru Europa Centrală echipele de consultanță în management juridic și de Legal Managed Services, al căror rol este să sprijine departamentele juridice în demersul de transformare digitală, de îmbunătățire a eficienței prin utilizarea soluțiilor tehnologice și prin optimizarea proceselor.

 
 
Deloitte România își consolidează echipa de management prin promovarea Ralucăi Bâldea și a lui Bogdan Barbu pe poziția de Parteneri Servicii Fiscale și a Siminei Mut pe rolul de Partener în cadrul Reff & Asociații, societatea de avocați care reprezintă rețeaua globală Deloitte Legal în România.

„Preluarea rolului de partener este probabil cea mai importantă reușită a unei cariere în servicii profesionale și de aceea sunt foarte mândru de colegii mei care tocmai au fost promovați. Ei au avut o contribuție personală semnificativă la construirea unei părți a businessului nostru prin angajamentul lor total față de clienții și față de colegii noștri, sprijinindu-i și pe unii, și pe ceilalți să se dezvolte și să exceleze. Privesc promovarea colegilor mei ca pe un cadou pe care ni-l facem cu ocazia aniversării a 175 de ani de existență a Deloitte, cea mai veche firmă de servicii profesionale din lume,” a spus Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova.


Simina Mut este acum Partener în cadrul Reff & Asociații și coordonează pentru Europa Centrală echipele de consultanță în management juridic și de Legal Managed Services, al căror rol este să sprijine departamentele juridice în demersul de transformare digitală, de îmbunătățire a eficienței prin utilizarea soluțiilor tehnologice și prin optimizarea proceselor. Simina continuă să conducă și Centrul Global de Excelență Deloitte Legal, o echipă globală aflată la București care oferă soluții atât pentru clienții, cât și pentru profesioniștii Deloitte din toată lumea, printre care se numără soluțiile create în cadrul parteneriatului cu UiPath. Simina este un avocat experimentat în tranzacții bancare și a coordonat implementarea la nivel global a unor proiecte inovatoare pentru rețeaua Deloitte Legal, în domenii precum excelență operațională, design de modele operaționale, centralizarea serviciilor, soluții tehnologice dedicate domeniul juridic și strategie digitală. Ea s-a alăturat Deloitte când era absolventă. A studiat drept internațional și comparat în Cluj-Napoca, Paris și Geneva și deține certificări în drept comparat și transnațional.

Raluca Bâldea, care a devenit acum Partener Servicii Fiscale în cadrul departamentului de Taxe Indirecte al Deloitte România, are 13 ani de experiență în domeniul fiscal. Ea s-a alăturat Deloitte în 2013 și, de atunci, s-a specializat în TVA. Oferind consultanță în chestiuni sofisticate de TVA pentru companii din toate domeniile, Raluca s-a concentrat în ultimii ani pe sectoarele producție, imobiliar și energie. În plus, din 2018 a preluat rolul de coordonator al echipei de consultanți în domeniul taxelor vamale și al accizelor, iar în 2019 a devenit coordonatorul Departamentului de Taxe din cadrul biroului regional al Deloitte din Timișoara. Raluca este membru al Camerei Consultanților Fiscali din România, expert fiscal înregistrat la instanțele de judecată naționale și are un Executive MBA de la Universitatea din Viena.

Bogdan Barbu, promovat Partener Servicii Fiscale, este specializat în prețuri de transfer și fiscalitate internațională și este liderul grupului de servicii de consultanță dedicat sectorului produselor industriale din cadrul Deloitte România. El s-a alăturat Deloitte după ce a absolvit studiile universitare, în 2008, fiind implicat în numeroase proiecte de consultanță fiscală și procese de soluționare a disputelor, cu predilecție în domeniul prețurilor de transfer, lucrând cu companii românești și multinaționale din toate domeniile, în special din sectorul produselor industriale și de consum. Din 2019, este și coordonatorul Departamentului de Taxe din cadrul biroului regional al Deloitte din Cluj-Napoca. Bogdan este licențiat în afaceri internaționale și are un master în același domeniu. De asemenea, deține un Certificat în Prețuri de Transfer emis de Chartered Institute of Taxation din Londra și este consultant fiscal autorizat, membru al Camerei Consultanților Fiscali din România.

Deloitte România este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din țara noastră și oferă, în cooperare cu Reff & Asociații | Deloitte Legal România, servicii de audit, de consultanță fiscală, servicii juridice, de consultanță în management și consultanță financiară, servicii de managementul riscului, soluții de servicii și consultanță în tehnologie, precum și alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 1.700 de profesioniști.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 188 / 241
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
De vorbă cu Anne Marie Mateeas, Country Legal Head Novartis, profesionistul pentru care integritatea reprezintă valoarea fundamentală, despre profesia juridică, experiențele acumulate și provocările abordate | “În sfera carierei mele, dezvoltarea unor valori precum respectul profund pentru lege, promovarea transparenței și adoptarea unei abordări centrate pe identificarea și implementarea de soluții eficiente sunt aspecte esențiale care îmi ghidează fiecare decizie și acțiune. Chiar și momentele dificile sau deciziile care s-au dovedit a fi mai puțin potrivite au avut un impact valoros, învățându-mă lecții esențiale”
NNDKP obține poziții de top în clasamentele The Legal 500 EMEA 2024
CMS asistă PPC în achiziția unui parc eolian operațional de 84 MW în România. Mircea Moraru (Corporate M&A) a coordonat echipa, cu sprijinul lui Horea Popescu (Corporate M&A)
Vlad Peligrad s-a desprins din asocierea cu KPMG Legal, unde era partener și lansează o firmă proiectată să asigure întreg spectrul de servicii juridice | Vlad Peligrad, Managing Partner & Founder PeligradLaw: ”Suntem la început, în procesul de formare a echipei. Până la sfârșitul anului firma va avea 8-10 avocați”
LegiTeam: Experienced Lawyer Employment | Reff & Associates
Noi Avocați Colaboratori Seniori în cadrul PNSA. Andra Vieriu și Maria Dima fac un pas înainte în carieră
Stratulat Albulescu obține în prima instanță amendarea Primarului General al Municipiului București pentru neexecutarea unei hotărâri judecătorești definitive. Partenerul Adriana Dobre a coordonat echipa care a obținut una dintre primele decizii judecătorești de acest fel: amendă de 20% din salariul minim brut pe economie pe zi de întârziere, la care se adaugă penalități de 500 lei ̸ zi de întârziere
Rundă amplă de promovări în mai multe arii de practică din cadrul biroului Kinstellar din București. Opt avocați au făcut un pas înainte în carieră | Victor Constantinescu (Managing Partner): ”Recunoaștem în mod oficial contribuțiile colegilor prin aceste promovări. Împărtășesc valorile pe care le avem, s-au dovedit a fi membri de valoare pentru echipa locală și așteptăm cu nerăbdare să îi vedem acumulând noi realizări”
Studiul CMS European M&A 2024 | Piața de fuziuni și achiziții s-a dovedit rezistentă în 2023, CMS acordând consultanță într-un număr record de tranzacții. Horea Popescu, coordonator al practicii Corporate M&A în CEE și Managing Partner al CMS România: “În ciuda unui context plin de provocări, CMS a oferit consultanță în 68 de tranzacții de fuziuni și achiziții în regiune, dintre care peste 50% au fost determinate de intrarea unor investitori strategici pe noi piețe, demonstrând soliditatea practicii noastre în întreaga regiune”
Stratulat Albulescu & Asociații estimează pentru anul 2024 un nivel de activitate, în practica de Real Estate, cel puțin egal cu cel de anul trecut, marcat însă de o anumită expectativă din partea dezvoltatorilor, prudența fiind cuvântul cheie auzit cel mai frecvent de la clienți. Vor exista însă și ferestre de oportunitate care în mod cert vor fi accesate de jucătorii cu un apetit crescut la risc | “Cel mai probabil vom asista, în cursul acestui an, la o deblocare a situației și la o creștere a numărului de tranzacții, chiar și timidă”, spun avocații
O soluție reper a ÎCCJ obținută de D&B David și Baias clarifică modalitatea de calcul a cifrei de afaceri la care se aplică amenzile Consiliului Concurenței
Creștere de doi digiți, anul trecut, pentru Milcev Burbea, firmă recunoscută de ghidurile juridice internaționale pentru practica de proprietate intelectuală | Despre mandatele provocatoare și numeroasele proiecte cu grad ridicat de complexitate, într-o discuție cu Gabriela Milcev (Managing Partner): ”Forța biroului nostru constă într-o abordare echilibrată, croită pe nevoile cazului, combinând, ca într-o rețetă care nu este niciodată aceeași, consultanța și litigiul, precum și persoanele și abordările potrivite pentru apărarea intereselor clientului. Adesea ne confruntăm cu necesitatea de a opera în alte jurisdicții, la nivel internațional”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...