ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ recrutează un partener de la Dentons. Cristina Dăianu intră în echipa de Drept Societar și Fuziuni și Achiziții tot pe poziția de partener. ”Firma oferă o platformă excelentă pentru practica mea”, spune avocata

24 Iunie 2024   |   B. A.

Cristina Dăianu are peste 20 de ani de experiență în domeniul Dreptului Societar, Fuziuni și Achiziții; practica sa se concentrează pe tranzacții de vânzări și achiziții de companii și afaceri, reorganizări, joint ventures, precum și tranzacții de investiții în start-up-uri aflate la început de drum și în faza de creștere.

 
 
bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ a anunțat azi cooptarea Cristinei Dăianu în calitate de partener în cadrul grupului de practică Drept Societar și Fuziuni și Achiziții.

Cristina Dăianu are peste 20 de ani de experiență în domeniul Dreptului Societar, Fuziuni și Achiziții; practica sa se concentrează pe tranzacții de vânzări și achiziții de companii și afaceri, reorganizări, joint ventures, precum și tranzacții de investiții în start-up-uri aflate la început de drum și în faza de creștere. De-a lungul anilor, a oferit consultanță clienților din diverse sectoare, cu accent pe capital privat și capital de risc, servicii medicale, farmaceutice, tehnologie, producție și energie. Are o experiență vastă în relația cu antreprenorii locali și cu clienții internaționali, cu un accent deosebit pe investițiile realizate de întreprinderi germane și franceze.


Ea se alătură firmei de la biroul din București al firmei Dentons, unde a fost partener de Corporate și M&A. Este membră a Baroului din București și are drept de practică la Paris.

"O cunoaștem pe Cristina de mulți ani și suntem foarte încântați că a acceptat să se alăture firmei noastre", a declarat Cătălin Grigorescu, Managing Partner al bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ. "Ea aduce o experiență bogată, dobândită în urma colaborării cu clienții atât la nivel local, cât și internațional, în unele dintre cele mai prestigioase firme din lume."

"Venirea Cristinei subliniază angajamentul firmei noastre de a construi o practică preeminentă de tranzacții corporative", a adăugat Cătălin Grigorescu. "Experiența și abilitățile sale impresionante vor fi de neprețuit pe măsură ce continuăm să dezvoltăm această arie de practică și să oferim servicii și rezultate superioare clienților noștri în cele mai importante probleme tranzacționale ale acestora. Cristina împărtășește abordarea noastră colaborativă și orientată către client și va juca un rol cheie în extinderea continuă a capacităților noastre în materie de drept societar, fuziuni și achiziții."

"Sunt încântată să mă alătur bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ și echipei sale excepționale de drept societar", a declarat Cristina Dăianu. "Firma oferă o platformă excelentă pentru practica mea, cu expertiza sa de lider de piață în domeniul tehnologiei și cu o serie de practici de top, precum și cu capacitățile sale extinse în consilierea clienților vorbitori de limbă germană. Avem mari sinergii, iar clienții nu vor face decât să beneficieze de pe urma acestui parteneriat."

Cristina Dăianu este licențiată în Drept la Universitatea din București și la Universitatea Paris I Panthéon Sorbonne (Collège Juridique Franco Roumain d 'Etudes Européennes), unde a fost șefă de promoție, precum și deținătoare a unui masterat la Universitatea Paris I Panthéon Sorbonne.

Odată cu cooptarea sa, practica de Corporate și M&A a bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ include 4 parteneri. Grupul reprezintă clienți în tranzacții de fuziuni și achiziții, joint ventures, tranzacții de capital privat și de capital de risc, guvernanță corporativă și planuri de stimulare a performanței, precum și alte aspecte corporative întru-un spectru larg de industrii.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 17 / 1761
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Filip & Company a asistat AROBS la cea mai mare operațiune de majorare de capital a unei companii de tehnologie listată la BVB. Olga Niță, partenerul care a coordonat echipa de proiect: ”Operațiunea nu doar că subliniază angajamentul față de creștere și inovație, dar contribuie semnificativ la dezvoltarea și consolidarea pieței noastre de capital”
Totul despre admiterea la Facultatea de Drept a Universitații București | Prof. univ. dr. Răzvan Dincă, decanul Facultății, despre examen: ”În elaborarea subiectelor se va proceda, ca în fiecare an, la câteva inovații de format menite să asigure selectarea candidaților care și-au însușit substanțial materiile concursului, fără a se limita la rutina formatului de subiecte practicat în anii precedenți. În ultimii ani s-a urcat de la 3,8 candidați pe loc spre 5 candidați pe loc cu finanțare publică și sperăm ca în acest an să menținem tendința de creștere a numărului de candidați și implicit a concurenței”
Industria farmaceutică, o ramură strategică pentru reindustrializarea României, este sprijintă prin implicarea moleculară a avocaților de la Bulboacă & Asociații în tranzacțiile de finanțare și refinanțare a unui lider din domeniul farmaceutic
Filip & Company a asistat grupul Digi Spania la încheierea a două contracte semnificative cu Telefónica Móviles España | Alexandru Bîrsan, partener: ”Aceasta este cea de-a patra tranzacție importantă pe care Digi o încheie în Spania în ultimele 15 luni”
RTPR alături de Global Records, compania independentă de top de muzică dance din CEE, la semnarea parteneriatul strategic cu Believe, una dintre cele mai importante companii de muzică digitală din lume
RMGC a pus deoparte 1,5 milioane de dolari pentru anularea deciziei în litigiul tranșat în favoarea României și pentru recuperarea costurilor generate de procedura de arbitraj | Cererea de anulare a fost depusă la secretarieatul ICSID. Compania vrea să lupte în instanță și pentru licența de exploatare de la Roșia Montană, anulată de ANRM luna trecută
Popescu & Asociații își extinde echipa de profesioniști și anunță cooptarea în structura de conducere a avocatului Bogdan ILEA, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, care va coordona practica de Regulatory, Government & Public Affairs | Octavian POPESCU, Managing Partner: ”Profesionalismul și dedicarea sa sunt aliniate perfect cu valorile noastre”
Filip & Company a asistat Banca Transilvania în tranzacția de securitizare sintetică cu Banca Europeană de Investiții și Fondul European de Investiții
Cariere în Drept | Povestea Andreei Ungureanu, absolventă a Facultății de Drept din Iași, care a ales magistratura, după un program de master în Științe Penale, dorindu-și să activeze ca procuror. ”Deși pentru început se poate dovedi dificil și frustrant, este esențial pentru un tânăr la început de drum să dobândească lecția răbdării și o modestie a pașilor mici, făcuți cu tenacitate, către un ideal ce urmează a fi șlefuit”, spune tânăra, azi auditor de justiție în cadrul INM
Schoenherr și Asociații SCA | Sebastian Guțiu, numit ca membru supleant al Curții Internaționale de Arbitraj ICC
România a depus o cerere de anulare a hotărârii Tribunalului ICSID prin care a fost obligată să plătească 42,2 mil. € plus dobânzi și cheltuieli unor companii dezvoltatoare de centrale fotovoltaice | Biroul din Paris al unei firme americane și avocații MPR Partners din București reprezintă România în acestă fază a arbitrajului, reclamanții merg cu King & Spalding (Houston și Paris)
CMS obține o hotărâre importantă pentru producătorii de energie electrică și gaze naturale din România. Horia Drăghici, Partener: Această soluție a instanței poate facilita procesul de negociere, în favoarea proprietarilor de proiecte energetice
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...