ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

CEE Attorneys ̸ Boanță, Gîdei și Asociații își consolidează departamentul de litigii prin cooptarea Iuliei Stănciulescu-Ilie pe poziția de Partener. Firma estimează o creștere de cca 10% a ponderii litigiilor în venituri

28 Ianuarie 2020   |   A.D.

Iulia este licențiată a Facultății de Drept a Universității din București, unde în prezent urmează cursurile Școlii Doctorale în domeniul dreptului administrativ.

Iulia Stănciulescu-Ilie, Partener CEE Attorneys / Boantă, Gîdei si Asociatii

 
 
CEE Attorneys / Boanță, Gîdei și Asociații a cooptat-o pe Iulia Stănciulescu-Ilie în calitate de Partener și coordonator al practicii de litigii comerciale și arbitraj a firmei. Iulia este apreciată în mediul juridic pentru competențele și know-how-ul solid într-o gamă variată de litigii de drept contencios administrativ și fiscal, drept imobiliar și construcții, dreptul muncii, protecția datelor, concurență. Iulia este de asemenea specializată în proceduri legale de restituire a bunurilor naționalizate/expropriate abuziv, obținând soluții favorabile în fața instanțelor de judecată, atât la nivel național cât și în fața Curții Europene a Drepturilor Omului.

Cu un portofoliu semnificativ de clienți, format din companii medii și mari, locale și multinaționale, Iulia a gestionat cazuri complexe, a căror valoare aproximativă a depășit, în ultimii 3 ani, 150 milioane euro, în industrii variate, printre care energie, construcții, retail, financiar-bancar, infrastructură, agri-business și tehnologie.


M-am alăturat cu bucurie echipei CEE Attorneys / Boanță, Gîdei și Asociații formată din vechi colegi si practicieni excepționali, ale căror valori umane și profesionale le împărtășesc întru totul. Împreună vom continua construcția unui departament puternic de litigii ca răspuns la exigențele clienților noștri în acest domeniu, dar și la nevoile pe care le-am identificat în piață. Ne așteptăm la o creștere semnificativă a volumului de activitate care, pe baza estimărilor și analizei noastre, va conduce la o majorare a veniturilor provenind din litigii cu cel puțin 10% în următorul an față de 2019”, a declarat Iulia.

Iulia Stănciulescu-Ilie este specializată cu precădere în dreptul civil și comercial, contencios administrativ, proceduri de insolvență și executări silite, reprezentând cu succes clienți în dosare de restituiri imobile, exproprieri, litigii specifice de contencios cu autoritățile de reglementare în domeniile energie și oil & gas. 




Înainte de a se alătura CEE Attorneys / Boanță, Gîdei și Asociații, Iulia a colaborat cu unele dintre cele mai reputate firme locale de avocatură, cu focus în domeniul litigiilor. La formarea sa profesională,  în special ca avocat pledant, au contribuit în mod esențial și experiența de judecător de prima instanță, în cadrul uneia dintre cele mai încărcate instanțe din tară (ca volum de dosare), dar și perioada în care Iulia a fost magistrat asimilat în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, având ocazia să învețe și să înțeleagă în complexitatea sa ceea ce presupune actul de justiție, de la înfăptuire și până la așteptările rezonabile ale celor implicați, avocat și justițiabil.

Iulia este licențiată a Facultății de Drept a Universității din București, unde în prezent urmează cursurile Școlii Doctorale în domeniul dreptului administrativ.

Printre proiectele semnificative gestionate de Iulia în ultimii 4 ani, amintim:
→    Asistență și reprezentare în litigii civile privind imobile naționalizate în valoare de peste 15 milioane euro (cu rata de succes de 100%);
→    Asistarea unor societăți străine cu activitate în domeniul imobiliar, în litigii având ca obiect exproprieri în valoare de peste 5 milioane euro;
→    Reprezentarea cu succes a clienților în litigii de revendicare a unor bunuri opere de artă ce fac parte din patrimoniul cultural național mobil, în valoare de peste 2 milioane euro;
→    Asistență și reprezentare cu succes a unui grup de firme in domeniul petrolier în litigii complexe privind anularea actelor administrative prin care au fost aprobate acorduri petroliere.
→    Asistență și reprezentare a unui grup de companii în domeniul tratării, transportului și depozitarii deșeurilor, în diverse litigii cu autoritățile publice locale și centrale privind stabilirea tarifelor, concesionarea serviciilor, obținerea de autorizații, pretenții în valoare de aproximativ 2 milioane euro;
→    Asistență și reprezentare a unei instituții bancare într-un proiect complex de peste 100 litigii, având ca obiect notarea în cartea funciară a unei cesiuni a activității bancare de retail;
→    Asistență și reprezentare a unui grup de companii din domeniul agricol, utilaje și echipamente tehnologice, în diverse litigii cu autoritățile statului din domeniu, privind obținerea de fonduri europene nerambursabile în valoare de peste 10 milioane euro.
→    Asistență și reprezentare a unui grup de firme în domeniul transportului feroviar comercial în diverse litigii cu autoritățile publice sau în dispute comerciale în valoare cumulată de peste 10 milioane euro;
→    Asistență și reprezentare a unor clienți în domeniul oil &gas în litigii cu autoritatea de reglementare privind stabilirea tarifelor de transport și pretenții în valoarea de peste 7 milioane euro;
→    Asistență și reprezentare în litigii de achiziții publice din domeniile Infrastructura & Construcții, Tehnologie /IT, în valoare cumulata de peste 60 milioane euro;
→    Asistență și reprezentare a unor companii din domeniul agricol , în diverse litigii cu autoritățile locale și centrale, având ca obiect fonduri europene în agricultură, contracte de concesiune terenuri agricole, pretenții și executări silite în valoare de peste 15 milioane euro.



LadyLawyer.ro | Află mai multe despre activitatea, preocupările și proiectele doamnelor avocat din cele mai importante firme de pe piața locală
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 1644 / 1981
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
EximAsig, parte a Grupului Exim Banca Românească, preia Asito Kapital. KPMG Legal a asistat cumpărătorul
Sebastian Guțiu, Managing Partner Schoenherr România, interviu în Italia Oggi: ” Mediul economic românesc prezintă lumini și umbre. 2025 va fi un an delicat; unele decizii politice și reforme structurale ar putea fi încetinite”
Women Lawyers | De vorbă cu Gabriela Neagu, Managing Associate la Băncilă, Diaconu și Asociații, avocatul care a construit de la zero practica de Banking & Finance a firmei: „Să ai șansa nu doar să faci parte dintr-o echipă, ci să o modelezi și să o dezvolți, este un proces care îți aduce atât satisfacție, cât și o responsabilitate reală”
Cum văd anul 2025 avocații considerați Leading Lawyers în M&A de către ghidurile juridice internaționale | Azi, de vorbă cu Bogdan C. Stoica, Partener PNSA, evidențiat de Legal 500 în categoria Leading Partners în practica de fuziuni și achiziții: ”Apariția unui nou val de antreprenori care se maturizează de la an al an, apariția unui numar record de fonduri de investiții ̸ private-equity și faptul că acestea cred în existența unor ținte de achiziție, sunt de natură să dea încredere”
Schoenherr a asistat Dentas Kağıt Sanayi cu privire la vânzarea fabricii sale din România către Hartmann Packaging | Mădălina Neagu (partener), coordonatoarea echipei: ”Sectorul producției din România continuă să atragă atenția investitorilor strategici”
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Ordonanța de plată și arbitrajul (Powered by ZRVP)
Rundă de promovări în mai multe arii de practică în biroul Kinstellar din București. Magdalena Răducanu preia rolul de Partener, alți șase avocați fac un pas înainte în carieră | Victor Constantinescu (Managing Partner): ”Aceste promovări recente nu sunt doar etape importante în cariera colegilor noștri, ci și confirmare a abilității lor de leadership și a rolurilor esențiale în cadrul biroului nostru”
Răsturnare de situație: doar trei case locale de avocați rămân în topul global al celor mai bune 100 de firme implicate în arbitraje internaționale | Filip & Company intră în top, iar două firme cu un trecut bogat în domeniul arbitrajelor și prezență constantă în ghidurile de profil au părăsit clasamentul. ZRVP și LDDP rămân pilonii prezenței românești în GAR 100, ediția 2025
Women Lawyers | De vorbă cu Andreea Soare (Senior Associate - BSMP), avocat care spune că pentru a avea o carieră durabilă, este fundamental să fii cu adevărat pasionat de munca pe care o depui și dedicat îndeplinirii cu succes a mandatelor încredințate. ”Principalele avantaje ale apartenenței la această firmă sunt diversitatea proiectelor la care avem acces și oportunitățile de dezvoltare professională. Cultura deschisă și orientată spre colaborare permite un schimb constant de idei și soluții creative”
LegiTeam: Atorney at Law | Dispute Resolution for commercial ̸ administrative litigation and arbitration | Reff & Associates
Promovări în echipa Filip & Company: Andreea Bănică și Alin Grapă ajung pe poziția de Counsel, alți patru avocați urcă în ierarhie | Cristina Filip, co-managing partner: ”Prin aceste promovari consolidăm fundamentele organizației printr-o noua generație de avocați excepționali”
BACIU PARTNERS câștigă premiul ‘Firma de Copyright & Design a Anului în România’ la gala Managing IP EMEA Awards 2025, desfășurată la Londra. Andreea Bende (Partener), premiată ca ‘Practicianul Anului în România’ | Ana-Maria Baciu, Managing Partner: ”Este o reconfirmare a faptului că principiile pe care le integrăm în fiecare proiect creează în mod constant valoare tangibilă, vizibilă și demnă de recunoaștere”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...