ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Stratulat Albulescu își consolidează practica de Litigii prin cooptarea Adrianei Dobre (Counsel) și a Roxanei Catea (Managing Associate). De asemenea, Mihai Macovei se alătură echipei în calitate de Senior Associate

27 Iulie 2020   |   BizLawyer

Dupa consolidarea departamentelor de Drept Imobiliar, Drept Societar/Fuziuni si Achizitii si Dreptul Muncii prin recrutarea a 6 noi membri, cooptarea Adrianei, Roxanei si a lui Mihai este inca o confirmare a dezvoltarii continue a firmei in general si, in particular, a departamentului de Litigii.

 
 
Stratulat Albulescu anunta cooptarea a trei noi avocati talentati in cadrul departamentului de Litigii.

Adriana Dobre s-a alaturat echipei Stratulat Albulescu in iulie 2020 in calitate de Counsel. Anterior, ea a lucrat timp de 9 ani in cadrul firmei de avocatura RTPR Allen & Overy si 3 ani in cadrul firmei D&B David & Baias, societatea de avocatura afiliata a PwC in Romania.
Adriana are o experienta de peste 12 ani in toate tipurile de litigii, dobandind in mod special experienta in zona de litigii de contencios-administrativ, fiscal si arbitraj. De asemenea, in ultimii 10 ani Adriana a fost implicata si in majoritatea litigiilor privind contestarea sanctiunilor aplicate de catre Consiliul Concurentei pe o gama variata de piete, precum telecomunicatii, retail, pharma, petrol si gaze, etc.

Experienta Adrianei in litigii fiscale este semnificativa, de-a lungul timpului ea fiind implicata in diverse mandate complexe si cu valori considerabile, de la litigii vizand probleme de TVA pana la litigii privind impozitul pe profit, redevente si preturi de transfer.
Adriana se mandreste cu o impresionanta rata de succes de peste 90%, cazuistica ei incluzand in cea mai mare parte dispute complexe si notorii.
Adriana va coordona unul dintre cele doua grupuri de lucru din cadrul departamentului de litigii. Experienta sa juridica vasta este completata de abilitatile sale excelente de comunicare, care ii permit nu numai sa gestioneze cu succes relatiile cu clientii, ci si sa coordoneze membrii echipei, pentru a aduce plus valoare unei echipe deja performante si calificate.
Mai mult, Adriana a publicat numeroase articole juridice in domeniul dreptului civil, dreptului procesual civil, dreptului european, dreptului fiscal si administrativ, fiind co-autor al volumului „Noul cod civil. Note, corelatii, explicatii”.

Roxana Catea s-a alaturat echipei Stratulat Albulescu in luna iunie in calitate de Managing Associate.
Roxana a lucrat timp de peste 7 ani in cadrul firmei de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii si anterior in cadrul uneia dintre cele mai importante birouri de avocatura asociate Big 4 din Romania.
Roxana are peste 9 ani experienta intr-o gama variata de litigii, domeniile sale de expertiza incluzand dreptul comercial, litigii corporate, asigurari si faliment, insolventa si restructurare, litigii contractuale, proceduri de executare silita a hotararilor straine, raspundere profesionala si nu in ultimul rand, litigii de dreptul muncii.
In plus, Roxana are o experienta vasta in domeniul procedurilor speciale, inclusiv cu privire la anularea biletelor la ordin, aspecte legate de platile bancare, a asigurat reprezentarea unor societati din domeniul asigurarilor in fata Autoritatii de Supraveghere Financiara si a acordat asistenta juridica si reprezentare in fata instantelor de judecata in cadrul numeroaselor litigii.
Roxana va coordona un al doilea grup de lucru din cadrul departamentul de Litigii, unde abilitatile sale de redactare, cumulate cu cunostintele sale excelente in materie de limbi straine (Roxana vorbeste fluent nu mai putin de 4 limbi, mai precis romana, spaniola, franceza si engleza) si gandirea analitica ii permit sa se concentreze nu numai pe rezultatul final, dar si pe fiecare etapa a litigiului, asigurand totodata identificarea si implementarea celei mai bune aparari si focus pe activitatea clientilor.
In prezent, Roxana este doctorand in drept comercial, precum si asistent universitar la aceeasi disciplina in cadrul Facultatii de Drept, Universitatea Nicolae Titulescu,

Mihai Macovei s-a alaturat grupului de lucru coordonat de Adriana Dobre in luna iunie 2020, in calitate de Senior Associate. Mihai a petrecut ultimii 7 ani in cadrul uneia dintre cele mai notorii firme de avocatura din Romania, Musat & Asociatii, unde si-a inceput cariera.
El are o experienta substantiala intr-o gama variata de litigii, cu accent pe litigii comerciale, dispute contractuale, faliment si insolventa, precum si in litigii de drept bancar si financiar.
Mihai este un membru al echipei extrem de eficient, al carui mod de lucru asertiv si organizat ii permite sa gestioneze in mod independent litigii complexe atat pentru companii internationale, cat si pentru cele locale.
Mihai a absolvit Facultatea de Drept din Timisoara (Universitatea de Vest) si a urmat doua programe de masterat, unul in Dreptul Afacerilor in cadrul Universitatii din Bucuresti (2013) si unul in Arbitraj Comercial International in cadrul Universitatii Stockholm (2016).

Silviu Stratulat (Managing Partner), a declarat: „Echipa Stratulat Albulescu devine din ce in ce mai puternica. Cooptarea Adrianei, Roxanei si a lui Mihai imi intareste si mai mult convingerea ca vom pasi in a doua jumatate a anului 2020 cu o echipa solida, formata din avocati foarte valorosi, cu viziune. Avand in vedere cresterea complexitatii dosarelor si a volumului nostru de activitate din ultima perioada, ne angajam sa ne asiguram in continuare ca asistenta si suportul oferit clientilor nostri sunt la cele mai inalte standarde posibile”.

Dupa consolidarea departamentelor de Drept Imobiliar, Drept Societar/Fuziuni si Achizitii si Dreptul Muncii prin recrutarea a 6 noi membri, cooptarea Adrianei, Roxanei si a lui Mihai este inca o confirmare a dezvoltarii continue a firmei in general si, in particular, a departamentului de Litigii.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 17 / 220
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Raportul CMS Emerging Europe M&A 2020 | Activitate tranzacțională încetinită, dar cu premise puternice de revenire. România, peste media regională
LegiTeam: Radu și Asociații SPRL recrutează avocați stagiari pentru practica de consultanță
Avocații Mușat & Asociații întrevăd o creștere spectaculoasă a proiectelor de energie, dacă statul se va concentra pe câteva direcții strategice. Iulian Popescu, Deputy Managing Partner: În ultimii ani am observat o recurență crescută a mandatelor din partea firmelor internaționale care, deși au prezență în România, preferă să lucreze cu departamentele noastre specializate
LegiTeam: Bondoc si Asociatii is looking for a Real Estate lawyer
Studiu realizat de DLA Piper | Amenzi în valoare de 272,5 mil. E aplicate de autoritățile europene de reglementare a protecției datelor în baza RGPD. Romania a aplicat amenzi în valoare totală peste 650.000 Euro
Sistemul de sănătate și-a dezvăluit anul trecut mai multe vulnerabilităţi care pot fi reglementate şi combătute. Cele mai mari probleme cu care s-au confruntat jucătorii din sectorul Healthcare & Pharma și provocările anului 2021, analizate de Livia Zamfiropol și Alina Lăcătuș, Parteneri DLA Piper România
Debutul anului 2021 aduce schimbări majore în sectorul energetic. Noutățile, explicate de avocații Maravela Popescu & Asociații | Mihaela Nyerges, Managing Associate: Am sesizat un interes crescut pentru proiectele de producere a energiei regenerabile; țara noastră redevine o destinație atractivă pentru investiții în acest sector
CMS România îl promovează pe Andrei Tercu în poziția de Tax Director
In-houseLegal.ro | Cum s-au adaptat marile companii private la ‘noua normalitate’ și ce sprijin oferă echipele de Legal în perioada pandemiei. Simona Vasiliu: Paradoxal, desfășurarea activității „la distanță” a menținut și chiar a crescut performanța echipei
LegiTeam | WOLF THEISS recrutează pentru echipa locală de Litigii și Arbitraj
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAŢII is expanding its team, looking for SENIOR ATTORNEYS to join the firm’s DISPUTE RESOLUTION practice.
Refinitiv Legal Advisers - Full Year 2020 | Piața globală de M&A a pierdut doar 5% anul trecut, iar piața europeană a crescut cu 36% în pandemie. Mai multe firme cu prezență la București au intrat în Top 25 global, european și regional
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...