ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Wolf Theiss Polonia își extinde echipa de Drept Societar și Fuziuni și Achiziții cu 27 de avocaţi. Noile echipe vor consolida în mod semnificativ capacitățile în regiune

05 Iulie 2023   |   BizLawyer

Wolf Theiss anunță extinderea echipei sale de drept societar și fuziuni și achiziții din Polonia cu 27 de noi membri, inclusiv 7 (șapte) parteneri. Extinderea face parte din angajamentul continuu al firmei de a investi în piețele sale de interes din regiunea CEE/SEE.

 
 
Wolf Theiss a anunțat că noi echipe de avocați cu experiență în drept societar și fuziuni și achiziții se vor alătura biroului său din Polonia. Așteptările sunt ca prin sosirea noilor echipe să fie consolidate în mod semnificativ capacitățile Wolf Theiss în această țară și în întreaga regiune.

Conform declarației oferite de Andrea Gritsch, Managing Partner Wolf Theiss, această extindere reprezintă un pas important pentru piața țintă a firmei din Polonia, precum și pentru întreaga regiune CEE/SEE:   
"Suntem încântați să ni se alăture echipe talentate și cu vastă experiență în biroul nostru din Polonia. Aceasta este o dovadă a strategiei Wolf Theiss de a investi în profesioniști de top și de a ne extinde expertiza în întreaga regiune."


Noi membri în echipa de Drept Societar și Fuziuni și Achiziții din Polonia

Echipele, care includ 7 parteneri în componența sa de bază, au o experiență vastă în asistarea şi reprezentarea clienților locali și internaționali din diverse sectoare industriale într-o gamă variată de aspecte corporative și de fuziuni și achiziții, inclusiv tranzacții publice și private de fuziuni și achiziții și tranzacții de capital privat, asocieri în participațiune, guvernanță corporativă și restructurări corporative, privatizări, precum și activități pe piețele de capital.

Tomasz Stasiak, Managing Partner al biroului Wolf Theiss din Polonia, subliniază importanța acestei extinderi pentru piața locală: "Le urăm bun venit noilor colegi, care vor contribui la consolidarea expertizei noastre și ne vor permite să oferim clienților noștri o gamă și mai cuprinzătoare de servicii juridice pe piața poloneză. Este o perioadă interesantă pentru industria juridică din regiune și sunt convins că practica noastră de drept societar și fuziuni și achiziții din Polonia deține poziția ideală pentru a continua să răspundă și să depășească așteptările clienților noștri."

Florian Kusznier, Partener şi Coordonatorul regional al departamentului de drept societar și fuziuni și achiziții din cadrul Wolf Theiss, a explicat în continuare importanța acestei extinderi pentru echipa de drept societar a firmei: "Cooptarea acestor echipe în cadrul Wolf Theiss reprezintă o evoluție semnificativă pentru practica noastră generală de drept societar și fuziuni și achiziții. Expertiza și experiența lor vor fi de neprețuit pe măsură ce continuăm să creștem și să ne extindem capacitățile. Suntem încântați să îi avem la alături de noi și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu ei pentru a obține rezultate remarcabile pentru clienții noștri."

Dintre noii membri ai echipei, Izabela Zielińska-Barłożek, Anna Dąbrowska și Krzysztof Libiszewski vor coordona echipa de Corporate/M&A din Polonia, unindu-şi forţele împrună cu Partenerii Bartosz Kuraś, Maciej A. Szewczyk, Marcin Pietkiewicz și Katarzyna Wójcik-Bąkowska.

●    Izabela Zielińska-Barłożek este specializată în fuziuni și achiziții, inclusiv în tranzacții transfrontaliere. De asemenea, oferă consultanță permanentă în materie de drept societar și a luat parte la numeroase proiecte de restructurare a întreprinderilor, inclusiv fuziuni, divizări și reorganizări. Printre clienții ei se numără companii din diverse sectoare, cum ar fi construcții, tehnologie, bunuri de larg consum și fonduri de investiţii. Este Commissioner în cadrul Comisiei pentru bunăstare profesională a IBA, membră a Consiliului consultativ al Comitetului pentru proprietăți imobiliare al Asociației Internaționale a Barourilor și fostă președintă a acestui comitet, precum și membră a Consiliului de administrație al Association Europénne d'Études Juridiques et Fiscales (AEEJF). Izabela este inclusă în topul polonez IFLR1000 Women Leaders pentru 2022 (M&A, tranzacții imobiliare).
●    Anna Dąbrowska este specializată în achiziții și cesionări locale și internaționale într-o varietate de sectoare economice, inclusiv în producție, bunuri de larg consum, tehnologie și capital privat. De asemenea, ea asistă zilnic clienții în speţe de drept societar, inclusiv fuziuni, divizări și reorganizări. Anna este Senior Vice-Chair al Forumului regional european în cadrul IBA și este, de asemenea, comisar în cadrul Comisiei IBA pentru viitorul serviciilor juridice. În plus, este copreședinte al secțiunii poloneze a Secției Internaționale a Baroului Statului New York.
●    Krzysztof Libiszewski este specializat în fuziuni și achiziții transfrontaliere, preluări, asocieri în participațiune, situații speciale, precum și în restructurări corporative. Deși se concentrează în mod special pe sectorul Fondurilor de Investiţii, printre clienții săi se numără și investitori strategici și diverși investitori financiari. El asistă în mod constant consiliile de administrație ale societăților în probleme de guvernanță și publică pe teme generale de Corporate/M&A și pe anumite subiecte legate de piața de capital.
●    Bartosz Kuraś este specializat în acordarea de consultanță tranzacțională în fuziuni și achiziții interne și transfrontaliere și sprijină clienții în mod constant. Bartosz asistă investitori strategici și financiari, precum și investitori de capital privat. De asemenea, este activ în domeniul contractelor comerciale și în preluarea de noi tehnologii.
●    Maciej A. Szewczyk este un avocat cu dublă calificare în domeniul M&A, admis ca avocat polonez și avocat al instanțelor superioare din Anglia și Țara Galilor (în prezent nu profesează). Se ocupă de fuziuni și achiziții, inclusiv de capital privat, de drept societar și comercial. A luat parte la numeroase tranzacții complexe și notabile, atât naționale, cât și multijurisdicționale. Maciej contribuie în mod regulat la publicații internaționale și locale în domeniul său de specialitate.
●    Marcin Pietkiewicz se axează în special pe piețele de capital, industria financiară și fuziuni și achiziții. Marcin își consiliază clienții cu privire la tranzacțiile de fuziuni și achiziții din sectorul public și financiar, precum și cu privire la ofertele publice și private de valori mobiliare și chestiuni legate de listarea pe piețele de valori mobiliare. Practica sa combină consilierea tranzacțională cu aspecte de reglementare, având o experiență vastă în domeniul reglementării serviciilor financiare. Printre clienții săi se numără societăți listate la bursă, bănci, firme de investiții, administratori de active și alte instituții financiare. Marcin este, de asemenea, activ în tranzacții de securitizare și NPL (credite neperformante), unde se concentrează pe aspectele de reglementare.
●    Katarzyna Wójcik-Bąkowska este specializată în tranzacții de fuziuni și achiziții transfrontaliere, globale și domestice. De asemenea, oferă consultanță în materie de drept societar și a participat la numeroase proiecte de restructurare a întreprinderilor, inclusiv fuziuni, divizări și reorganizări. Katarzyna sprijină clienții în permanență și asistă investitori strategici și financiari, precum și investitori de capital privat. Printre clienții săi se numără companii din diverse sectoare, inclusiv din domeniul proprietății intelectuale, tehnologiei, bunurilor de larg consum și serviciilor financiare. În plus, Katarzyna are o experiență vastă în sectorul sănătății și al biotehnologiei.
Anna Dąbrowska, de asemenea, pentru Izabela Zielińska-Barłożek și Krzysztof Libiszewski:
"Suntem încântați să ne alăturăm Wolf Theiss, o firmă regională de top care are o reputație solidă în furnizarea de servicii juridice de înaltă calitate clienților din Polonia și nu numai. Suntem încrezători că experiența și cunoștințele noastre ne vor permite să aducem o contribuție semnificativă la creșterea ulterioară și succesul firmei în regiune."

Odată cu alăturarea noilor membri, Wolf Theiss este pregătită să își continue traiectoria de creștere puternică și să se afirme și mai mult ca un jucător de top în industria juridică din Polonia.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 1 / 12
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Stratulat Albulescu a asistat compania Respira Verde si fondatorii acesteia cu privire la exit-ul partial catre OMV Petrom. Cristina Man (Partner) a coordonat echipa
LegiTeam: CMS is looking for a Senior Associate for the Corporate and M&A Practice Group
INTERVIURI ESENȚIALE | Horea Popescu, Managing Partner CMS România: Cele mai multe tranzacții care se fac în momentul actual sunt cele cu investitori strategici care vor să intre pe piața din România sau sunt deja prezenți și vor să își mărească cota de piață. În această perioadă, sell-side sunt fondurile de private equity, iar buy-side sunt strategici. Distressed, aproape deloc
LegiTeam: CMS is looking for an Associate | Real Estate and Construction Lawyer
Pentru BRD, cea mai bună protecție în materie de Concurență este asigurată de colaborarea dintre echipa internă de juriști și firmele de avocatură | De vorbă cu Ioana Sandu – Cazan, responsabil cu Programul de conformare cu Dreptul Concurenței și Gabriel Marin, Șef Serviciu Litigii în cadrul Departamentului Juridic al băncii, despre politica solidă a băncii și proiectele interesante din acest segment, interacțiunea cu autoritatea de Concurență și colaborarea cu echipele externe de avocați
LegiTeam | Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru departamentul Litigii (5-7 ani experiență)
Finanțele caută avocați pentru litigii arbitrale investiționale internaționale judecate potrivit regulilor de arbitraj UNCITRAL și CIRDI | Acorduri-cadru de reprezentare juridică a României semnate, pentru 4 ani, cu cel mult 6 firme pentru fiecare lot. Termen strâns pentru depunerea ofertelor
LegiTeam | BOHÂLȚEANU ȘI ASOCIAȚII recrutează avocați stagiari
EXCLUSIV - Finanțele plătesc anul acesta peste 2 mil. E avocaților care blochează, în mai multe jurisdicții, încercările fraților Micula de a executa statul român. Ce firme de avocați au fost angajate în SUA, UK, Belgia, Luxemburg, Franța și Suedia și ce onorarii primește fiecare
LegiTeam | BOHÂLȚEANU ȘI ASOCIAȚII recrutează avocați definitivi
Voicu & Asociații extinde echipa prin cooptarea unor avocați specializați. Daniel Voicu, Avocat Coordonator: Suntem deschiși pentru lărgirea continuă a echipei noastre cu avocați ambitioși recent admiși în Barou
LegiTeam | The Opportunity: Junior Associate, Litigation (DLA Piper)
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...