ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Andreea Bende, promovată în calitate de Partener în cadrul NNDKP IP

14 Ianuarie 2019   |   Bogdan Alexandru

Andreea are o prezență activă în organizații recunoscute la nivel mondial, precum INTA, ECTA sau Marques, și este membru al Camerei Naționale a Consilierilor în Proprietate Industrială din România (începând din anul 2008).

Andreea Bende, Partener în cadrul NNDKP IP

 
 
Divizia de Proprietate Intelectuală a Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP Consiliere in Proprietate Intelectuala SRL) a anunțat astăzi promovarea Andreei Bende în structura parteneriatului. Astfel, începând cu 1 ianuarie 2019, Andreea devine cel de-al treilea partener la diviziei, alături de Ana-Maria Baciu, coordonator și Cosmina Simion.

Andreea Bende s-a alăturat  NNDKP Consiliere in Proprietate Intelectuala SRL de mai bine de 14 ani, iar evoluția sa profesională și ascensiunea ei către cea mai înaltă treaptă ierarhică spun o poveste despre tenacitate, ambiție, loialitate și foarte multă muncă: ea și-a început cariera în proprietate intelectuală ca paralegal în cadrul departamentului de IP, dar pasiunea pentru acest domeniu a făcut-o să își dorească mai mult. Astfel, pentru Andreea a urmat o perioadă intensă de specializare în domeniul proprietății intelectuale, în tot acest timp fiind implicată într-o număr semnificativ de proiecte, de la cele mai simple până la cele ce au necesitat un grad de sofisticare din ce în ce mai pregnant.


Astăzi, Andreea este un consultant în proprietate intelectuală ce acordă asistență în legătură cu înregistrarea, administrarea și protecția drepturilor de proprietate intelectuală și în materie de contencios, cu accent pe drepturi de marcă și design, în diferite industrii (cu precădere în industria tutunului, FMCG, farmaceutică, media, telecom și automotive). De asemenea, Andreea are o prezență activă în organizații recunoscute la nivel mondial, precum INTA, ECTA sau Marques, și este membru al Camerei Naționale a Consilierilor în Proprietate Industrială din România (începând din anul 2008).

De-a lungul carierei sale, Andreea a administrat portofoliile de proprietate intelectuală ale unor companii de top de pe piaţa din România şi de pe plan internaţional şi a gestionat aspectele ce vizează protecţia drepturilor de proprietate intelectuală în cadrul unor proiecte de  anvergură, cum este, spre exemplu, procesul de re-branding mondial al Bitdefender.  De asemenea, Andreea are o rată de succes de 90% în procedurile administrative pe care le-a tratat sau le-a coordonat în fața autorității naționale sau în fața EUIPO.

"Promovarea Andreei ca Partener al diviziei de IP a NNDKP a fost o decizie firească și o recunoaștere a abilităților acesteia ca un profesionist de top. Sunt mândră de drumul pe care l-am parcurs împreună și o felicit pentru această recunoaștere a statutului ei în cadrul firmei.  Îi doresc să își aducă contribuția în continuare cu aceeași pasiune și implicare pe care ne-o arată din prima zi când a pășit în biroul NNDKP”, a declarat Ana-Maria Baciu, Partener și coordonator al NNDKP IP.
  
NNDKP Consiliere în Proprietate Intelectuală a fost înființată în anul 2003, iar astăzi este una dintre cele mai reputate și cea mai premiată echipă  din România de către publicațiile specializate în domeniul proprietății intelectuale, fiind  desemnată „Firma  de proprietate intelectuală a anului in  România” la gala premiilor Managing Intellectual Property (MIP) în 2014, 2015, 2016,  2017 și 2018 (singura firmă din România care a  primit această distincție de cinci ori).

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 1687 / 1695
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Concursul de Procese Simulate de Drept Civil Filip & Company și-a desemnat câștigătorii
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
A doua ediție a Summit-ului internațional pe teme de parteneriat public-privat, derulat sub egida IFC ̸ Băncii Mondiale, a reunit peste 100 de invitați speciali
CMS își extinde spațiul de birouri și prelungește pe termen lung contractul de închiriere în One Tower
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
CMS alături de PPC în încheierea unui acord strategic cu MYTILINEOS Energy & Metals pentru dezvoltarea unui portofoliu de proiecte fotovoltaice de până la 2GW, în patru țări | Horea Popescu și Mircea Moraru (CMS România) au coordonat echipa internațională care a asistat compania elenă de utilităţi electrice pe parcursul acestei proiect complex
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Statulat Albulescu anunță o nouă rundă de promovări în cadrul echipei. Cinci avocați au făcut un pas înainte în carieră
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...