ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Bondoc și Asociații, consultanță juridică în configurarea sistemului național de garanție-returnare. Ce avocați au fost în echipa de proiect condusă de Monica Iancu (Partner), alături de Cosmin Stăvaru (Partner)

19 Noiembrie 2023   |   BizLawyer

În continuarea semnării contractului, Bondoc și Asociații asistă în prezent RetuRO cu privire la etapa de implementare, o confirmare suplimentară a experienței semnificative a firmei.

 
 
Bondoc și Asociații a asistat RetuRO Sistem Garanție Returnare, administratorul unic al sistemului de garanție-returnare ce se implementează in Romania, în negocierea și semnarea contractului de inginerie, achiziție și construcții cu privire la infrastructura tehnică și ansamblul de echipamente necesare pentru funcționarea sistemului de garanție-returnare pe întreg teritoriul țării.

Contractul de inginerie, achiziție și construcții în cauză este unul complex atât prin amploarea națională a sistemului implementat (prin multiple centre regionale), cât și prin componenta tehnică înalt specializată inclusiv componenta software care susține digitalizarea fluxului garanție returnare.


În continuarea semnării contractului, Bondoc și Asociații asistă în prezent RetuRO cu privire la etapa de implementare, o confirmare suplimentară a experienței semnificative a firmei în contracte de acest tip.

Echipa Bondoc și Asociații care a asistat/asistă RetuRO în legătură cu acest contract este condusă de Monica Iancu (Partner), în strânsă cooperare cu echipa de drept imobiliar a Bondoc și Asociații condusă în acest proiect de Cosmin Stăvaru (Partner).

Echipa i-a inclus printre alții pe Horațiu Dan Dumitru (Managing Counsel), Bogdan Istov (Senior Associate) și Alina Zaharia (Junior Associate).
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 176 / 1746
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Banking & Finance
NNDKP parte din echipa internațională de avocați care a asistat Mengtai Group în achiziția grupului Alu Menziken. Ruxandra Bologa (Partener) a coordonat echipa
ZRVP facilitează relocarea Tech-Con Industry, un jucător important pe piața de automatizări din România, în VLPark Bucharest West. Marina - Crenguța Florea (partener) și Lavinia Ludovic (senior associate), în prim plan
CMS și ACCESS alături de Agir Global în achiziția subsidiarei din România a Sidma Group. Echipa de avocați a fost coordonată de Elena Andrei și Horea Popescu (M&A)
Clifford Chance Badea asistă BERD și OTP Bank în finanțarea de 93 mil. EUR a unui parc eolian de 102 MW din România. Echipa, coordonată de Daniel Badea (Clifford Chance Bucharest Managing Partner) și Jared Grubb (Partener Finance)
Dispute Resolution | Volumul mandatelor care ridică probleme de drept complicate, acordate firmei Mitel & Asociații, a crescut și anul acesta. Magda Dima, partenerul coordonator al practicii: ”În prezent, gestionăm un număr impresionant de litigii complexe, care au un grad ridicat de sofisticare dat și de nevoia de înțelegere a componentelor tehnice specifice industriei din care provin clienții noștri”
bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ recrutează un partener de la Dentons. Cristina Dăianu intră în echipa de Drept Societar și Fuziuni și Achiziții tot pe poziția de partener. ”Firma oferă o platformă excelentă pentru practica mea”, spune avocata
Kinstellar a acordat consultanță companiei Canadian Nuclear Partners cu privire la acordul cadru cu Nuclearelectrica pentru retehnologizarea Unității 1 de la centrala nucleară de la Cernavodă. Partenerul Iustinian Captariu a coordonat echipa de avocați din mai multe arii de practică
Țuca Zbârcea & Asociații obține sesizarea CJUE într-un litigiu de achiziții publice în domeniul tehnologiilor medicale inovatoare
Clifford Chance Badea a asistat MORE în achiziția unui proiect cu o capacitate de 86 MW, prin care intră pe piața de energie regenerabilă din România. Nadia Badea, Partener Clifford Chance, coordonatoarea echipei de proiect: ”România se află pe radarul investitorilor de calibru în energie regenerabilă”
Grupul Acibadem (Turcia) poartă discuții one-to-one cu fondul de investiții MidEuropa pentru preluarea rețelei de sănătate Regina Maria | Mergermarket: Vânzătorul caută să obțină un multiplu de 13x EBITDA pentru platforma de asistență medicală, ceea ce implică o evaluare de aproximativ 1,3 miliarde de euro
România primește câștig de cauzã în arbitrajul ICSID cerut de Nova Group Investments, legat de dosarul falimentului Astra Asigurãri. Ce onorarii au fost plătite firmelor de avocați care au asigurat apărarea
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...