ZRP Schoenherr
Tuca Zbarcea & Asociatii

Societatea de avocatură D&B David şi Baias anunță promovarea a șase Avocați Seniori

05 Ianuarie 2021   |   BizLawyer

Astfel, Alexandra Barac, Iacob Buga, Cătălina Ilie, Andreea Racu, Andreea Tortov și Sonia Voinescu devin Avocați Seniori.

 
 
D&B David și Baias, societatea de avocatură corespondentă PwC în România, anunță promovarea a șase Avocați Seniori, începând cu 1 ianuarie 2021.

”Îi felicit pe colegii promovați și le urez  succes în noile roluri. Urcând încă o treaptă în carieră colegii noștri au demonstrat calități profesionale și umane deosebite, fiind lideri în echipele lor și contribuind constant la valoarea pe care o aducem clienților și firmei noastre”,  a declarat Sorin David, Managing Partner, D&B David şi Baias.

Astfel, Alexandra Barac, Iacob Buga, Cătălina Ilie, Andreea Racu, Andreea Tortov și Sonia Voinescu devin Avocați Seniori.


Alexandra Barac este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti și membră a Baroului Bucureşti din februarie 2014. Ea s-a alăturat echipei de litigii a D&B David şi Baias în noiembrie 2016, fiind specializată în litigii de muncă, civile, comerciale și de achiziții publice.

Iacob Buga a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti și a devenit membru al Baroului Bucureşti în anul 2015. Iacob s-a alăturat echipei de litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna iunie a anului 2018, fiind specializat în litigii civile, administrative şi fiscale.

Cătălina Ilie este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi membră a Baroului Bucureşti din 2015. Cătălina s-a alăturat echipei de servicii financiare din cadrul D&B David şi Baias în 2016. Domeniile sale de expertiză includ dreptul bancar, asigurări, servicii de plată și protecţia datelor cu caracter personal.

Andreea Racu este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi deţine o diplomă de master în dreptul afacerilor. Este membră a Baroului Bucureşti din anul 2015 și s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în același an, fiind specializată în litigii civile, comerciale şi de drept fiscal.

Andreea Tortov este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti și membră a Baroului Bucureşti din Februarie 2013. Andreea a lucrat în D&B între anii 2016-2018 și a revenit în echipa de Corporate M&A a D&B David şi Baias în Octombrie 2019, fiind specializată în fuziuni şi achiziţii, drept societar şi proiecte de reorganizare internaţională.

Sonia Voinescu este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, precum și a unui masterat în Dreptul Afacerilor la Facultatea de Drept din București. Sonia este membră a baroului Bucureşti din 2013 și s-a alăturat D&B David şi Baias în octombrie 2016, făcând parte din echipa de concurenţă și ajutor de stat.

D&B David și Baias este societatea de avocatură corespondentă PwC în România și este parte din rețeaua internațională PwC Legal, care cuprinde mai mult de 3000 de avocați în peste 90 de țări. Echipa D&B David și Baias este alcătuită din 50 de avocați (dintre care 8 parteneri) și acordă consultanță și asistență juridică societăților locale și multinaționale în domenii precum: fuziuni, achiziții și restructurări, societăți comerciale și grupuri de societăți, proprietăți imobiliare, concurență și ajutoare de stat, servicii financiare și piețe de capital, relații de muncă și resurse umane, proprietate intelectuală, protecția consumatorului și a datelor cu caracter personal, litigii fiscale și comerciale.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 6 / 224
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
O nouă rundă de promovări la NNDKP. Roxana Abrașu intră în rândul partenerilor, alți avocați din linia a doua fac un pas înainte în carieră
Victorie definitivă într-un litigiu în domeniul prețurilor de transfer pentru echipa RTPR
Bohâlțeanu & Asociații cooptează în echipă un fost director juridic și afaceri corporative al unei multinaționale din energie. Cosmin Predoiu devine partener în cadrul firmei
Lady Lawyers dețin o pondere importantă în cadrul Popescu & Asociații | În avocatură, viziunea și creativitatea sunt elemente esențiale, care fac diferența de fiecare dată, spun doamnele avocat. Munca, studiul continuu, seriozitatea și responsabilitatea pavează drumul către succes
Echipa de M&A de la ZRVP asistă mai multe tranzacții în care vânzători autohtoni își transferă businessul către investitori locali sau internaţionali. Anca Danilescu, Senior Partener: Lichiditatea la nivel macro este încă semnificativă şi estimez că va rămâne la fel pe tot parcursul anului. Cei care vor finaliza un exit curat în 2021 vor fi câştigătorii următorului deceniu
Echipa de M&A de la BSMP are pe masa de lucru cinci proiecte în diverse stadii, după cel mai bun an din istoria firmei, cu tranzacții semnificative în domenii precum oil & gas, farma sau aviation. Investitorii se uită acum la tranzacții semnificative, spre deosebire de criza din 2008, când focusul era pe business-uri în dificultate, spun partenerii care coordonează practica
LegiTeam: ZRVP recrutează avocat definitiv (Litigii)
LegiTeam | Popovici Nițu Stoica & Asociații recrutează avocați de Concurență (3-5 ani)
Consultanța aferentă proiectelor de regenerabile, în special solar și vânt, a urcat subtanțial ca pondere absolută în portofoliul Vlăsceanu, Ene și Asociații. De vorbă cu partenerul Daniel Vlăsceanu despre cele mai sensibile aspecte ale industriei, proiecte, planuri și clienți
Litigiu privind anularea actelor autorităților fiscale pentru stabilirea prețurile de transfer câștigat de avocații NNDKP
LegiTeam | Popovici Nițu Stoica & Asociații recrutează avocați de Concurență și ̸ sau GDPR (1-3 ani)
Schoenherr o cooptează pe Adriana Stoian drept coordonatoare a practicii de consultanță fiscală
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...